E-book: Become a BADASS at Facebook Ads

Wat betekent het voor jou & je bedrijf wanneer je Facebook-advertenties daadwerkelijk geld gaan opleveren? In dit e-book over Facebook-adverteren leer je hoe je dat voor elkaar krijgt! 

Direct zelf aan de slag met je Facebook Ads

Krijg de Business Manager aan de praat

Ontdek hoe jij de juiste doelgroep selecteert

Geef je concurrent het nakijken met Facebook-ads die je geld opleveren

26 praktische PRO advertentie-tips

Tricks voor een advertentiestrategie, waar je ‘u’ tegen zegt

Mini-videotraining ter verdieping

Stappenplan voor optimalisatie van je advertenties

Het E-book van Birgit was precies wat ik nodig had. Praktisch toepasbare tips. Ik heb het E-book ook meteen erbij gepakt toen ik mijn Facebook advertentie wilde gaan aanmaken. Stap voor stap nam ze me mee in wat ik moest doen. Super fijn, want alhoewel ik een onderneemster ben in hart en nieren is Facebook Marketing niet per se mijn hobby. Ik wil dus graag korte en to the point tips en dat is precies wat dit boek mij bied. – www.SoVsChoice.com

Sophie - Sovschoice

Psycholoog, schrijfster en succesvol onderneemster, Sovschoice.com

Ik heb vaker geprobeerd om me te verdiepen in adverteren maar haakte af omdat het te vaag of te taai was. Die heb je allebei getackeld. Stap voor stap neem je ons mee en leg je uit hoe en wat ik in moet stellen en waar ik aan moet denken. Ook als je het uit wilt besteden is het fijn als je weet wat er mogelijk is en hoe het werkt. Dus in alle gevallen… Super waardevol! Ik kan meteen aan de slag.

Yvonne - Myeverlane

Onderneemster, Myeverlane.com


Yo badass, klaar om te knallen met je Facebook-ads?

Dan nu de hamvraag, ga je enkel voor het e-book of toch voor de ‘Super Social Bundel’?

 

Deze must-have bundel bestaat uit het e-book waarmee je uitgroeit tot een echte badass en daarnaast ontvang je social mag. #3. Dit is hét magazine voor ondernemers en marketeers die willen shinen met een social strategie die staat als een huis en geïnspireerd willen worden door diverse social media experts.