The Breakthrough

Tijdens dit 1:1 business coaching traject help ik je door je glazen plafond heenbreken, zodat jij nog meer het verschil kan maken met je bedrijf.

READY FOR YOUR NEXT BREAKTHROUGH?

BUSINESS COACHING

Ready for your next BREAKTHROUGH?

In je bedrijf en voor jou als ondernemer? Je wilt je business op een duurzame manier laten groeien, weg met dat uurtje-factuurtje, méér balans tussen werk & privé, een sterk merk bouwen, meer vrijheid, de juiste business- en verdien -modellen hanteren. Je voelt aan alles dat er nog veel meer in je business en in jou zit, maar vind het lastig om hierin verder te groeien. Kortom je wilt een business leiden die voor jou werkt en op jouw voorwaarden!

I hear you, dit was exact mijn wensenlijstje een aantal jaar geleden. Inmiddels is dit realiteit en coach ik ondernemers om hetzelfde te bereiken. Waarbij authentiek leiderschap nemen in je business en privé centraal staat. Zodat je daadwerkelijk een business hebt die jou en je  leven op alle facetten ondersteunt.

Ben jij klaar om met je business écht door te breken, dwars door je glazen plafond?

Zodat jij echt het verschil kan maken.

Jij en ik weten, dat dit verder gaat dan enkel de euro’s op je bankrekening. 

Ben je bereid om te investeren in je groei? Door je beperkende overtuigingen heen te werken? Klaar om de toekomstige successen als een magneet naar je toe te trekken? Dan ben ik de business coach die je hier graag in begeleidt

Laten we samen het verschil maken door een droombusiness en droomleven te creëeren, waarmee jij het verschil maakt!

100% NO-BULLSHIT + 100% TRANSPARANT + 100% RESULTS

I’m here for entrepreneurs just like you…

Z

It starts with you

Jij bent de drijvende kracht achter je bedrijf, maar jij snapt als geen ander dat voor de volgende breakthrough op dit niveau van ondernemerschap er iets anders en/of nieuws van je gevraagd wordt. 

Het is mijn prioriteit om te ontdekken wat jouw als ondernemer en mens drijft, wat jouw missie hier is en wat je nu nog tegenhoudt. Ik zet hiervoor mijn expertises in op het gebied van coaching, nlp, human design en hypnose.

Z

I understand your needs

In 2009 startte mijn avontuur als ondernemer en lanceerde ik mijn eigen webshops, daarna specialiseerde ik mij in online marketing om vervolgens de wereld rond te reizen als een digital nomad. Eenmaal terug in Nederland ontwikkelde ik mijn eigen online programma’s met duizenden deelnemers, werkte ik samen met een team. Nu ben ik eindelijk in de positie om de keuze te kunnen maken om nog maar 1 dag in de week te hoeven (en willen) werken. Ik begrijp jouw behoeftes en biedt tijdens het traject je al mijn ervaring, kennis en tips aan om verder te groeien.

Z

Results oriented

Ik hou van praktisch en van resultaat. Tijdens de start van het coachingstraject stellen we samen doelstellingen & KPI’s vast. Gedurende het traject zorg ik ervoor dat we deze doelen sowieso gaan behalen. Met (slappe) excuses neem ik geen genoegen. Soms zullen we een andere weg nemen dan initieel bedacht, maar alleen zodat jij alsnog je doelstellingen bereikt en omdat het beter bij je past.  So 100% no bullshit, dan weet je dat alvast voordat je JA zegt 😉 

Z

Out of your comfortzone

De groei die je wilt bereiken, ligt buiten je comfortzone. Als coach begeleid en trigger ik je om daar buiten te treden. Is dat altijd leuk? Is dat altijd fijn? Nee! Het is soms ronduit confronterend en irritant. Maar tijdens dit traject moedig ik je aan en leer je hoe jij kunt doorzetten, nieuwe dingen kunt uitproberen. Zodat  naast ouwehoeren over datgene wat je wilt, je het ook gaat DOEN en daardoor bereikt. Capice?!

Tools die ik hiervoor inzet zijn o.a. NLP, Coaching, Hypnose en Human Design.

THE BREAKTROUGH

This is what you’ll get

Uiteraard alleen met je volledige focus en commitment, tijdens dit 6 maanden traject 😉

Persoonlijke coaching

Tijdens de kick-off maken we een roadmap voor je tracect. Iedere twee weken hebben wij een persoonlijke online coaching call van 30 minuten. Voor de snelle rekenaar, dat zijn inderdaad 12 coaching calls! Daarnaast kan je tussendoor altijd vragen aan mij stellen. Graag zelfs.

Samenwerken aan je groei
Jouw groei staat centraal, daar werken we samen aan. Zie mij als je persoonlijke sparrings- en accountability -partner. Loop je ergens tegenaan of zit je ‘vast’? I’ll be there. Daarnaast zorg ik voor een wekelijkse check-in zodat jij on-track blijft.
Live trainingsdag
Tijdens deze dag gaan we aan de slag met de strategie, positionering van je business,  financiën, slimme verdienmodellen, sales, leiderschap of marketing. Naar gelang de behoefte tijdens dit traject zoomen we in op specifieke onderwerpen. Deze dag is eventueel op te splitsen in 2 dagdelen.
Vanuit energie je bedrijf leiden
Wanneer je niet de juiste taken uitvoert binnen je bedrijf, wordt het niet alleen een race tegen de klok, maar ook tegen jezelf. Met als prijs dat je uitgeblust raakt en niet het succes bereikt dat je graag wilt. Dat kunnen we tijdens dit traject niet gebruiken. Daarom zorgen we er met de super duper (yes ik ben fan) Kolbe ® persoonlijkheidstest voor, dat jij je energie optimaal benut en jij in je zone-of-genius blijft. Je hoeft namelijk niet hard, maar wel slim te werken.  
Persoonlijk leiderschap
Je kunt wel van alles willen, maar als je niets doet, of wel veel doet, maar niet de juiste dingen, zal het niet het gewenste resultaat opleveren. Persoonlijk leiderschap is hierin essentieel. Als je coach zorg ik ervoor dat jij de leiding blijft nemen, zodat je succes geen ‘toeval’ wordt, maar een logisch gevolg.
Doorbreken van patronen en beperkende overtuigingen

Je bent al zover gekomen, maar je voelt aan alles dat er meer in zit. Onbewust hou jij jezelf nog steeds klein. Middels de coaching wordt je bewust van je beperkende overtuigingen en patronen die jouw groei belemmeren. Je krijgt inzicht hoe je hier voorgoed mee kan afrekenen.

Hiervoor zet ik o.a. hypnose en NLP in zodat er korte metten wordt gemaakt met overtuigingen die je klein houden en de weg wordt vrij gemaakt voor wat je echt wilt. 

Een eerdere coachee zegt hierover: 
Bijzonder hoe je uiteindelijk ergens uitkomt waar je nooit had verwacht uit te komen. Van een praktische vraag naar inzichten die op veel bredere schaal gelden. En ik begrijp niet hoe jij dingen uit mijn hoofd trekt zonder dat ik zelf van tevoren weet dat het er zit of die kant op gaat haha.

 

Wat ik ook heel erg prettig vind is dat je aanvoelt dat sommige dingen in mijn eentje niet van de grond komen omdat ik niet goed weet wat ik wil en hoe ik het moet aanpakken en je daarom bedenkt dat we het anders moeten aanvliegen.”
Human & Business by Design

Je ontvangt een zeer uitgebreid Human Design rapport op maat gemaakt door Lotte.

Vervolgens plannen wij samen een call in om deze persoonlijke blauwdruk tegen het licht te houden. En door te vertalen naar een Business by Design. We kijken naar hoe je met jouw unieke Human Design ervoor kunt zorgen dat jij je bedrijf nog meer moeiteloos en meer in flow kunt leiden.

Eerdere deelnemers gaven aan dat dit een grote game changer voor hen was in het traject.

Groei mindset en krachtige keuzes maken
Je ontwikkelt een groei mindset, waarbij je niet bang bent om dingen uit te proberen. Je staat positief tegenover verandering en weet hoe je weloverwogen keuzes kunt maken die echt bij je passen.  Een eerdere coachee zegt hierover: “Vooral zo blijven doorgraven om achter de daadwerkelijke pijnpunten of verklaringen te komen voor mijn ‘gedrag’, zodat ik inzicht krijg in hoe ik kan ‘omdenken’ en de volgende stap op de trap kan maken.
Als ik dit alleen moet doen ga ik teveel twijfelen en kom in niet in beweging. Dus blijf me hier vooral in ondersteunen, zodat we doorpakken en ik me niet laat leiden door irritante stemmetjes in mijn hoofd.”
Scherpe visie en doelstellingen

Tijdens de kick-off werken we aan een laser scherpe visie, die we omzetten in concrete doelstellingen en mijlpalen. Zodat jij met succes hieraan kan werken. Ik zorg ervoor dat je gedurende het traject ‘on-track’ blijft door het doormeten van KPI’s, zodat jij je gewenste doelstellingen bereikt.

Z

In een notendop: Resultaat, voldoening en energie uit je business & leven x5

Sound like a great fit for you?

Recordomzet deze maand van € 24.000

Ik sloot december af met een recordomzet van 24k.

Mijn eigen podcast gelanceerd

Onder het mom ‘start before you’re ready’, direct mijn podcast gelanceerd!

Mijn omzetdoelen behalen

Eerder tikte ik al de €7.500 aan en heb ik ook mijn nieuwe maand omzet doel behaald: € 12.500

Meedenken over andere aanpak

Wat ik ook heel erg prettig vind is dat je aanvoelt dat sommige dingen in mijn eentje niet van de grond komen omdat ik niet goed weet wat ik wil en hoe ik het moet aanpakken en je daarom bedenkt dat we het anders moeten aanvliegen.

Uitbreiding van mijn team

Binnen 1 maand mijn team uitgebreid met 2 freelancers die direct aan de slag kunnen voor klanten.

Nieuwe richting voor mijn bedrijf én binnen 3 maanden al mijn doelstellingen bereikt

Ik was niet meer gelukkig met mijn bedrijf en dan met name de richting, ondanks het succes kostte mij het té veel energie en voelde ik heel veel weerstand. Ik wist wel dat ik iets anders wilde, maar zag niet voor mij het hoe of wat.
Dankzij de coaching ontdekte ik een nieuwe richting die naadloos aansluit op mijn zone-of-genius. Nu krijg ik van mijn bedrijf energie, mag ik met de leukste klanten werken én behaalde ik binnen 3 maanden al ruimschoots mijn doelstellingen. Die we daarna uiteraard verder hebben opgeschroefd.
Manon Kamp

Business Manager

Je bent echt een sukkel als je het niet doet!

Mijn bedrijf was enorm aan het groeien. Ik liep tegen mijn eigen glazen plafond aan waardoor ik de groei en mijzelf in de weg zat. Hierdoor ervaarde ik minder werkplezier.

Sinds dit coaching traject is het echt een wereld van verschil. ‘t Leerlab is meer een bedrijf geworden. Ik ben minder gaan werken. Slimmer gaan werken. Afscheid genomen van een doelgroep en bijbehorende diensten. Beter voor mijzelf gaan zorgen, waardoor ik meer impact maak als ik aan het werk ben. Ook ben ik op een andere manier gaan denken als ondernemer. Kritischer ook t.a.v. processen en hoe we dingen doen.

Dit coachingstraject is voor ondernemers die impact willen maken met hun bedrijf. Die het verschil willen maken in onze maatschappij en/of in de wereld en dit niet langer alleen willen en kunnen doen. Samenwerken met een team, dingen uit handen geven, bouwen aan processen, leren leidinggeven zodat ze die impact echt kunnen maken.

Door de hypnose sessies heb ik heel veel inzichten gekregen. Onder andere waarom ik bepaalde dingen doe, zoals ik ze doe en hoe ik dit kan ombuigen.

Als ik voorheen hoorde of las dat er aangeraden werd om een coach in de arm te nemen, dacht ik altijd. Ja, tuurlijk en deed het vervolgens niet. Maar nu begrijp ik waarom en zie ik het ook in. Je bent echt een sukkel als je het niet doet!

Laura Koops - van 't Jagt

't Leerlab

Van freelancer naar Social Ads Agency mét eigen Academy

Ik start binnenkort al met mijn 3e coachingstraject bij Birgit, dat zegt denk ik wel hoe tevreden ik over de coaching ben. Vanaf de start van mijn bedrijf heb ik direct de keuze gemaakt voor coaching. Mede hierdoor heb ik mijn bedrijf in slechts 1 jaar tijd super kunnen laten groeien. Van freelancer met enkele klanten, naar een Agency met tientallen klanten en mijn eigen team. Ook leiden we nu andere marketeers op met onze eigen Academy. Ik ben super trots op waar ik nu sta en dat mijn business ook zonder mij doordraait!
Robin van Leeuwen

Jouw Online Marketeer

Door jouw coaching ga ik verder dan ik zelf zou denken/ doen

Dit is inmiddels al mijn tweede traject bij Birgit voor mijn bedrijf Vitaliblij. Wat ik altijd knap vind aan haar coaching is dat ze mij een stapje verder laat kijken/gaan dan ik zelf kan zien. Bijvoorbeeld nu met het live event, het product dat ik ga ontwikkelen en  mijn methode. Ook dat zee daarbij meteen input geeft hoe iets aan te pakken. Heel erg waardevol. 
Margot van Hoijdonck

Vitaliblij

Van uurtje factuurtje naar een schaalbaar online business

Met mijn bedrijf Relaxed Gezond verleende ik persoonlijk voedingsadvies op maat hiervoor ontving ik klanten in mijn eigen praktijk. Maar ik wilde graag veel méér ondernemende vrouwen kunnen helpen met afvallen, voeding en een gezonde lifestyle. Dankzij dit traject heb ik nu een bijzonder krachtig fundament voor mijn online business waarop ik verder kan bouwen. Met als resultaat honderden klanten, een online programma, weggever en duizenden potentiële klanten op mijn e-maillijst.
Inge van Helden

Relaxed Gezond

Is er nog een vervolg na dit coachingstraject?

Birgit heeft mij onwijs geholpen met hoofdzaken van bijzaken te scheiden, een duidelijk pad te creëren en af en toe die vriendelijk doch dringende schop onder mijn kont. Struggle jij met het ondernemerschap en het laten groeien van je bedrijf? Birgit is echt dé vakvrouw die jou en je bedrijf naar de next level kan tillen. Twijfel je? Gooi dat gevoel overboord en doe het gewoon, je gaat er zeker geen spijt van krijgen. 
Lotte van 't Klooster

YLA Box en YLA Lifestyle

Heel blij met de investering in dit coaching traject en in mijzelf

Dankjewel voor de fijne samenwerking het afgelopen half jaar. Ik heb het echt als een ontzettend leerzame tijd ervaren, waarin we mooie resultaten hebben geboekt. Dus heel blij dat ik in je geinvesteerd heb en natuurlijk in mezelf 😉
Marieke van Nispen

Online Marketing Expert

REVIEWS + RESULTS

What others say about my coaching

Met (automated) webinars behaal ik record omzetten

Ik heb geïnvesteerd in dit coachingstraject omdat ik mijn bedrijf verder wilde opschalen. Tijdens dit traject heb ik mijn Freedom Funnel Academy verder laten groeien. We hebben veel tijd en aandacht besteed aan nog makkelijker sales draaien. Hiervoor hebben we ingezet op o.a. (automatische) webinars. Met als resultaat: tientallen duizenden euro’s omzet uit 1 webinar, 40% van mijn klanten die doorstroomt naar de academy en meer vrijheid voor mij als ondernemer door automatisering en uitbesteden aan mijn team.
Carlijn Ottens

Freedom Funnel Academy

Ik investeerde in coaching omdat ik door de snelle groei van mijn bedrijf vast zat in hard werken

Ik besloot om in coaching te investeren omdat ik merkte dat ik door de groei van mijn bedrijf vast was komen zitten in hard werken. Niet het plaatje wat ik voor me zag toen ik startte met ondernemen.
Coaching van Birgit heeft me geholpen om alle processen scherp onder de loep te nemen maar misschien nog wel belangrijker: te beginnen met mezelf.

Welke voorwaarden wil ik scheppen en hoe leef ik die zelf ook na? Dat was al een eye-opener. Vervolgens heeft Birgit me geholpen met inzichtelijk krijgen wat ik nog veel meer uit mocht besteden en hoe ik bepaalde marketing vraagstukken kon verbeteren.

De structuur die ze bood met haar coaching was precies wat ik nodig had en heeft me enorm geholpen om opnieuw te bepalen wat ik zelf wil doen en wat ik uit wil besteden. Inclusief een fijne workflow.

Het resultaat hiervan is een sterk gegroeide omzet én winst maar nog belangrijker: het gevoel dat ik een fundament heb gebouwd voor duurzaam succes. Lieve Birgit, ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp de afgelopen 6 maanden en kan iedereen aanraden om Birgit een periode mee te laten kijken in je bedrijf.

Nogmaals, een dikke dankjewel en mede dankzij jou sta ik waar ik nu sta en voel ik me een stukje gedragen op de weg waar eerst nog heeeel veel onzekerheid voor me was. Door jou zitten mijn wortels steviger in de grond en geloof ik erin dat dit nog veel groter kan worden ❤️

Lieke is met haar bedrijf Topfit Suikervrij op een missie om veel meer bewustwording rondom suiker te creëren en de voelbare impact die het heeft op je gezondheid.

Lieke de Bever

Topfit Suikervrij

Ik zit nu helemaal volgeboekt

Doordat mijn dienst aansluit op mijn ‘zone of genius’ gaat het bijna als vanzelf. Ik zit nu al helemaal volgeboekt!

Wonen en werken vanuit Valencia

Wonen en werken vanuit Valencia en mijn hoogste maandomzet ever!!!

Meedenken over andere aanpak

Wat ik ook heel erg prettig vind is dat je aanvoelt dat sommige dingen in mijn eentje niet van de grond komen omdat ik niet goed weet wat ik wil en hoe ik het moet aanpakken en je daarom bedenkt dat we het anders moeten aanvliegen.

Meer rust en vrijheid

Meer rust in mijn hoofd en meer vrije dagen in mijn agenda.

Jij staat als coach echt naast mij als ondernemer

Ik ben heel blij met jou al coach. Vooral omdat je echt naast mij staat. Je bent scherp, kritisch en hebt veel kennis. Daarnaast vind ik het super tof hoe je de spirituele kant koppelt aan de zakelijke kant. Ik geloof hier zelf namelijk ook erg in dat deze beide werelden een zijn. Dank je voor de fijne coaching!
Marleen Danhof

Dreamaholic

Echt helderheid voor mezelf.

Zeker geslaagd, fijne mix van praktische, concrete zaken bespreken, aangevuld met de meer psychologische kant van het verhaal. Fijn dat er nu écht helderheid is voor mezelf.

Samen optimalisering aanpakken

Fijn dat we samen de optimalisering kunnen aanpakken van de weggever en funnel daarachter. Hier zou ik zelf normaliter afgehaakt zijn, omdat ik niet genoeg kennis heb en dan denk ‘het zal wel niet werken’. Ben benieuwd wat er straks nog uit voort komt.

Ook contact via WhatsApp

Ik ben blij dat ik tussendoor af en toe via WhatsApp kan contacten voor kort advies en de coach calls brengen altijd extra helderheid.

+27% omzet stijging

+27% stijging in omzet t.o.v. vorig jaar en de oude voorraad was binnen de kortste keren helemaal uitverkocht. Van geld op de plank, naar geld in de kas.

Ik voelde sterk dat er iets moest veranderen in mijn bedrijf, de coaching heeft antwoord gegeven op de ‘hoe’ en ‘wat’

Ik investeerde in dit traject omdat ik op zoek was naar meer dynamiek binnen mijn bedrijf. Al jaren begeleid ik (startende) ondernemers met het opzetten van een succesvol bedrijf. De klanten bleven wel komen en ergens dacht ik : ik heb het toch super goed voor elkaar, heb toch niets te klagen, maar ik wilde na 6 jaar weer het gevoel ervaren zoals ik dat had aan het begin van mijn ondernemerschap.
Ik voelde sterk dat er iets moest veranderen, maar ik was zelf zoekende in wat dat nou moest zijn. Als coach laat ik mezelf ook altijd coachen wanneer ik merk dat ik even vastloop, dus toen ik dat ervaarde heb ik vrijwel direct hulp gezocht: een ander ziet toch altijd beter je blinde vlekken. Ik boekte een call en nam direct het besluit om samen te werken met Birgit.
 
Het grappige is dat ik dacht dat ik bij aanvang van het  traject dacht dat een jaar later mijn bedrijf er heel anders uit zou zien, maar dat is niet zo, nog niet. De basis stond al als een huis en daar zijn we ook niet aan gaan sleutelen, maar er is wel een nieuw programma aan mijn aanbod toegevoegd waar ik direct na lancering klanten voor kreeg.
Ik vond het super fijn om met Birgit te kunnen sparren over mijn nieuwe plannen en vooral alles wat voor volgend jaar op de planning staat want dat zijn hele spannende grootse plannen en als dat eenmaal staat: dan is alles veranderd..to be continued…
 
Birgit reageerde tijdens dit traject super snel op mijn vragen, waardoor ik ook snel weer door kon, ik vond dit echt een meerwaarde van het traject. Die snelheid van schakelen vond ik echt heerlijk.
 
Tijdens dit traject heb ik ook een hypnose sessie gehad en eerlijk gezegd was ik niet alleen nieuwsgierig, maar ook sceptisch. Ben ik überhaupt wel onder hypnose te krijgen? Nou dat ging heel snel en dat heeft mij mooie inzichten opgeleverd die we meenamen in de verdere coaching.  
 
Ik kan Birgit aanraden aan gevestigde ondernemers die al wel succesvol zijn met hun bedrijf maar aan alles voelen dat er meer uit te halen valt en zin hebben in een nieuw avontuur.
Zelf heb ik voor Birgit gekozen omdat ik eerder bij haar klant ben geweest bij het bedrijf wat zij toen runde over Facebook adverteren. Toen al dacht ik wat een tof mens die heel puur en oprecht is en jou echt als klant wil helpen.
Willeke Lageschaar

Willskracht

Coaching ingezet voor het opschalen van mijn bedrijf en het opbouwen van een team

Ik heb geïnvesteerd in coaching bij Birgit, omdat ik het gevoel bij jou had dat jij mij verder kon helpen met mijn bedrijf. Jij was al veel verder met verschillende verdienmodellen en kon mij verder helpen met het neerzetten van mijn bedrijf.
Dit coachingstraject heb ik dan ook verlengd omdat ik nog meer stappen wilde maken. We zijn toen o.a. aan de slag gegaan met het opschalen en het bouwen van een team. Het laatste traject (The Universe is Calling) was weer heel anders, maar voor mij wel de meest speciale. Allebei zijn we ons meer aan het verdiepen in het ‘ongrijpbare’ en ik vind het zo fantastisch wat er dan allemaal op je pad kan komen. Ben je daar heel dankbaar voor!

Absolute meerwaarde is Birgit haar ervaring als ondernemer.

Michelle Schouten

Michelle Schouten - Online Groeien

1 op 1 business coaching van birgit luijk
IF YOU CAME THIS FAR

Do you really need a coach?

Je hebt het al zo ver geschopt. Hard werken en doorzettingsvermogen heeft ervoor gezorgd dat je nu over een goedlopend bedrijf beschikt en tevreden klanten hebt. Je vraagt je hardop af: “Heb ik wel een coach nodig?”. This is your sign! De reden waarom je NU op deze pagina bent komt omdat je aan alles voelt dat er nog veel meer in zit. Meer in jou, maar ook in je business. Laat mij je coachen om dat er uit te halen. Uit eigen ervaring weet ik dat alles in je eentje blijven doen of denken dat je niemand anders nodig hebt je echte groei en potentie in de weg staat. Een investering in coaching is een sloot met geld, maar denk niet alleen korte termijn. Wees ook eerlijk in wat het je kan opleveren. Onthoud een verkeerde investering in geld kan je terugverdienen, een verkeerde investering in tijd niet. 
BUSINESS COACHING

I WILL COACH YOU TO:

Z

Krachtig en strategisch fundament

Zodat succes niet louter toeval is, maar een logisch gevolg van de strategie en uitvoering ervan
Z

CEO van je bedrijf

Door ervoor te zorgen dat jij in je eigen zone-of-genius blijft en leert hoe jij je business en team kan aansturen op een manier die bij jou past en inzicht te hebben in de juiste cijfers.

Z

CEO van je leven

Business en privé zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je ontdekt wat echt belangrijk voor je is en leert daarnaar te handelen. Zodat er rust en ruimte is om te groeien en je naast een droombusiness ook een droomleven kunt leiden.
Z

Meer vrijheid

In je leven en in je business. Je groei zit niet gelimiteerd aan het aantal uur dat jij werkt. Wel aan hoe de tijd die er beschikbaar is besteed wordt en hoe er met de financiën wordt omgegaan.
birgit luijk coach voor succesvolle ondernemers
podcast voor ondernemers birgit luijk

PLAN DIRECT EEN GRATIS EXPLORE CALL IN

Ready To Get Started?

THE BREAKTHROUGH

1:1 BUSINESS COACHING – 6 MONTHS 

Here´s what´s included:

+ 180 MIN. KICK-OFF SESSIE
+ 2 COACHING CALLS PER MAAND
+ LIVE TRAININGSDAG
+ KOLBE® PERSOONLIJKHEIDSTEST
+ HUMAN DESIGN REPORT + READING
+1-3 HYPNOSE SESSIES
+ MONTHLY REPORT CALL
+FEEDBACK OP OUTPUT
+ SUPPORT VIA TRELLO
+ WEKELIJKSE CHECK-IN
+ TOEGANG TOT MIJN KENNIS, ERVARING EN NETWERK

QUESTIONS BEFORE YOU COMMIT?

Frequently Asked Questions

Kan ik eerst even overleggen met Birgit?

Tuurlijk, daar sta ik zelfs op.

Het mes snijdt aan beide kanten. Willen wij een breakthrough bereiken dan moet het voor beiden een ‘match’ zijn.

Boek via deze link snel een Explore call

Zodat wij samen kunnen bepalen of ik dé business coach ben die jij zoekt.

Wanneer kan ik starten?
Een traject kan op ieder desgewenst moment beginnen, mits de plekken nog niet vergeven zijn. Uiteraard wordt je hiervan op de hoogte gesteld.
Hoeveel tijd kost dit mij?
Het is een intensief 6 maanden traject dat bestaat uit verschillende onderdelen. Je tijdsinvestering is mede afhankelijk van de doelstellingen en je kennis niveau. Reken op gemiddeld 4-16 uur per week die je vrijhoudt voor coaching & implementatie.
Hoe gaan de coaching calls in zijn werk?
In totaal hebben we gedurende het traject 12 coaching calls van ieder 30 min. Voorafgaand aan de call ontvang je een korte vragenlijst, zodat we de call zo effectief mogelijk kunnen insteken. De call vind plaats via Zoom (online video tool). Tijdens de call coach ik je op specifieke vraagstukken. Na afloop evalueer je de call middels een korte vragenlijst en ga je aan de slag met je actiepunten die uit de call voort komen.
Hoe zit dat precies met die hypnose sessies?

Om de resultaten te bereiken die je wilt, is het vaak noodzakelijk dat je dingen anders gaat doen dan je voorheen deed. Rationeel kan je dat allemaal wel bedenken, maar vaak verval je in ‘oude’ patronen of houden beperkende overtuigingen je tegen of ongewenst klein. Hallo glazen plafond!

Hypnose is de snelste en meest effectieve manier om hier voorgoed mee af te rekenen.

Naast business coach, ben ik een gediplomeerd hypnotherapeut en heb ik zelf hypnose ingezet om sneller te groeien.

Het heeft mij enorm geholpen met het loslaten, het uitbesteden van werk, samenwerken met een team en door overtuigingen heen te werken zoals:

– je verdient enkel succes als je er heel erg hard voor werkt

– ondernemer zijn betekent non-stop werken

– kan ik mijn bedrijf wel next level tillen

– and many more

No worries, ik laat je niet als een kikker springen of andere Rasti Rostelli praktijken. Lees hier meer over wat hypnose precies inhoudt en hoe ik het inzet.

 

Kan ik dit in mijn boekhouding opvoeren als studiekosten?
Jazeker. Je kunt de investering in 1-op-1 coaching opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken.
Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, je kan ook in 6 losse termijnen betaald worden 

In 1x investeren is wel de goedkoopste oplossing.

De eerste termijn voldoe je direct bij toelating tot het 1-op-1 coachingstraject.

De daarop volgende termijnen zullen vervolgens maandelijks gefactureerd worden

Hoe kan ik mij aanmelden voor dit traject?

Super dat je geïnteresseerd bent! YES.

Boek via deze link snel een Explore call met mij in, zodat we kunnen samen kunnen bepalen of ik dé business coach ben die jij zoekt..

 

Ik twijfel of dit traject bij mij past?

No worries, laten we eerst even vrijblijvend kennismaken. Zodat wij samen kunnen bepalen of ik dé business coach ben die jij zoekt..

Boek via deze link snel een Explore call

 

Staat jouw vraag er niet tussen?
Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje: birgit[@]birgitluijk.nl, dan zorg ik binnen 24 uur (op werkdagen) voor een antwoord op jouw vraag.