Succesvol Adverteren op Facebook

Online programma

Ben je klaar voor meer omzet en klanten d.m.v. Facebook advertenties?

Wil je zelf advertenties kunnen maken?

Wil je je ideale klant bereiken?

Wil je een groter bereik & zichtbaar worden?

Wil je je advertentiekosten omlaag brengen?

Wil je je advertenties rendabel maken?

Wil je verkopen m.b.v. Facebook advertenties?

Zit je te knikken, of hardop ‘JA’ te zeggen? Dan is de “Succesvol adverteren op Facebook” de sleutel tot jouw succes. Ik begeleid je met praktische videolessen/werkboeken + GRATIS support, zodat je dit allemaal kunt bereiken.

Deze cursus wordt door deelnemers beoordeeld met een 9,1!


Herken je dit?

Je hoort van andere ondernemers dat adverteren op Facebook werkt als een trein. Ze boeken succes op succes. Halen meer verkeer naar hun site/blog/winkel en hun producten, cursussen en diensten gaan als warme broodjes over de toonbank. KA-TJING!! Dat lijkt jou ook wel wat, dus hier wil je mee aan de slag. Maar… “bezint eer ge begint”, want voordat je het weet is Facebook de enige die grof geld verdient aan jouw advertenties.

Om dit te voorkomen, ben je hier aan het juiste adres. Klik op één van de knoppen op deze pagina & meld je aan voor mijn cursus: “Succesvol Adverteren op Facebook”. In 8 weken leer ik je de fijne kneepjes van het vak. Na afloop heb je Facebook advertenties waarmee je je doelgroep bereikt en verkopen binnenhaalt. Ook weet je precies wat je moet doen om je advertentiekosten zo laag mogelijk te houden.

Wanneer je denkt dat je alles weet van Facebook Ads, omdat je diverse webinars hebt gevolgd of bent geabonneerd op nieuwsbrieven over dit onderwerp, dan heb je het mis. Ik dacht dat ik alle trucjes en weetjes wel wist, maar na het volgen van deze cursus ben ik heel anders gaan kijken naar m’n Facebook Ads. Daarnaast is Birgit een ontzettend leuk en lief persoon om van te leren. Absoluut een aanrader!!

Chantal Fijnenberg

Fotograaf, Made by C | Fotografie


Wat kun je verwachten van deze cursus?

Er zijn 2 varianten van deze cursus, BASIC en PLUS, beide zijn volledig online. Bij PLUS zit meer inbegrepen, zie onderstaande tabel.

In een periode van 8 weken, krijg je 7 videolessen + 1 week implementatietijd. In de video's laat ik precies zien waar je wat kunt vinden. Hoe je dit kunt implementeren voor je eigen bedrijf. Ook krijg je een werkboek met daarin opdrachten, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Support krijg je via de besloten Facebook groep. Je hebt levenslang toegang tot al het SAOF cursus materiaal incl. updates m.u.v. bonussen van derden.

Met als resultaat: Je weet hoe je succesvolle advertenties maakt, hoe je je ideale klant bereikt, hoe je een groter bereik krijgt, je advertentiekosten verlaagt en meer klanten en omzet kunt behalen m.b.v. Facebook advertenties.

Module 1 "Ideale klant"

Aan de basis van een succesvolle Facebook campagne staat een uitgebreide doelgroep analyse. Zodat je jouw ideale klant kan bereiken m.b.v. advertenties. Uit mijn toolbox tover ik de beste tools zodat je jouw "ideale klant" binnen een mum van tijd tot de bodem hebt onderzocht en weet wat hen bezig houdt.

Module 2 "Targeting & advertentietypes"

Ik laat je zien hoe je jouw ideale klant kunt bereiken en welke targeting opties je hiervoor moet gebruiken. Zodat je de juiste doelgroep bereikt. Ook laat ik je zien welke advertentietypes er zijn, zodat je precies weet van welke advertenties je gebruikt kunt maken.

Module 3 "Groter bereik & advertentiestrategieën"

Tijdens deze les ga ik je laten zien van welke advertentiestrategieën je gebruikt kunt maken ook laat ik je zien hoe je slim gebruik maakt van opties zoals: retargeting & vergelijkbare doelgroepen. Zodat je een groter & effectief bereik krijgt onder je doelgroep. Ook laat ik zien waarom professionele adverteerders ongepubliceerde berichten inzetten om hun resultaat een super boost te geven en hoe jij dat ook kunt doen. Niks moeilijks aan, je moet het alleen 'even' weten!

Module 4 "Pixels"

Pixels zijn kleine stukjes code die op je website geplaatst moeten worden. Deze stukjes code zorgen ervoor dat je de bezoekers die op je website zijn geweest een specifieke advertentie kunt laten zien op Facebook. Ook zorgt de pixel ervoor dat je jouw advertentiekosten omlaag kunt brengen. Ik laat je zien welke pixels er nodig zijn en hoe jij die precies op je website kunt plaatsen. Geen technische kennis benodigd.

Module 5 "Gameplan"

In deze les gaan we aan de slag met je advertentie gameplan. Zodat je precies weet welke type advertenties je gaat maken en wanneer je deze gaat opzetten. Dit plan gaat ervoor zorgen dat je jouw doelstellingen gaat behalen: groter bereik, onder de aandacht bij je ideale klant, meer verkopen etc.

Module 6 "Teksten & afbeeldingen"

Tijdens deze module gaan we ervoor zorgen dat jouw advertenties WEL gelezen en gezien worden. Je advertentie afbeeldingen zullen straks van het beeldscherm afspetteren en ervoor zorgen dat er gestopt wordt met scrollen. Dit gecombineerd met een wervende advertentietekst gaat jouw gegarandeerd meer resultaat bezorgen.

Module 7 "Kosten verlagen & winst verdubbelen"

Tijdens deze les leer ik je hoe je resultaten kunt analyseren, zodat je precies weet wat je moet doen om je kosten te verlagen en je winst te verdubbelen. We focussen ons op wat werkt. Schrappen wat niet werkt, zodat je niet onnodig geld verliest. Ik laat je zien hoe je van €1 dus €2, €5, €10 of meer kunt maken.

 

 

"Live trainingsdag 15 jan of 14 mei 2021 " [*PLUS-only]

In een kleine groep van max 12 deelnemers. Dit is de snelste en meest effectieve manier om met de training aan de slag te gaan. Gedurende deze dag delen wij alle ins- en outs met je, stippelen we een strategie uit die je direct in uitvoering kunt brengen.

 

 

 

 

 

"Meer (webshop) bestellingen met DPA" [*PLUS-only]

DPA staat voor Dynamische Product Advertenties. Hiermee kun je het voor elkaar krijgen dat een bezoeker van je website, die verschillende artikelen heeft bekeken. Dat wanneer deze gebruiker terugkeert naar Facebook, zij exact die artikelen terug ziet komen in je Facebook advertentie. Dit is zoals de pro's dat doen. Veel grote spelers zoals Zalando en Wehkamp maken hier gebruik van, omdat het werkt! Dynamische productadvertenties zijn geschikt voor (grote) webshops, makelaars en de reisbranche.

 

"Instagram adverteren" [*PLUS-only]

Wil je nog meer succes met je advertenties, dan kun je Instagram adverteren niet aan je voorbij laten gaan. Tijdens deze les, leer ik je de ins- en outs over Instagram adverteren. Want wil je succes boeken op dit platform, dan zul je een andere strategie moeten hanteren, zodat je ook daadwerkelijk kunt verkopen op Instagram.

 

BONUS "Gratis Support"

Bij deze cursus krijg je de support die je nodig hebt! Support ontvang je in de vorm van een besloten Facebook groep. Hier krijg je support van mij + van je medecursisten. 24/7 en levenslang!

BONUS "Canva"

Canva is mijn favoriete tool voor het maken van afbeeldingen. Ik ga je laten zien hoe je gebruik kunt maken van Canva, zodat je onweerstaanbare advertentie afbeeldingen kunt maken, waarvoor men stopt met scrollen in het nieuwsoverzicht.

100% van de deelnemers beveelt deze cursus aan!


Dit is wat deelnemers geleerd en bereikt hebben…

Ik heb geleerd hoe ik op een goede manier een campagne neerzet en welke talloze mogelijkheden ik m.b.t. tot doelgroepen heb.

Ik weet veel beter wat de mogelijkheden van facebook zijn en hoe ik dat op een goede manier voor mezelf in kan zetten.

Durf het aan om geld te investeren in FB, omdat ik beter begrijp hoe het werkt. Ik behaalde aan het einde van de cursus ook betere resultaten dan bij de eerste adverteer poging.

De resultaten van de campagnes die ik doe, voor mezelf en voor klanten, zijn sterk verbeterd.

Veel meer kennis over Facebook adverteren. Ik kan super snel bijsturen doordat ik nu duidelijk zie wat wel/niet werkt. Mijn likes schieten giga omhoog 😀

Dat ik nu weet hoe ik FB kan inzetten om er daadwerkelijk een succes van kan maken.


Dit is wat deelnemers over deze cursus zeggen...

Door de cursus zijn de resultaten van de campagnes die ik doe, voor mezelf en voor klanten, sterk verbeterd. Ik weet meer over alle mogelijkheden en heb meer het gevoel dat ik weet waar ik mee bezig ben. Ik vind de cursus waardevol vanwege Birgit haar persoonlijke betrokkenheid, stap-voor-stap strategie en volledigheid van de cursus.

Angelique van Cleef

Online Marketing specialist, Online Marketing Done For You

Binnen 3 maanden tijd van 256 pagina likes naar 2644. Meer dan 1200 vrouwen die meedoen aan mijn radical selfcare challenge. Blogs die wekelijks door honderden vrouwen gelezen worden. En dat allemaal dankzij het toffe programma van Birgit. Zonder dit programma snapte ik nu nog geen hout van Facebook adverteren, maar nu wel.

Rianne Schenk

Coach, Bewuste Powervrouwen

Mijn advertentie resultaten zijn inderdaad veel hoger dan eerst (op 1 ochtend al net zoveel leads als in normaal 1 week!). Het is de investering meer dan waard. Het is zoveel complexer dan je zelf kan uitvogelen, door de lessen te volgen (ook als ervaren marketeer) haal je veel betere resultaten.

Eline Tromp-Vrielink

Retailer, Zuster Evie

Wat ik zo super vind aan de cursus is de online omgeving waarin je de video’s beschikbaar stelt. Daarnaast, wat ik in het begin nog niet goed door had, dat je toegang voor altijd blijft behouden daar zit toch echt de kracht in van het delen van jouw expertise!

Maureen van Dijk

Fotograaf, Maureen van Dijk Fotografie

Nadat ik haar tips en adviezen ben gaan toepassen, zag ik al snel resultaat. Veel meer likes voor mijn pagina, meer contact met klanten, maar ook veel meer aanvragen voor mijn praktijk. Dus een zichtbare groei in het aantal klanten.

Francisca van den Berg

Hormoon-voeding coach & trainer, Anumi Vita

Naar aanleiding van deze cursus ben ik zelf begonnen met online trainingen over Mailchimp en heb dat als testcase gebruikt, en de resultaten zijn verbluffend. Inmiddels is mijn tweede training gestart en staat de derde alweer gepland en komen de aanmeldingen zelfs zonder advertenties binnen. De cursus ’Succesvol Adverteren op Facebook’ is zeker een aanrader! Meld je dus direct aan. Ik ben een Birgit Luijk Fan!”.

Manon Kamp-Winter

Marketing- en communicatie specialist, ManonCommuniceert


An investment in knowledge pays the best interest.

~ Benjamin Franklin


Wil je samen met mij werken aan je online succes?

Birgit, als trainer wordt beoordeeld met een 9,4!

Klaar om actie te ondernemen en meer te leren over Facebook advertenties? MOOI, want daar kan ik je bij helpen.

Ik ben Birgit en ik leer vrouwelijke ondernemers hoe ze meer omzet en klanten kunnen binnenhalen m.b.v. Facebook advertenties.

Dit doe ik vanuit mijn ervaring & expertise als online marketeer. Ik heb meer dan 8 jaar ervaring in de online wereld. En gewerkt bij een van de leukste online marketing bureau’s van Nederland (Yonego). Daar beheerde ik advertentie accounts van grote- en kleine spelers. Ook  trainde ik mede-collega’s en verzorgde ik trainingen bij klanten.

Het overbrengen van mijn kennis aan anderen vind ik echt geweldig om te doen. Daarom geef ik nu online trainingen zodat anderen kunnen leren & profiteren van mijn kennis zonder eerst dure leerfouten te hoeven maken.

Met deze online cursus zorg ik ervoor dat je over alle benodigde kennis beschikt om succesvol te kunnen adverteren op Facebook. Zodat je precies weet wat je moet doen om nog meer omzet en klanten binnen te halen, tegen zo laag mogelijke advertentiekosten voor Facebook.


Voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor starters, freelancers, bloggers, ondernemers, coaches, trainers, adviseurs, virtual assistants en marketeers (2be).

Starters

Je bent onlangs gestart met je eigen bedrijf en wilt een groter bereik zodat je kunt opschalen. Je bent overtuigd dat Facebook adverteren je hierbij kan helpen.

• Maar je marketing budget is zeer beperkt. Je hebt geen budget voor het maken van leerfouten.
• Er vragen momenteel zoveel nieuwe dingen je aandacht. Je hebt niet de tijd, hoe graag je het ook zou willen om je op eigen houtje te verdiepen in Facebook adverteren. Zeker niet wanneer je niet precies weet wat je aan het doen bent en wat het resultaat kan zijn.
• Je wilt profiteren van best practices en er zeker van zijn dat iedere Euro die je erin stopt zich binnen no-time terug verdient.
• Je weet dat om te kunnen groeien je zult moeten investeren, maar het inhuren van experts kun je (nog) niet betalen, dus zul je zelf aan de slag moeten.

Ondernemers

Je bent klaar voor extra groei in je bedrijf. Je hoort van andere ondernemers dat ze geweldige resultaten behalen met Facebook adverteren. Dat wil jij ook!

• Je wilt leren hoe je je winst kunt verdubbelen en meer producten kunt verkopen via Facebook.
• De tijd die je beschikbaar hebt,  is gelimiteerd. Extra tijd, gaat ten koste van het doorbrengen van quality time met je gezin.
• Je bent bereid om te investeren in de groei van je bedrijf, maar niet bereid om de tarieven te betalen die marketing bureau’s durven te vragen. Dan ga je liever zelf aan de slag of zorg je ervoor dat een werknemer binnenkort over de juiste skills beschikt.

Trainers, coaches & adviseurs

Je hebt een geweldig programma of coachingstraject opgezet. Maar moeite met het vinden van de juiste deelnemers. Je ziet dat andere bekende coaches/trainers zoals o.a. Simone Levie, Eelco de Boer en Michael Pilarczyk adverteren op Facebook. Hun programma’s zit binnen no-time vol. Dat wil jij ook, want je wilt zo veel mogelijk mensen helpen.

• Alleen je bent geen Facebook expert en bang dat het je geld gaat kosten in plaats van dat het ook iets oplevert.
• Je hebt niet de tijd om je iedere dag uren te verdiepen in Facebook. Die tijd wil je nl. liever steken in het helpen van mensen.
• Je hebt geen idee waar je moet beginnen. Het liefste wil je stap voor stap door het hele Facebook proces geloodst worden. Zodat je zeker weet dat je het in 1x goed doet.

Marketeers (to be) & Virtual assistants

Je bent verantwoordelijk voor het beheren van alle betaalde en onbetaalde kanalen. Je bent klaar om Facebook adverteren toe te voegen aan je marketing mix. Maar je hebt geen idee waar te beginnen.

• Je wilt het vanaf het eerste moment onder controle hebben en je marketingbudget niet verspelen aan kostbare leerfouten. Daar betaald je baas/opdrachtgever je immers niet voor.
• Je hebt aan het begin van het jaar ambitieuze targets gekregen, om die te kunnen verwezenlijken moet Facebook een winstpakker worden i.p.v. een kostenpost.
• Je wilt de go-to expert worden van het bedrijf voor adverteren op Facebook. En deze skill toevoegen aan je c.v. en LinkedIn profiel


Voor wie is deze cursus niet bedoeld?

Wanneer je niet bereid bent om te investeren in je bedrijf, je wilt namelijk niet groeien

Je liever alles zelf uitzoekt i.p.v. te profiteren van best practices en advertentiestrategieën die werken.


 

Hoe kan ik deelnemen aan Succesvol Adverteren op Facebook?

 

Ga je voor basic of voor PLUS?
71% v/d deelnemers kiest voor PLUS

 


Veelgestelde vragen

Wanneer begint de cursus?

Je kunt op ieder gewenst moment starten met de cursus. Er komt iedere week een nieuwe les voor je beschikbaar in je eigen online leeromgeving. Zodat je genoeg tijd hebt voor implementatie van de les.

Wat is het verschil tussen BASIC en PLUS?

 

Bij Plus zitten een aantal belangrijke modules die bij BASIC niet zijn inbegrepen en een live trainingsdag op locatie
Zoals:

• Live trainingsdag op locatie. Op 15 januari of 14 mei ontmoeten we elkaar voor de live trainingsdag. In een kleine groep van maximaal 12 ondernemers gaan we aan de slag met je Facebook Ads. Je leert alle ins- en outs, we stippelen de strategie uit en je zet je advertenties live zodat ze resultaat kunnen gaan opleveren.

• Module 'Laat je (webshop) bestellingen door het dak gaan m.b.v. Dynamische Product Advertenties'
DPA staat voor Dynamische Product Advertenties. Hiermee kun je het voor elkaar krijgen dat een bezoeker van je website, die verschillende artikelen heeft bekeken. Dat wanneer deze gebruiker terugkeert naar Facebook, zij exact die artikelen terug ziet komen in je Facebook advertentie. Dit is zoals de pro's dat doen. Veel grote spelers zoals Zalando en Wehkamp maken hier gebruik van, omdat het werkt! Dynamische productadvertenties zijn geschikt voor (grote) webshops, makelaars en de reisbranche.

• Module 'Instagram adverteren'.
Instagram is een super belangrijk kanaal, die ervoor zorgt dat je door het inzetten van een gecombineerde strategie (zowel Facebook als Instagram) nog meer resultaat kunt behalen. Dan wanneer je enkel Facebook advertenties actief zet. Ook al maken ze beide gebruik van het advertentieplatform van Facebook is het belangrijk dat je voor beide een aparte advertentiestrategie hanteert zodat je je resultaten op eenvoudige wijze kan verdubbelen.

 

 

 

 

 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, natuurlijk is het ook mogelijk om de cursus in termijnen te betalen. Het zijn maandelijkse termijnen. De eerste termijn wordt voldaan bij het plaatsen van je bestelling. Vervolgens zal de 2e termijn plaatsvinden op 1e van de nieuwe maand en de daarop volgende termijnen iedere maand rond de 1e gefactureerd zullen worden.

Voor de BASIC zijn het 8 maandelijkse termijnen van ieder €125 excl. BTW.

Voor PLUS zijn het 8 maandelijkse termijnen van ieder €200 excl. BTW.

PLUS only - Wanneer en waar vind de live trainingsdag plaats?

De trainingsdag wordt 2x per jaar georganiseerd. Je kunt na aanmelden een keuze maken uit één van deze datums:

15  januari 2021 of 14 mei 2021.

De trainingsdag vind plaats op een centrale locatie in Nederland van 10-17.
Tijd: 10.00 – 17.00

* Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan is het niet mogelijk om deze training op een later moment in te halen.

 

 

 

 

 

 

PLUS only - Wat als ik niet kan deelnemen aan de live trainingsdag

Mocht het onverhoopt voorkomen dat je toch op de een of andere manier verhinderd bent, dan gelden hiervoor de volgende regels. Kijk hiervoor ook naar mijn algemene voorwaarden.

Wanneer je als deelnemer van een meerdaags live training of event, voor een van de dagen verhinderd bent, is het niet mogelijk om je deelname te annuleren. Tenzij je beide dagen niet aanwezig kunt zijn en dit 14 dagen voor aanvang van de eerste live training of event waarvoor je een ticket hebt gekocht. Zie 2.4 van mijn algemene voorwaarden.

 

 

 

 

Kan ik dit opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

Jazeker. Je kunt de investering in deze cursus opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken.

Hoeveel tijd kost het me?

Je krijgt 7 modules in 8 weken + 1 week implementatietijd. Iedere week komt er een nieuwe videoles van ongeveer 1 uur beschikbaar. Daarnaast krijg je een werkboek en kun je het geleerde direct in de praktijk gaan brengen. Je moet zeker rekenen op 4 tot 8 uur per week. Deze tijd die je besteed aan deze cursus is een kado'tje aan jezelf. Niet alleen beschik je dadelijk over de kennis om te adverteren als een pro op Facebook, maar gaat deze investering zich ook nog eens terugverdienen.

Wat als ik maar een klein advertentiebudget heb?

Dat is geen enkel probleem. Het fijne aan adverteren via Facebook is dat het een van de goedkoopste manieren is. Kliks voor €0,01 zijn geen uitzondering. Je kunt al heel klein beginnen en resultaat behalen met slechts een advertentiebudget van een paar Euro per dag. Ben je tevreden over de resultaten en klaar voor meer succes? Dan schaal je op in budget zodat je nog meer resultaat kunt behalen.

Eerdere pogingen waren onsuccesvol, waarom zou dit wel werken?

Ik snap dat dit frusterend is. Je hoort iedereen roepen dat het zo geweldig is, maar zelf heb je (nog) geen resultaten geboekt. Ik kan je verzekeren dat Facebook voor iedereen een positieve Return On Investment kan leveren. Maar dan moet je wel weten wat je aan het doen bent. Anders is het een kostenpost en dat wil je niet. Je wilt namelijk geld verdienen met Facebook.

Met behulp van mijn cursus, laat ik je precies zien wat je moet doen om resultaat te kunnen behalen. Ik deel mijn raamwerk, stappenplan en strategie met je. Dit kun je als een blauwdruk gebruiken voor je eigen campagnes. Ik laat je stap voor stap zien hoe je je advertenties kunt optimaliseren zodat je niet langer geld verspilt aan dingen die niet werken. We focussen ons op datgene wat werkt, zodat je daar nog meer resultaat uit kunt slepen.

Moet ik al beschikken over kennis m.b.t. Facebook adverteren?

Natuurlijk is alle kennis die je hebt m.b.t. adverteren op Facebook mooi meegenomen. Maar dit is absoluut geen vereiste. Ik ga je binnen 8 weken van alle kennis voorzien.  Zodat jij exact weet wat je moet doen om meer resultaat voor je bedrijf binnen te halen. Het maakt dus niet of je start vanaf zero. Door middel van de duidelijke videolessen die je stap voor stap kunt volgen en de 24/7 gratis support in de besloten Facebook groep,  is de cursus voor iedereen toegankelijk.

Wat houdt de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie in?

Dit betekent dat je investering in deze cursus zo goed als risicoloos is. Ben je binnen 14 dagen niet tevreden over de cursus, dan maak ik zonder problemen je geld naar je terug over.

Wat voor support kan ik verwachten in de besloten Facebook groep?

Je krijgt van mij extra support in de besloten Facebook groep. Deze is enkel beschikbaar voor deelnemers aan deze cursus. Je kunt hier terecht voor vragen omtrent de cursus en/of je advertenties. Behoefte aan feedback op je advertenties? Post ze in de groep zodat je support van mij + medecursisten kunt verwachten.

 

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Naast de investering in deze cursus, moet je ook budget reserveren voor het adverteren op Facebook. Dit kan al vanaf een paar Euro per dag. Zie je dat iets goed werkt, dan kun je altijd opschalen in budget om er ook meer resultaat uit te halen.

Waar vind ik al het cursus materiaal?

Je ontvangt op de eerste dag van het programma een link naar een beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat.  Hier kun je alle videolessen bekijken en de werkboeken downloaden.

Overige vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje naar birgit[@]birgitluijk.nl, dan zorg ik binnen 24 uur voor een antwoord op jouw vraag.

Pin It on Pinterest

Share This

wacht even ;-)

Vind je het fijn om even met mij (Birgit) te bellen? Dan kunnen we bespreken of deze training bij jou, je bedrijf & je doelstellingen past. Duurt slechts 15min, is gratis én vrijblijvend. Klik op de knop en dan spreken wij elkaar snel!