Succesvol Adverteren op Instagram

Instagram Ads

Klaar om Instagram te veroveren met succesvolle advertenties en wil je weten hoe je:

van je Instagram volgers, echte klanten maakt

de perfecte Instagram advertenties maakt?

Instagram Ads, voor jou kan laten werken i.p.v. andersom?

advertentiekosten snel kunt terugverdienen?

bij de juiste (jouw) doelgroep onder de aandacht komt?

meer mensen op je e-maillijst en/of meer leads krijgt?

Met Instagram als één van de snelst groeiende sociale platformen, ligt de wereld aan je voeten. Toch blijven Instagram ads voor veel ondernemers ‘abracadabra’ en voelt het alsof je Euro’s door het welbekende putje aan het spoelen bent. Herkenbaar? Lees dan vooral even verder.

 

Stop met verspillen van je kostbare advertentie budget. Maak gebruik van bewezen strategiëen, systemen en support zodat je het beste resultaat kunt nastreven. Zodat je er net zoals ik (Birgit) voor kan zorgen dat iedere Euro die je hierin investeert zich minimaal 6x laat terugverdienen.

 

Sounds too good to be true? Dacht het niet, maar kan mij voorstellen dat je toch ietwat argwanend dit zit te lezen (zou ik zelf ook doen). Want waarom zou dit wel werken?

 

Om dat voor je te kunnen beantwoorden, wil ik je graag enkele vragen stellen, geef daar zo eerlijk mogelijk antwoord op.

Maakte je gebruik van een Instagram advertentiestrategie? Ja / Nee

Let wel, fingers crossed en/of alles inzetten op 1 enkele advertentie / doelgroep is geen strategie.

Maakte je gebruik van een systeem voor je Instagram Ads? Ja / Nee

Kon je terecht voor support voor je Instagram advertenties? Ja / Nee

Wanneer het jou bv. niet lukte om er resultaat uit te halen of om te vragen wat je nu precies moest doen.

Scoor je voornamelijk, Nee?

 

Dan wordt het tijd om het anders aan te gaan pakken. Wanneer je namelijk wilt dat je Instagram ads deze keer wel een succes worden, zal je iets moeten wijzigen in je aanpak tot dusver. Zorg voor een Instagram advertentiestrategie. Zorg voor een systeem. Zorg voor support waar je terecht kunt met al je vragen. Dit alles zit gebundeld in de online training ‘Succesvol Adverteren op Instagram’.


Wat kun je verwachten van de online training ‘Succesvol Adverteren op Instagram’?

Het is een 8-weekse training, waarmee je op ieder gewenst moment kunt starten. Iedere week krijg je toegang tot een nieuwe videoles (in totaal 7) en 1 week implementatietijd krijgt. We gaan werken aan een systeem en een strategie voor je advertenties. In totaal zijn er meer dan 150 korte video’s waarin je precies getoond wordt waar je wat kunt vinden. Ook krijg je een werkboek met daarin opdrachten, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Support krijg je in de besloten Facebook groep. Je hebt levenslang toegang tot al het cursus materiaal incl. updates en de support.

Module 1 “Onderzoek”

Een succesvolle Instagram advertentie kan je niet maken zonder onderzoek te verrichten. D.m.v. onderzoek kun je later jouw advertenties aan jouw ideale klant laten zien, spreek je de taal van de klant, zodat deze zich eerder aangesproken voelt en over gaat tot actie (lees aankopen). Ook leggen we je concurrenten langs de meetlat om hier je learning uit te halen.

Module 2 “Targeting & Doelstellingen”

Hoe zorg je er nu voor dat jouw Instagram advertenties alleen vertoond worden aan jouw ideale klant? Ik ga je laten zien hoe je dat voor elkaar kunt krijgen en van welke geavanceerde opties je allemaal gebruik kunt maken. Ook gaan we aan de slag met de doelstellingen van je Instagram Advertenties. 

Module 3 “Instagram advertentiestrategie”

Hoe zorg je ervoor dat iemand die jouw advertentie heeft gezien, actie onderneemt en hoe zorg je ervoor dat wanneer zij zich bijvoorbeeld inschrijven voor je gratis weggever of je website bezoeken ook daadwerkelijk klant worden? Dat gaan we bewerkstelligen middels een op maat gemaakt Instagram advertentiestrategie. Uiteraard hoef je die niet uit je duim te zuigen, want je mag mijn bewezen strategieën hiervoor gebruiken!

Module 4 “Pixel, Conversies & Doelgroepen”

Altijd al afgevraagd waarom je ineens advertenties te zien krijgt nadat je een specifieke website hebt bezocht? Dat is iets wat je kunt doen wanneer je gebruik maakt van de Facebook pixel. Ook kun m.b.v. de Facebook pixel het exacte resultaat van je ads doormeten, waardoor je precies weet wat wel en wat niet werkt. In deze module maken we doelgroepen aan onder andere o.b.v. je websitebezoekers, videokijkers, interactie en vergelijkbare doelgroepen. Zodat jij binnen no-time je ads aan de juiste mensen laat zien.

Module 5 “Tekst, Afbeelding & Advertentiebeleid”

Je wilt niet alleen mooie Instagram advertenties maken, maar bovenal dat er actie wordt ondernomen. Ik leer je hoe je wervende advertentieteksten schrijft. Wat voor soort type ads, afbeeldingen en video’s het beste werken en uiteraard zorgen we er ook nog voor dat je binnen de lijntjes van het Instagram advertentiebeleid blijft.

Module 6 “Instagram Ads in actie”

Whoopwhoop in deze module gaan we je advertentiestrategie in uitvoering brengen. Dus vanaf heden kun je meer volgers, meer verkeer, meer leads, meer mensen op je e-maillijst en meer klanten verwachten. Ik laat je precies zien hoe je de advertenties aanmaakt en hoe je structuur aanbrengt in je advertentie-account.

Module 7 “Optimaliseer je Instagram Ads”

Je krijgt inzicht, welke statistieken je nauwlettend in de gaten moet houden voor een optimaal resultaat van je advertenties. Ook weet je precies WAT je vervolgens kunt doen om deze statistieken verder te verbeteren. Alles er op gericht zodat je meer resultaat (lees omzet/ klanten) eruit haalt tegen zo laag mogelijke kosten.

 

BONUS “Gratis Support”

Bij deze cursus krijg je de support die je nodig hebt! Support ontvang je in de vorm van een besloten Facebook groep. Hier krijg je levenslange support van mij + van je medecursisten. 

BONUS “Canva”

Canva is mijn favoriete tool voor het maken van afbeeldingen. Ik ga je laten zien hoe je gebruik kunt maken van Canva, zodat je onweerstaanbare advertentie afbeeldingen kunt maken, waarvoor men stopt met scrollen in het nieuwsoverzicht.

BONUS “Social Proof voor je Ads”

Ik leer je een techniek waarmee je het voor elkaar kunt krijgen dat jouw Instagram advertenties straks duizenden likes en reacties krijgen.

[PLUS ONLY] “1x Trainingsdag op locatie “

Als PLUS deelnemer neem je ook deel aan een trainingsdag op locatie in Den Haag. De trainingsdag wordt 2x per jaar georganiseerd (14 november 2019 en 7 februari 2020). Zodat je een datum kunt kiezen die het beste aansluit op jouw agenda. Tijdens deze dag gaan we aan de slag met cases en het geleerde direct toepassen voor jouw bedrijf. 

[PLUS ONLY] “1x 60 min Consultancy”

Alles in je eentje doen is kan soms best wel een beetje ‘overweldigend’ aanvoelen. Gelukkig sta je er als een PLUS deelnemer niet alleen voor. Samen met een gecertificeerde Facebook Advertentie Expert (opgeleid door Birgit) duiken jullie in jouw Instagram advertentiestrategie en advertenties. Zodat de beste resultaten bereikt kunnen worden. De consultancy calls dienen binnen 1 jaar na je startdatum te worden ingepland en dienen hiermee gelijk als een stok achter de deur 😉

[PLUS ONLY] “Verdien je advertentiekosten direct terug “

Ik laat je een methode zien, waarmee jij het voor elkaar krijgt dat je binnen no-time je advertentiekosten terug verdient en meer. Deze methode zorgt ervoor dat ik kosteloos kan adverteren en alles wat ik daarna verkoop dus pure winst is!An investment in knowledge pays the best interest.

~ Benjamin Franklin


Wil je samen met mij werken aan je online succes?

Birgit, als trainer wordt beoordeeld met een 9,4!

Mijn hart als online marketeer en onderneemster maakte een giga sprong toen een aantal jaar geleden, Facebook besloot om Instagram over te nemen. Ik dacht EINDELIJK en zag het als een grote kans. Niets is minder waar gebleken want tegenwoordig is Instagram één van de snelst groeiende sociale platformen waar de betrokkenheid ontzettend hoog is voor bedrijven. Tel hierbij de ongekende mogelijkheden van het Facebook advertentie platform bij op en je hebt een hele blije Birgit. Dit zie ik namelijk terug in mijn resultaat en dat van mijn klanten.

Inmiddels kan ik niet meer zonder Instagram Advertenties en leer ik mijn klanten hoe ze met succes hun eigen Instagram Advertenties kunnen inzetten. Ze mogen hierbij gebruik maken van mijn bewezen strategieën, systemen en kunnen rekenen op mijn blijvende support. Zodat je geen onnodig leergeld betaald en sneller succes behaalt.


Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze training over Instagram advertenties is met name geschikt voor: fotografen, designers, stylisten, bloggers, coaches, adviseurs, trainers, va’s en online marketeers waarvan hun doelgroep vertegenwoordigd is op Instagram.


Hoe kan ik deelnemen aan de online training “Succesvol Adverteren op Instagram”

Je kunt op ieder moment starten met de training!
Ga je voor BASIC of voor PLUS?

 


Als je helemaal tot het einde bent gekomen van deze pagina, well done!

Als je op dit moment aan alles voelt dat je echt werk wilt gaan maken van je Instagram ads. Zodat je niet enkel volgers erbij krijgt of meer websitebezoekers, maar je deze ook kunt omtoveren in klanten. Dan is deze online training jouw op het lijf geschreven. Klik dan op de knop!

Denk je nu. Ja maar….
Dat Instagram adverteren gaat me zeker bakken met geld kosten?
Nee dus niet, tuurlijk is het niet gratis. Maar ik leer je hoe je met een klein budget van nog geen €10 per dag je advertentiestrategie al in werking kunt stellen. Zodat het zich eerst kan bewijzen en resultaat oplevert, voordat je er meer geld in gaat steken. Ook heb ik een handige training (PLUS only) voor je gemaakt waarmee je je advertentiekosten in no-time kunt terugverdienen. BAM! Dus geen excuses meer 😉

 


Veelgestelde vragen

Is deze training ook voor mij geschikt?

Deze training is voor ieder bedrijf & ondernemer geschikt mits jouw doelgroep vertegenwoordigd is op Instagram (20+). Met name interessant voor fotografen, designers, stylisten, bloggers, coaches, adviseurs, trainers, va’s en online marketeers.

Wat is het verschil tussen BASIC en PLUS?

BASIC is 100% online.

PLUS is zowel online als offline en ontvang je ook nog extra support in de vorm van consultancy.
• Trainingsdag: Bij plus zit er één live trainingsdag in Den Haag. Je kunt deelnemen aan deze trainingsdag op 14 november 2019 of 7 februari 2020.
• Consultancy: Ook zit er bij plus 1×60 min consultancy. Je gaat dan met een gecertificeerde Facebook Advertentie Expert (opgeleid door Birgit) kijken hoe je het beste jouw Instagram advertentiestrategie kan uitwerken en implementeren. Ook wordt je geholpen met de optimalisatie van je advertenties zodat je het maximale resultaat uit je advertenties en de training kunt halen.
• Extra online training: Verdien je advertentiekosten terug. In deze training laat ik je zien hoe je gemakkelijk je advertentiekosten kunt terugverdienen. Deze methode zorgt ervoor dat ik zelf kosteloos kan adverteren en alles wat ik daarna verkoop pure winst is. 

Kan ik dit opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

Jazeker. Je kunt de investering in deze cursus opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken.

Waarom zal deze trainingen wel succes opleveren?

Ik snap dat wanneer je eerder geadverteerd hebt op Instagram en daar nagenoeg geen resultaat uit hebt gehaald, dit behoorlijk frusterend is. Maar dan vraag ik mij ook af: “Had je toen de beschikking over een heuse advertentiestrategie, systeem en support?”

Dat is juist datgene wat je nodig hebt voor het maken van succesvolle Instagram advertenties + iemand die je exact uitlegt wat je het beste wel en wat je beter niet kunt doen. Dit alles komt samen in de training “Succesvol Adverteren op Instagram”, oftewel ‘kat in het bakkie’.

Hoeveel geld reserveren voor adverteren?

Ik leer je hoe je met een klein budget van nog geen €10 per dag je advertentiestrategie al in werking kunt zetten. Zodat het zich eerst kan bewijzen en resultaat oplevert, voordat je er meer geld in gaat steken. Ook heb ik een trainng (PLUS only) voor je gemaakt waarmee je je advertentiekosten in no-time kunt terugverdienen! Als je dus een maand lang gaat adverteren zou ik rekenen op ongeveer €300 aan advertentiekosten.

Wanneer begint de training?

Je kunt op ieder desgewenst moment starten met de training. Na betaling ontvang je van mij een bevestigingsmail en toegang tot je eigen online leeromgeving en de bijbehorende besloten Facebook groep. In de online leeromgeving vind je al het cursusmateriaal terug. Iedere week krijg je toegang tot een nieuwe les, uiteraard ontvang je hierover ook een mailtje. 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, natuurlijk is het ook mogelijk om de cursus in termijnen te betalen. Het zijn 8 maandelijkse termijnen. De eerste termijn wordt voldaan bij het plaatsen van je bestelling. Vervolgens zal er maandelijks een nieuwe factuur naar je verstuurd worden.

BASIC: 8 maandelijkse termijnen van ieder €131,25 excl. BTW. Klik hier om de BASIC in termijnen te betalen.
PLUS: 8 maandelijkse termijnen van ieder €206,25 excl. BTW. Klik hier om de PLUS in termijnen te betalen.

PLUS only - Waar & wanneer vindt de live trainingsdag plaats

Je kunt kiezen uit twee verschillende data. De live trainingsdag wordt georganiseerd op 14 november 2019 en op 7 februari 2020.
De dag wordt georganiseerd in Den Haag e.o. op een locatie die zowel met auto als openbaar vervoer goed bereikbaar is.
De dag duurt van 10u-17u en is volledig verzorgd.

Bij aanvang van de training wordt je gevraagd op welke datum* je aanwezig zult zijn. 
* I.v.m. reserveringen en bezet houden van jouw plek is het niet mogelijk om deze datum op een later tijdstip te annuleren.

PLUS only - Wat als ik niet kan deelnemen aan de live trainingsdag

Je kunt kiezen uit twee verschillende data. De live trainingsdag wordt georganiseerd op 20 september 2019 en op 7 februari 2020. Bij aanvang van de training wordt je gevraagd op welke datum* je aanwezig zult zijn. 
* I.v.m. reserveringen en bezet houden van jouw plek is het niet mogelijk om deze datum op een later tijdstip te annuleren.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat je toch op de een of andere manier verhinderd bent, dan gelden hiervoor de volgende regels. Kijk hiervoor ook naar mijn algemene voorwaarden

PLUS only - Wat houdt de consultancy precies in?

Als PLUS deelnemer kun je ook 1x een consultancy call inplannen. De consultancy call is met een gecertificeerde Facebook Advertentie Expert die persoonlijk opgeleid is door Birgit. Samen met de Facebook Advertentie expert kijken jullie hoe je het beste de Instagram advertentiestrategie kunt inzetten voor jouw bedrijf. Je krijgt concrete tips en adviezen om het maximale resultaat uit je advertenties te halen. De consultancy calls vinden plaats via Zoom, zodat er kan worden meegekeken op jouw scherm. Ook handig is dat de consultancy calls worden opgenomen en je die opname na afloop krijg toegestuurd. Handig voor als je nog een keer iets wilt nakijken.

De consultancy calls dienen binnen 6 maanden na aanvang van de training worden ingepland. Ze dienen dus ook als een stok achter de deur.

Kan ik deze training ook in real-life volgen?

Wanneer je kiest voor de PLUS variant zit hier een live trainingsdag op locatie bijeen ook heb je dan recht op 60 minuten consultancy met een gecertificeerde Facebook Advertentie Expert (opgeleid door Birgit). Zodat je het maximale resultaat uit de training kunt halen.

Wanneer je kiest voor BASIC is dit 100% online. Maar geen zorgen want je staat er niet alleen voor. Je kunt altijd terecht met al je vragen over de training en je advertenties via de besloten Facebook groep. En onthoud jouw succes is ook mijn succes en daar doe ik mijn stinkende best voor. 

Wil je geen online training maar een VIP dag met een gecertificeerde Facebook Advertentie Expert? Stuur mij dan een mailtje naar birgit@birgitluijk.nl. Investering voor een VIP dag bedraagt € 2.000.

Hoeveel tijd kost het me?

Je krijgt 7 modules in 8 weken. Iedere week komt er een nieuwe videoles van ongeveer 1 uur beschikbaar. Daarnaast krijg je een werkboek en kun je het geleerde direct in de praktijk gaan brengen. Je moet zeker rekenen op 4 tot 8 uur per week. Deze tijd die je besteed aan deze cursus is een kado’tje aan jezelf. Niet alleen beschik je dadelijk over de kennis om te adverteren als een pro op Instagram, maar gaat deze investering zich ook nog eens terugverdienen.

Waar kan ik terecht voor support?

Support krijg je via de besloten Facebook groep. Je hebt niet alleen tijdens de training toegang hier toe maar voor ALTIJD! Dus als je een vraag hebt over de training en/ of je Instagram advertenties kun je deze altijd stellen.

Wanneer je een PLUS deelnemer hebt kun je ook 2x een consultancy call inplannen met een gecertificeerde Facebook Advertentie Expert. Samen zorgen jullie ervoor dat je het maximale haalt uit de training en uit je advertenties.

Wordt de training ook ge-update?

Jazeker, met regelmaat update ik de training zodat je altijd over de laats mogelijke versies bevat. Deze is toegankelijk voor alle deelnemers. 

Waar vind ik al het cursus materiaal?

Je ontvangt op de eerste dag van de training een link naar een beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat.  Hier kun je alle videolessen bekijken en de werkboeken downloaden.

Overige vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje naar birgit[@]birgitluijk.nl, dan zorg ik binnen 24 uur voor een antwoord op jouw vraag.

Pin It on Pinterest

Share This