Hiermee kan ik je helpen


Ik leer vrouwelijke ondernemers hoe ze m.b.v. online marketing hun ondernemersdroom kunnen verwezenlijken en blijven waarmaken.

Voor meer omzet + klanten!


Kick Ass Weggever: € 27,-

E-maillijst - Maak een Kick Ass Weggever


Leer hoe je een e-maillijst bouwt met potentiële klanten d.m.v. een Kick Ass Weggever. Stap voor stap uitleg HOE je een succesvolle weggever maakt, ontwerpt en op je website zet. Zonder stress over de techniek.

Waar: Online

Wanneer: Start op 23 juli 2018

Hoe: Videolessen en werkboek

Voor wie: Startende (online) ondernemers


(Online) cursus v.a. € 1.000,-

Adverteren - Succesvol Adverteren op Facebook


Leer het spel van Facebook-adverteren spelen, zodat het jou op de automatisch piloot een sh*t load aan nieuwe bezoekers, leads en klanten oplevert.

Waar: Je hebt de keuze tussen online of i.c.m. trainingsdagen op locatie

Wanneer: BASIC is 100% online en kun je direct starten. PLUS is online + 2x trainingsdag op locatie. Klik op meer info voor trainingsdatums.

Hoe: Online videolessen, werkboek en eventueel trainingsdagen op locatie

Voor wie: Voor (startende) ondernemers, coaches, adviseurs, trainers, webshop eigenaren, bloggers, virtual assistants en online marketeers2be


Online cursus v.a €1.249,-

Adverteren - Facebook Advertentie Expert


Met mijn cursus "Facebook Advertentie Expert" wordt jij straks gezien als de go-to expert op het gebied van Facebook-adverteren. Deze cursus is met name interessant voor ondernemers die ook advertentie accounts van anderen (willen) beheren.

Waar: Online

Wanneer: Start medio september '18. Zet jezelf nu alvast op de wachtlijst en hoor als eerste wanneer de nieuwe datum bekend is.

Hoe: Videolessen en groep coach calls via Zoom

Voor wie: Online marketeers, consultants, virtual assistants en ondernemers met bewezen advertentie ervaring. Toelating d.m.v. test met een minimale score van 75%.