Gratis Facebook cursus

Gratis Facebook cursus

 

• Wil je tips en tricks weten die écht werken en het verschil kunnen maken voor jouw pagina?

• Wil je graag leren hoe je snel en effectief een groter bereik krijgt voor je pagina?

• Praat jij nu letterlijk tegen een muur op je Facebook pagina, want er reageert (op je moeder na) bijna niemand op je berichten? Dit terwijl je er wel veel tijd & energie in steekt.

Hoor ik daar een volmondig ‘JA’? Fijn, want tijdens mijn gratis cursus Facebook Marketing gaan we hier samen mee aan de slag. En wie weet wordt jij wel de nieuwe rising star van Facebook 🙂


Hoi, ik ben Birgit en ik help vrouwelijke ondernemers met het behalen van meer online succes voor hun bedrijf. Meld je aan voor mijn gratis 3-delige videocursus over Facebook marketing. Dan laat ik je zien hoe je:

een groter bereik krijgt op Facebook = 10x meer oogjes op je berichten

méér interactie krijgt op je berichten = 50% meer reacties op je berichten

onder de aandacht komt bij je doelgroep

de meest gemaakte fouten voorkomt


Wat kun je verwachten van deze cursus?

Oh lalala… ik heb een hoop moois voor je in petto. Je ontvangt 3 praktische videolessen, zo direct in je mailbox. Je kijkt de lessen wanneer het jouw het beste uitkomt en uiteraard in je eigen tempo. Na afloop weet je precies wat je te doen staat. Je krijgt namelijk mijn beste tips & tricks en ik laat je zien hoe je het voor elkaar krijgt om méér business uit Facebook te halen.

Videoles 1

Hierin leer ik je het algoritme van Facebook kraken, zodat jouw berichten beter gezien worden en je onder de ogen van je doelgroep komt. Ook geef ik je tips die je direct kunt toepassen voor een groter bereik.

Videoles 2

Minstens zo belangrijk is om te weten wat de absolute NO-GO’s zijn voor je Facebook pagina. Veel ondernemers focussen op de verkeerde dingen waardoor het bereik van hun pagina verder omlaag gaat. En er 0,0 interactie is. De meest gemaakte fouten ga ik met je delen zodat jij weet hoe je die moet voorkomen (dat beloof ik je).

Videoles 3

Save the best for last. Daarom deel ik tijdens deze laatste les, mijn beste tips & tricks met je. Zodat je na afloop precies weet wat je te doen staat.

Klinkt je dit als muziek in de oren? Zorg dan voor een ferme klik op de button hieronder.


Ik wil je helpen om te ‘shinen’ op Facebook

Met meer dan 8 jaar online ervaring in mijn rugzak en te hebben gewerkt bij een van de leukste online marketingbureau’s van Nederland. Besloot ik dat het de hoogste tijd werd om mijn eigen ondernemersdroom na te jagen. Omdat ik MEER WILDE. Meer vrijheid om te werken, waar en wanneer ik dat wil. Maar ook omdat ik meer vrouwen wilde helpen met het bereiken van online succes voor hun bedrijf. Daarom deel ik al mijn kennis & ervaring, zodat jij kunt shinen en op jouw beurt weer anderen kunt helpen. Klinkt als een goed plan, toch? Ben je er dus bij? (dat vind ik leuk!!).


Stop scrolling, start doing.

~ unknown


Dit is wat anderen over deze cursus zeggen…

Birgit heeft echt hele goede tips en tricks gegeven. Ik kan nu echt verder met mijn Facebook marketing. Haar sprankelende persoonlijkheid is aanstekelijk. Door de lichtheid en het gemak waarmee ze dingen verteld is voor mij mijn Facebook marketing ook makkelijker geworden. Haar tips geven me houvast in hoe ik de dingen aan moet pakken, er zit meer lijn in mijn posts.

Sanne Haarhuis

Coach, Higher perspectives

Ik heb de challenge van Birgit gevolgd en vond deze erg helder en waardevol. Ik ben net gestart als ondernemer en ik ga onder andere Facebook inzetten om bepaalde doelgroepen te bereiken. Birgit legt duidelijk uit wat je wel en niet moet doen en geeft waardevolle en handige tips. Birgit heeft daarnaast een prettige manier van communiceren, waardoor je naar haar verhaal blijft luisteren. Ik kijk er zeker naar uit om haar online cursus te gaan volgen!

Audrey Loman

Coach & Consultant proces- en gedragsverandering, Beaumind

De 3-delige videocursus Facebook Marketing van Birgit is echt een aanrader.
Ze geeft heel veel waardevolle tips die je gelijk kan toepassen. Haar passie en enthousiasme spat van het scherm en dat werkt heel aanstekelijk. Ik heb gewoon zin om de cursus ‘Succesvol adverteren op Facebook’ te gaan volgen!

Mariette van der Zande

Ondernemer - Paarden Sportmasseur, Horse Vitality


Veelgestelde vragen

Quanta costa?

Niks, noppes, nada. Deze cursus is helemaal gratis en kost je dus niks.

Wanneer ontvang ik de lessen?

Na aanmelding + bevestiging van je email adres. Ontvang je de eerste les direct in je inbox. Geen les ontvangen? Check voor de zekerheid je spam filter en als dat niet helpt, stuur mij dan even een mailtje naar: birgit@birgitluijk.nl.

Hoe ontvang ik de lessen?

De lessen krijg je van mij toegestuurd per e-mail. Je ontvangt de lessen dus op het email adres waarmee je hebt ingeschreven. Wees er dus zeker van dat ik niet in je spamfilter terecht kom en voeg mijn email birgit@birgitluijk.nl toe aan je adressenlijst.

Hoeveel tijd kost deze cursus mij?

Iedere videoles duurt gemiddeld 0,5 uur tot 1 uur. Daarnaast is het aan te raden om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Ik zou rekenen op gemiddeld 2-3 uurtjes per les.

Moet ik al een bedrijfspagina op Facebook hebben?

Dat moet niet, maar zou ik je wel aanraden. Want dan kun je gelijk al mijn tips & tricks toepassen op je pagina.
Zo maak je een bedrijfspagina aan:
Je kunt pas een bedrijfspagina aanmaken wanneer je een prive profielpagina hebt. Als je daar bent ingelogd kun je rechtsbovenin op het driehoekje klikken. Vervolgens kies je in het dropdown menu voor ‘Pagina maken’ en volg je de stappen op je scherm. Et voila… je eigen bedrijfspagina op Facebook.

Ready, set GO. Klik op de button en laat me weten dat je erbij bent.

Pin It on Pinterest

Share This