Gratis Facebook Advertentie tips

Gratis FB advertentie tips

Leveren je advertenties (nog) niets of onvoldoende op?

Krijg je geen grip op je advertenties?

Lijkt het alsof Facebook de enige is die geld verdient aan jouw advertenties?

Wanneer bovenstaande op jouw van toepassing is? Meld je dan zeker aan voor mijn GRATIS videocursus. Want dan ga ik ervoor zorgen dat jij (nog meer) geld gaat verdienen met je advertenties. Want dat dit kan, daar ben ik zelf + mijn klanten (>170) het levende bewijs van.


Hoi, ik ben Birgit en ik help vrouwelijke ondernemers met het behalen van meer online succes voor hun bedrijf. Meld je aan voor mijn gratis 3-delige videocursus over Facebook adverteren. Dan laat ik je zien hoe je:

Geld kunt gaan verdienen met je Facebook-advertenties

Hoe je kunt spieken & leren van je concurrent

Waarom je de blauwe knop promoten beter links kan laten liggen

Waarom Facebook-advertenties the bomb zijn


Veelgestelde vragen

Quanta costa?

Niks, noppes, nada. Deze cursus is helemaal gratis en kost je dus niks.

Wanneer ontvang ik de lessen?

Na aanmelding + bevestiging van je email adres. Ontvang je de lessen na ongeveer 5 min geduld uitoefenen in je inbox. Geen les ontvangen? Check voor de zekerheid je spam filter en als dat niet helpt, stuur mij dan even een mailtje naar: birgit@birgitluijk.nl.

Hoe ontvang ik toegang tot de cursus

Per e-mail ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot de cursus. Je ontvangt deze mail op het email adres waarmee je hebt ingeschreven. Wees er dus zeker van dat ik niet in je spamfilter terecht kom en voeg mijn email birgit@birgitluijk.nl toe aan je adressenlijst.

Hoeveel tijd kost deze cursus mij?

Iedere videoles duurt gemiddeld 15 min. Daarnaast is het aan te raden om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Ik zou rekenen op gemiddeld 2-3 uurtjes per les.

Ready, set GO. Klik op de button en laat mij weten dat je erbij bent.

FAE

De inschrijving voor deze cursus is momenteel gesloten. Maar...

Ik kan je op de wachtlijst zetten, zodat je een mailtje krijgt wanneer de deuren weer opengaan.

Goed plan? Meld je dan Nú hieronder aan!

Yes, je staat op de wachtlijst. Hou je inbox in de gaten