Groei Mastermind

Groei Mastermind

Klaar voor de volgende stap in je bedrijf en voor jou als ondernemer?

Je wilt je business opschalen

Je wilt je business winstgevend laten groeien

Je wilt meer voldoening uit je business

Je wilt ondernemers leren kennen met dezelfde groeimentaliteit als jij

Je wilt het juiste business model hanteren

Je wilt minder stress ervaren

Je wilt er niet langer alleen voor staan

Je wilt niet langer IN je bedrijf maar AAN je bedrijf werken

Want ambitieuze ondernemers zoals jij, met snode groeiplannen hebben support, inzicht, coaching en af en toe een liefdevolle schop onder de kont nodig. De Groei Mastermind zorgt ervoor dat succes voor jouw en je bedrijf een gewoonte wordt.


Herken je dit?

Je hebt je eigen bedrijf en het loopt lekker, maar je voelt aan alles dat het beter kan. Ook heb je ambitieuze groeiplannen. Je wilt nog meer groei, wellicht je team uitbreiden en wilt je klanten nog beter bedienen. Niet alleen om meer Euro’s op je bankrekening te laten bijschrijven, maar omdat je een missie hebt die je met de wereld wilt delen en op deze manier je steentje wilt bijdragen.

Je hoofd draait er overuren van. Ook al ontvang je support van familie en vrienden, echt sparren met gelijkgestemden zit er niet in. Je voelt je vaak eenzaam in het ondernemerschap en hebt het gevoel ‘stil’ te staan. Met de Groei Mastermind brengen we daar verandering in. Het is een intensief 6 maanden traject waar je samen met 8 gelijkgestemde ondernemers ervoor gaat zorgen dat jouw beoogde groei werkelijkheid wordt.

Ik heb diverse trainingen en een coaching traject gevolgd. Allemaal waardevol, maar wat voor mij met kop- en schouders er bovenuit steekt is het hebben van een Mastermind groep. Want eerlijk is eerlijk, alleen is ook maar alleen en dan is niet altijd bevorderlijk voor de groei van mijn business. Twijfel, zelfsabotage en het gemis om het met een gelijkgestemde te overleggen en advies te ontvangen. Het is allemaal aan de orde van de dag…

Dankzij de Mastermind stel ik doelen, wordt ik hier verantwoordelijk voor gehouden, maar het allergrootste voordeel is dat ik de andere Masterminds kan vragen om met mij mee te denken over een specifieke kwestie waar ik op dat moment mee struggle. Ik kan eigenlijk niet uitdrukken hoe waardevol dit wel niet is voor mij. Maar ik zie dit ook terug in mijn omzet (+15%) – en winstcijfers (+24%) van het afgelopen jaar.

Omdat ik dit graag wil delen met andere Masterminds die dezelfde Groei mind hebben besloot ik om een eigen Mastermind op te richten.

Birgit

Oprichtster Groei Mastermind


Wat kun je verwachten van deze Groei Mastermind?

De Mastermind van 2019 zat binnen no-time vol. Intensief Groei Mastermind traject van 6 maanden voor 8 ambitieuze ondernemers. Start 10 Januari 2020.

Groei Mastermind Meeting (online) + hotseat

Tijdens deze 2,5u online meetings (Zoom), delen we succesmomenten, onze doelstellingen zorgen we voor accountability. Ook krijg je een hot seat. Een hot seat betekent 15 min waarin je een probleem/kwestie kunt voorleggen aan de andere Mastermind leden en waar je advies en support van kunt verwachten.

1-op-1 Coaching

Wij plannen samen 6 Groei Coach Calls in. Tijdens een deze call coach ik je zodat je jouw groeidoelstellingen kunt behalen.

Groei tweedaagse

Deze twee-daagse wordt op een prachtige locatie in Nederland georganiseerd (nader bekend gemaakt). We dompelen ons helemaal onder in de Mastermind. We werken samen AAN ons bedrijf, krijgen training en je woont live mastermind sessies bij.

2x Groei training

Er worden 2 losse trainingsdagen georganiseerd op een inspirerende locatie en van alle gemakken voorzien. Tijdens de ochtend krijg je training van een expert en/of trainer afgestemd op de behoeftes van de Mastermind leden. In de middag ga je aan de slag met de implementatie.

 

Groei Support

Groeien is niet altijd gemakkelijk zeker niet in je eentje. Daarom kun je bij de Groei Mastermind gebruik maken van Groei Support. Zie het als je vangnet, oplossing en/of reflectie. In onze besloten Facebook groep sta ik en de andere Masterminds voor je klaar.

Groei Toolbox

Online leeromgeving waarin de tools en methodieken die worden gebruikt tijdens de Groei Mastermind worden toegelicht zodat je deze direct kunt implementeren.

Groei Buddy

Je kiest je eigen groei buddy (of ik help je daar een handje bij). Jullie hebben via Whatsapp contact zodat jullie elkaar de support en accountability kunnen geven die je nodig hebt. Met de aangereikte Groei Tools weet je precies hoe jij je buddy kunt helpen en ondersteunen bij het bereiken van de groei doelstellingen.

Groei Kaart

Hiermee maak je inzichtelijk waar je over 3 maanden en over een half jaar wilt staan. Ook tracken we m.b.v. deze Groei kaart je voortgang tijdens het Mastermind traject. Zodat je altijd op ieder moment inzichtelijk hebt hoe je ervoor staat. Zodat je indien nodig tijdig kunt bijsturen of andere acties kunt ondernemen om je doelen te behalen.

Datums op een rij

 • 10 Januari: Toegang tot je Groei Toolbox

 • 1 en 2 Februari: 2-daagse training op locatie in Nederland incl. overnachting. 

 • 13 Februari: Online mastermind meeting (max 2,5u)

 • 13 Maart: Trainingsdag op locatie in Nederland

 • 27 Maart: Online mastermind meeting (max 2,5u)

 • 17 April: Online mastermind meeting (max 2,5u)

 • 14 Mei: Trainingsdag op locatie

 • 5 Juni: Online mastermind meeting (max 2,5u)

 • 6x Groei Coach call die we onderling samen inplannen


Is deze Groei Mastermind iets voor mij?

Deze Groei Mastermind is niet voor iedereen. Maar wel voor jou wanneer je tenminste onderstaande punten afvinkt.

Je hebt een groei mentaliteit en bent niet bang om dingen uit te proberen en te implementeren.

Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen doelen, levert inspanning en reflecteert.

Je 100% commited bent aan de Groei Mastermind en aan de andere Mastermind leden

Je waardevolle kennis en ervaring hebt en deze deelt met de Groei Mastermind

Naast bovenstaande punten vraag ik iedereen om een toelichting en motivatie voor de Mastermind. Zodat ik er zeker van kan zijn dat de 8 Mastermind leden elkaar ten volste kunnen ondersteunen en het beste in elkaar naar boven kunnen brengen. Je deelname is pas definitief na goedkeuring en betaling van de fee.


An investment in knowledge pays the best interest.

~ Benjamin Franklin


Wat is de investering voor de Groei Mastermind?

Op dit moment is de investering voor de Groei Mastermind v.a. € 4.000 (of 3 termijnen van €1.370 p/maand) voor een half jaar. Naar verwachting zal de prijs van de Groei Mastermind steeds hoger worden.

Ik zeg bewust investering omdat je hem ook kunt terugverdienen. De verwachting is dat jij als ondernemer met behulp van deze mastermind je omzet en winst met minimaal 20% kunt verhogen. Uiteraard is dit geen keiharde garantie omdat dit ook sterk afhankelijk is van je eigen inspanningen en beslissingen die je uiteindelijk neemt. Wel zal ikzelf en de andere Mastermind leden ons samen sterk maken zodat jij je gestelde doelen bereikt. 


Ben jij 1 van de 8 Masterminds?

Ik hoop het van harte. Daarom zou ik je willen vragen om op de knop te klikken en enkele vragen te beantwoorden. Zodat ik een goede inschatting kan maken of de Mastermind op dit moment een goede fit is voor je.

Voor deelname zet ik bewust een selectie omdat een Mastermind pas effectief is als hij uit personen bestaat die elkaar kunnen aanvullen in kennis en ervaring. Er zal altijd persoonlijk contact worden opgenomen n.a.v. je motivatie en beantwoording van de vragen.


Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?

Het is een intensief 6 maanden traject dat bestaat uit verschillende onderdelen. 

Daarnaast:

 • 6 x Groei calls van ieder 1 uur
 • 2 x Trainingsdag van 10-17 uur
 • 1x Tweedaagse incl. overnachting
 • 5x Online Groei Mastermind sessies van ieder 2,5 uur
 • Wekelijks sparren met je Groei buddy reken hiervoor ongeveer 1 uur p/week

Dit zijn de datums die je sowieso dient vrij te houden voor de Mastermind:

 • 10 januari: Toegang tot je online Groei Toolbox
 • 1+2 februari: 2-daagse training op locatie in Nederland incl. overnachting
 • 13 februari: Online mastermind meeting
 • 13 maart: Trainingsdag op locatie in Nederland
 • 27 maart: Online mastermind meeting
 • 17 april: Online mastermind meeting
 • 14 mei: Trainingsdag op locatie in Nederland
 • 5 juni: Online mastermind meeting

 

Wanneer begint de Groei Mastermind

De Groei Mastermind start op 10 januari 2020 je ontvangt dan de inloggegevens voor je eigen online leeromgeving. Deelname is enkel definitief na toelating en betaling.

Kan ik dit opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

Jazeker. Je kunt de investering in deze Mastermind opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Let wel dat je bij betaling in één keer, €100 goedkoper uit bent.

Het zijn 3 maandelijkse termijnen van ieder €1.370.

De eerste termijn voldoe je direct bij toelating tot de Groei Mastermind.

De daarop volgende termijnen zullen vervolgens maandelijks gefactureerd worden.

Overige vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje naar birgit[@]birgitluijk.nl, dan zorg ik binnen 24 uur voor een antwoord op jouw vraag.