Facebook Expert worden?

Online cursus FAE

Klaar voor ‘the next-step’ met Facebook-adverteren?

Wil je de resultaten van je Facebook-advertenties die je draait voor jezelf én voor je klanten sterk verbeteren en gezien worden als expert? Zodat je echt het verschil kan gaan maken. Want ook al heb je de nodige ervaring, je weet dat er nog véél meer uit te halen valt. Je bent hongerig naar de juiste kennis en wilt bijvoorbeeld weten:

Hoe je handig meerdere (klant) advertentie accounts kunt beheren

Geavanceerde optimalisaties, o.a. handmatig bidmanagement

Méér inzicht in de statistieken en rapportage functies van Facebook

Inzetten van advertentie funnels die draaien op de automatische piloot, voor continue stroom aan leads + sales.

Inzetten van Dynamic Product Ads o.b.v. product feeds. Ideaal voor webshops, makelaars en bedrijven in de reisbranche.

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen zodat je die gelijk kunt inzetten

Toepassen van slimme trucjes & hacks zodat je de resultaten binnen een handomdraai kunt verbeteren

Dat je kunt uitrekenen welk budget, bereik, klikken en conversies je nodig hebt om gestelde doelen te kunnen behalen

Over klantbeheer, zodat je de juiste uren inschatting maakt, de juiste prijs vraagt en jij de verwachtingen en het resultaat kunt behalen die de klant van jou verwacht


Kortom…je bent klaar voor de ‘next step’ met Facebook adverteren

Deze cursus is op het lijf geschreven voor: virtual assistants, online marketeers, coaches, adviseurs, trainers, webshopeigenaren of ondernemers met bewezen advertentie ervaring.


Dit is wat deelnemers over deze cursus zeggen…

Dankzij de cursus heb ik mij als VA gespecialiseerd in Facebook Adverteren en kan ik zeggen dat ik een echte expert ben geworden. Ik weet hoe je een continue stroom aan leads kunt krijgen, waar je kunt optimaliseren en bijsturen en hoe je Facebook kunt inzetten bij lanceringen. Ook ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ik had de cursus absoluut niet willen missen: het heeft mij passende klanten, expertise en nieuwe mogelijkheden voor mijn bedrijf opgeleverd. De cursus Facebook Advertentie Expert gaat een grote stap verder dan een gemiddelde cursus over Facebook Adverteren. Tijdens de cursus ga je echt de diepte in en je resultaten zullen verbeteren. Birgit is erg betrokken, enthousiast en een zeer bedreven trainer.

Jannie Bijma

Virtual Assistant, Jannie Bijma VA

Ik raad deze cursus zeker aan! Het is zeer leerzaam voor de mensen die fully focust zijn op Facebook Adverteren en hiermee ook hun geld willen verdienen. De hoeveelheid (inside) information die je krijgt aangereikt, waarmee je het verschil kan maken voor je opdrachtgevers (en jezelf). Door de cursus heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, waarmee ik mijn professionaliteit en expertise nog meer uitstraal naar mijn opdrachtgevers toe.

Angelique van Cleef

Online Marketing specialist, Online Marketing Done For You

WAT EEN SUPERTOFFE, INSPIRATIEVOLLE, LEERZAME, PROFESSIONELE, KWALITATIEF HOOGSTAANDE CURSUS IS “Facebook Advertentie Expert”. Dankzij de cursus voel ik mij een ware EXPERT tijdens mijn consultancy calls met 3 opdrachtgevers vandaag. Wat ben ik ontzettend blij dat ik mij wederom voor een cursus bij Birgit heb aangemeld. Birgit is een fijn mens, die jou vertrouwen geeft en zeer open en toegankelijk is. 🙂
Manon Kamp-Winter

Online marketing expert, ManonCommuniceert

Eerdere deelnemers geven deze cursus een dikke 8,8!


Wat kun je verwachten van de cursus ‘Facebook Advertentie Expert’?

Je kunt op ieder desgewenst moment starten met de training. Over een periode van 7 weken ontvang je 6 modules + 1 week implementatietijd. Iedere module heeft een videoles die je precies laat zien waar je wat kunt vinden. Support krijg je 24/7 in de besloten Facebook groep. Je hebt levenslang toegang tot FAE cursus materiaal incl. updates (Yihaa!!).

Module 1 “Business manager”

Je leert hoe je handig meerdere advertentie accounts kunt beheren via Business Manager. We bespreken de set-up, claimen van pagina’s en advertentie accounts, toegang verkrijgen tot andere accounts, inrichten van teams etc.

Module 2 “Advertentie funnels”

Ik laat je zien hoe je advertentie funnels kunt opzetten, zodat deze op de automatische piloot voor een continue stroom aan leads + sales kunnen zorgen

Module 3 “Rapportage & beheer”

Tijdens deze les leer ik hoe je de cijfers & rapportages van Facebook kunt lezen. Zodat je deze zelf kunt instellen, begrijpt en kunt interpreteren. Ook leer je welk budget je moet inzetten om gestelde doelen te kunnen bereiken.

Module 4 “Optimalisatie”

Je leert hoe je handmatig bidmanagement kunt uitvoeren en wanneer je hier gebruik van maakt. Ik leer je alles over het optimaliseren van de Facebook pixel, overlap tussen doelgroepen, opschalen van campagnes en wat je kunt doen wanneer een campagne, advertentieset of advertentie niet (langer meer) presteert.

Birgit als trainer wordt door deelnemers beoordeeld met een 9,4!

Module 5 “Nieuwe ontwikkelingen”

In deze les bespreken we de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Facebook adverteren. Zoals: Facebook Messenger bots, opzetten van canvas advertenties en dynamic product ads. Deze les wordt continue ge-update zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent!

Module 6 “Klantbeheer”

Tijdens deze les leer je hoe je een uren inschatting kunt maken zodat je ook de juiste prijzen kunt vragen. Je mag gebruik maken van een complete roadmap die je helpt om van potentiële klanten, nieuwe klanten te maken. Ook ga ik in op management van verwachtingen en resultaat zodat de klant en jij in perfecte harmonie kunnen samenwerken en je het beste resultaat kunt nastreven.

BONUS “Gratis Support”

Bij deze cursus krijg je de support die je nodig hebt! Support ontvang je in de vorm van een besloten Facebook groep. Hier krijg je support van mij + van je medecursisten. 24/7 en levenslang!

BONUS “Online Groep Coach calls”

Voor een groep coach call kun je vragen insturen over een specifiek account en/of advertentie die we dan live zullen bespreken tijdens de call. Ideaal voor troubleshooting en wanneer je zelf even geen idee meer hebt welke kant je op moet of wat je nog kunt inzetten.

BONUS “Facebook + AVG”

Vanaf 25 mei 2018 ben je wanneer je als bedrijf persoonsgegevens verzameld/gebruikt verplicht om te voldoen aan de wet AVG (GDPR). De AVG is ook van toepassing wanneer je adverteert op Facebook. In deze bonusles leg ik uit wat de AVG is en welke maatregelen je kunt treffen om te voldoen.


Ik heb geleerd hoe ik advertenties goed kan opzetten, hoe ik een advertentiefunnel kan opzetten en dus hoe ik opdrachtgevers beter kan adviseren en de advertenties beter kan opzetten. Ik heb bij één opdrachtgever direct resultaat gezien. Die schoot omhoog wat betreft resultaten. Ik zou deze cursus aanbevelen omdat hij echt de diepte in gaat en niet op de oppervlakte blijft zoals bij veel andere cursussen wel het geval is.

Marlou Minten

Virtueel Marketing & Communicatie Specialist, Marlou Minten

Deze cursus gaat echt een stap verder in de materie. Heel veel van geleerd! Kwam voor mij ook op het juiste moment. Die salesfunnel zijn echt te gek. Ik kreeg nu net een aantal klanten met een grote webshop, dus kon de cursus super goed toepassen. Ook zijn de video’s goed te volgen, niet te lang en bevatten heel veel waardevolle content.

Michelle Schouten

Social Media Specialist, Online groeien


ERVARING MET FACEBOOK ADVERTEREN IS GEEN PRE, MAAR EEN MUST

Over deze kennis dien je al te beschikken, deze wordt tevens getoetst wanneer je besluit om deel te nemen:

Hoe je de Facebook pixel aan de praat krijgt & gebruikt deze ook

Hoe je verschillende doelgroepen instelt

Dat je beschikt over basiskennis rapportage en optimalistie van je advertenties, maar weet dat hier nog veel meer uit te halen valt.

Hoe je conversies kunt doormeten

Hoe je een strategie voor je advertenties kunt opstellen en inzetten

Hoe je beeld-, video-, leadformulier- advertenties kunt inzetten

Beschik je over deze kennis? Dan adviseer ik je om op onderstaande button te klikken 😉

Beschik je nog niet over bovenstaande kennis, maar wil je dit wel graag leren? Kijk dan bij de online cursus “Succesvol Adverteren op Facebook”


Dit is echt een verdiepingsslag in het adverteren op Facebook. In de cursus krijg je handvaten voor het bedenken van marketingfunnels, voor klantcontact en uren. Veel ondernemers weten niet dat er zoveel uit Facebook-advertenties gehaald kan worden. Men doet vaak maar wat, zonder er bij na te denken of het echt logisch is en wat de consequenties zijn.

Anne-Lys Herder

Marketing- en Communicatie -specialist, Herder Beeld en Tekst

Wat ik top vond aan de cursus is de behandeling van Business Manager, optimalisaties, Messenger Bots, Funnels, DPA. De aanvulling met groep coach calls was zeer waardevol omdat je daar direct je vragen kunt stellen. Wat ook fijn is, is dat de lessen beschikbaar blijven. Wanneer je in de toekomst bepaalde zaken wilt implementeren, kun je deze nog terugkijken.

Annemieke van Eerden

Facebook Marketing specialist, Making Money

Wil jij dat ik je help om dé Facebook Advertentie Expert te worden?

Birgit, als trainer wordt beoordeeld met een 9,4!

Ik help je graag om expert te worden op het gebied van Facebook adverteren. Ik ga je leren hoe je nog meer resultaat kunt behalen (lees omzet + klanten) voor jezelf en/of voor je klanten.

Dit doe ik vanuit mijn ervaring & expertise als online marketeer. Ik heb meer dan 9 jaar ervaring in de online wereld. En gewerkt bij een van de leukste online marketing bureau’s van Nederland (Yonego). Daar beheerde ik advertentie accounts van grote- en kleine spelers. Ook  trainde ik mede-collega’s en verzorgde ik trainingen bij klanten.

Het overbrengen van mijn kennis aan anderen in het bijzonder over Facebook adverteren vind ik echt geweldig om te doen. Mijn andere online cursus “Succesvol Adverteren op Facebook” krijgt van eerdere deelnemers het cijfer 9,1. Daar ben ik ontzettend trots op.

Graag wil ik je helpen met deze online cursus zodat je over alle benodigde kennis beschikt om Facebook Advertentie Expert te kunnen worden. Zodat je precies weet wat je moet doen om nog meer omzet en klanten binnen te halen, voor jezelf en voor je klanten.


 

 

 

Hoe kan ik deelnemen aan deze online cursus?

 

 

 

100% van de deelnemers beveelt deze cursus aan!


Risicoloos investeren

Had ik je al verteld dat deze investering in je bedrijf geheel risicoloos is? Ik hanteer namelijk een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Wwwwaaaaatttt? Ja je leest het goed. Ik besef me dat dit redelijk uniek is in Nederland. Maar omdat ik zo overtuigd ben van mijn programma, bied ik je een 14 dagen niet goed, geld terug garantie aan. Ben je binnen 14 dagen niet tevreden, dan maak ik na het zien van je huiswerk 😉 zonder problemen je geld naar je terug over.

 

 


Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?

Je krijgt 6 modules in 7 weken. Iedere maandag komt er een nieuwe videoles van ongeveer 1 uur beschikbaar. Je moet zeker rekenen op 4 tot 8 uur per week. Deze tijd die je besteed aan deze cursus is een kado'tje aan jezelf. Niet alleen beschik je dadelijk over de kennis van een Facebook Advertentie expert, maar gaat deze investering zich ook nog eens terugverdienen.

Wanneer begint de cursus?

 

 

Je kunt op ieder desgewenst moment starten met de cursus. De inlog gegevens voor de online leeromgeving ontvang je bij aanvang van de cursus zodat je direct aan de slag kan. De cursus is volledig online, dat betekent dat je hem in je eigen tijd & tempo kunt volgen. Iedere week komt er een nieuwe module voor je vrij.

 

 

Kan ik dit opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

Jazeker. Je kunt de investering in deze cursus opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, natuurlijk is het ook mogelijk om de cursus in termijnen te betalen. Het zijn maandelijkse termijnen. De eerste termijn wordt voldaan bij het plaatsen van je bestelling. Vervolgens zal de 2e termijn plaatsvinden op 1e van de nieuwe maand en de daarop volgende termijnen iedere maand rond de 1e gefactureerd zullen worden.

Voor deze online cursus zijn het 6 maandelijkse termijnen van ieder €216,67 excl. BTW.

Moet ik al beschikken over kennis m.b.t. Facebook adverteren?

Ja, ervaring met Facebook adverteren is geen pré maar een MUST. Je weet:
>> Hoe je de Facebook pixel aan de praat krijgt en gebruikt deze ook
>> Hoe je conversies instel en kunt doormeten
>> Hoe je doelgroepen kunt instellen
>> Hoe je een advertentie strategie kunt opstellen en uitvoeren
>> Hoe je beeld-, video- en leadformulier advertenties kunt opzetten
>> Dat je over basiskennis rapportage & optimalisatie beschikt
Deze cursus zal na inschrijving ook getoetst worden. Dit om er zeker van te zijn dat alle deelnemers op hetzelfde niveau zitten.

Beschik je nog niet over deze kennis? Kijk dan naar mijn cursus "Succesvol Adverteren op Facebook", dat is het ideale voortraject.

 

Wat houdt de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie in?

Dit betekent dat de investering in deze cursus zo goed als risicoloos is. Ben je binnen 14 dagen niet tevreden over de cursus, dan maak ik zonder problemen je geld naar je terug over.

Wat voor support kan ik verwachten in de besloten Facebook groep?

Je krijgt van mij extra support in de besloten Facebook groep. Deze is enkel beschikbaar voor deelnemers aan deze cursus. Je kunt hier terecht voor vragen omtrent de cursus en/of je advertenties. Behoefte aan feedback op je advertenties? Post ze in de groep zodat je support van mij + medecursisten kunt verwachten.

 

Wat houden de groeps coach calls in?

 

Minimaal 6x per jaar worden er online groeps coach calls ingepland worden. Hiervoor kun je op voorhand vragen insturen, die ik dan live tijdens de groep coach call zal behandelen. Dit is ideaal voor troubleshooting of wanneer je het zelf even niet meer weet. Van de coachcall wordt ook een opname gemaakt en deze zal na afloop in de online academie geplaatst worden. Dus mocht je er niet live bij kunnen zijn, geen probleem je kunt het altijd later terugkijken.

 

 

 

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Naast de investering in deze cursus, moet je ook budget reserveren voor het adverteren op Facebook.

Waar vind ik al het cursus materiaal?

Je ontvangt op de eerste dag van het programma een link naar een beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat.  Hier kun je alle videolessen bekijken.

Overige vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje naar birgit[@]birgitluijk.nl, dan zorg ik binnen 24 uur voor een antwoord op jouw vraag. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om telefonisch overleg te plegen bel/whatsapp mij op 06 14 26 04 62

Pin It on Pinterest

Share This

wacht even ;-)

Vind je het fijn om even met mij (Birgit) te bellen? Dan kunnen we bespreken of deze training bij jou, je bedrijf & je doelstellingen past. Duurt slechts 15min, is gratis én vrijblijvend. Klik op de knop en dan spreken wij elkaar snel!