Online marketing consultancy

 

Hoi ondernemer, ben je klaar om het succes te behalen waar jij van droomt?

Je hebt werkelijk een schitterend product, dienst, cursus, webshop of blog. Enkel loop je nu vast op het gebied van online marketing. Je boekt vrijwel geen resultaat, of in ieder geval niet het resultaat dat je voor ogen had. Je weet dat er meer in zit en dat je dit eruit kunt halen m.b.v. online marketing. Hiermee wil je zelf aan de slag, maar je hebt behoefte aan iemand die met je meekijkt en je van een gedegen advies voorziet. Omdat je precies wilt weten aan welke knoppen je moet draaien om WEL succes te behalen en je kunt groeien met je bedrijf.

Ben je klaar voor:

Méér bezoekers naar je website en/of blog

Méér klanten in je fysieke winkel/locatie

Méér verkopen van je product/dienst

Méér deelnemers voor je cursus/workshop

Méér geld te verdienen

Ik kan je hierbij helpen


Met mijn Skype consultancy sessie stoom ik je klaar voor online succes

Tijdens een 1op1 Skype consultancy sessie kijken we naar de beste manieren om jouw online succes te vergroten en op welke manieren je dat kunt bereiken. Van ‘ik wil’ naar ‘ik weet’. Dat is wat we samen gaan doen. Met de tips & tools die ik je aanreik kun je zelf aan de slag. Ik ben expert op het gebied van: Facebook marketing, Google AdWords en adverteren in Bing.

Facebook marketing

Je bent ervan overtuigd dat je meer business uit Facebook kunt halen. Maar je boekt vrijwel geen resultaat. Misschien heb je wel een poging gewaagd met adverteren. Maar de enige die daar momenteel geld mee verdient is Facebook zelf. Het is een kostenpost, die veel tijd & energie opslokt. Je hebt behoefte aan iemand die meekijkt over je schouder. Zodat je er zeker van bent dat je de juiste aanpak & strategie hanteert om daadwerkelijk succes te kunnen boeken. Mag ik je helpen?

Adverteren in Google of Bing

Je adverteert momenteel in Google en/of Bing, maar behaalt nog niet de resultaten die je had verwacht. De klikprijzen rijzen de pan uit, waardoor je soms zelfs verlies draait op een nieuwe opdracht of bestelling. Dat moet je niet hebben, maar je weet niet aan welke knoppen je moet draaien om er wél een succes van te kunnen maken. Je hebt behoefte aan iemand die met je mee kan kijken en die zich ervan bewust is dat iedere Euro, maar 1x uitgegeven kan worden. Mag ik je hierbij helpen?


Gedreven online marketeer met passie voor Facebook marketing

Ik ben Birgit en ik leer vrouwelijke ondernemers hoe ze online succes kunnen behalen. Dat doe ik vanuit mijn ervaring & expertise als online marketeer. Ik heb meer dan 8 jaar online ervaring en gewerkt bij een van de leukste online marketingbureau’s van Nederland (Yonego). Ik heb gewerkt aan het succes van zowel grote- als kleine bedrijven.

Iets meer dan een jaar geleden besloot ik dat het de hoogste tijd werd om mijn eigen ondernemersdroom na te jagen. Omdat ik MEER WILDE. Meer vrijheid om te werken, van waar en wanneer ik dat wil. Maar ook omdat ik meer vrouwen wilde helpen met het bereiken van online succes voor hun bedrijf.

Daarom deel ik mijn kennis & ervaring in de vorm van online cursussen en consultancy. Ik vind het leuk om samen te werken met ambitieuze ondernemers die willen gaan voor resultaat. Herken jij jezelf hierin? Neem dan zeker contact met mij op.


Wil je samen met mij werken aan je online succes?

Boek dan nú een strategische Skype consultancy sessie. Een consultancy sessie duurt 1 uur. De intake gebeurt per e-mail middels het invullen van een vragenlijst die je binnen 24u ontvangt na het plaatsen van een bestelling. Tijdens onze call kijk ik met je mee en geef ik je advies & praktische tips waar je zelf mee aan de slag kunt. Zodat je (nog meer) succes kunt boeken met je online campagnes. Heb je behoefte aan terugkerende sessies? Kies dan voor GOUD zodat ik een vinger aan de pols hou en je profiteert van een goedkoper tarief.


Wie denkt dat kennis duur is, vergist zich in de kosten van onwetendheid.