Privacyverklaring

Inleiding

Versie: 24 Mei, 2018

Op deze pagina, lees je de privacy verklaring van birgitluijk.nl een intitiatief van Blush Online Marketing. Hierin wordt toegelicht welke persoonsgegevens er worden verzamelt en verwerkt, voor welke doeleinden deze gegevens worden verwerkt en welke cookies er verzameld worden.

Wij raden je aan deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen.

Leesbaarheid

In verband met leesbaarheid hebben wij ervoor gekozen om gebruik te maken van de ‘wij-vorm’. Waar “wij”, “staat voor Blush Online Marketing. Waar “jij”, “je”, “jou” of “jouw” staat wordt jouw bedrijf, jij als klant of prospect bedoeld.

Vragen over deze privacyverklaring?

Bij vragen, klachten of verzoeken kun je contact opnemen met birgit@birgitluijk.nl. Ter bespoediging van de afhandeling, verzoeken wij je in de onderwerpsregel te zetten “Persoonsgegevens”. Alvast bedankt!

Over ons

Birgitluijk.nl is een initiatief van Blush Online Marketing. Wij zijn een (online) opleidingsinstituut voor ondernemers en marketeers. Gevestigd aan de Fahrenheitstraat 124, 2561 EE in Den Haag.
Bedrijfsnaam: Blush Online Marketing
KvK nummer: 60838558
BTW nummer: 143657380B02

Intellectuele eigendommen

Wij hebben de intellectuele eigendomsrechten op de inhoud van deze website en al onze (gratis) producten en diensten. Dit houdt in dat het niet is toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming, teksten, afbeeldingen en inhoud geheel/gedeeltelijk te gebruiken voor je eigen online platform, social media en andere online kanalen.

Privacybeleid

Blush Online Marketing respecteert de privacy van alle bezoekers van onze website https://www.birgitluijk.nl, van onze (potentiële) relaties en (potentiële) klanten. Er wordt dan ook zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om gegaan. Deze gegevens worden niet verkocht, verhandeld of gedeeld met partijen die niet met onze diensten te maken hebben.

Hierbij houdt Blush Online Marketing zich aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in Nederland stelt. Deze privacyverklaring geldt wanneer je onze website bezoekt en wanneer je een beroep doet op onze producten en diensten.

Dat betekent onder andere dat persoonsgegevens rechtmatig verwerkt worden, deze gegevens goed beveiligd worden en deze alleen onder voorwaarden worden gedeeld met derden. Deze privacyverklaring ziet toe op al onze verwerkingen. Ook indien we samen met andere partijen persoonsgegevens verwerken. Zoals bijvoorbeeld het geval is bij het versturen van facturen.

Beveiligde verbinding

Alle gegevens die je met ons deelt via de website wordt via een beveiligde verbinding (SSL) aan ons verstuurd.

Welke gegevens worden er verzameld?

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online cursus/workshop/training/webinar, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Er zullen enkel gegevens worden verwerkt, die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam;
  • Adres;
  • Woonplaats;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Bedrijfsnaam;
  • Bedrijfsadresgegevens;
  • IP-adres (geanonimiseerd);
  • Locatiegegevens;
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website;
  • Internetbrowser en apparaat type;
  • BTW-nummer (Belgische klanten);
  • Foto’s: wij verwerken foto’s, die die door ons worden gemaakt bij een (groep) deelnemer(s) aan een (online) training of die hiervoor geslaagd zijn/is. Dit wordt gedaan om een representatief beeld te scheppen over onze (online) trainingen. Met jouw toestemming kunnen deze foto’s ook in advertenties gebruikt worden;
  • Contactgeschiedenis;
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door aanmelding op onze website, telefonisch en/of in correspondentie.

Persoonsgegevens minderjarigen

Wij hebben niet de intentie om gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar oud. Tenzij ze hiervoor toestemming hebben van ouders of voogd. Jammer genoeg, kunnen wij niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Daarom raden wij ouders van kinderen jonger dan 16 jaar actief betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen. Dit ter voorkoming van verzameling van gegevens over hun kinderen, zonder ouderlijke toestemming. Wanneer je vermoedt dat wij zonder toestemming de persoonlijke gegevens van een kind jonger dan 16 jaar hebben verzameld, neem dan contact op met birgit@birgitluijk.nl. Ter bespoediging van de afhandeling, verzoeken wij je in de onderwerpsregel te zetten “Persoonsgegevens minderjarige”. Desbetreffende opgeslagen informatie zal hierdoor uit ons systeem verwijderd worden.

Hoe worden je gegevens gebruikt?

Jouw gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Voornaam, achternaam, e-mail adres gebruiken we voor het verzenden van commerciële mailings, nieuwsbrieven, versturen van aangevraagde gratis downloads, versturen van gratis online cursus/workshop/training/ uitnodiging en/of replay van het webinar en retargeting voor Facebook advertenties. Dit wordt enkel gedaan met de gegevens die verkregen zijn door het downloaden van gratis documenten, aanvragen van gratis workshops/trainingen/cursussen/webinars. Dit gebeurt niet met gegevens die via onze contactformulieren zijn binnengekomen.
  • Voornaam, achternaam, e-mail adres, bedrijfsnaam, bedrijfsadres, BTW-nummer (enkel voor Belgische klanten) en telefoonnummer zijn gegevens die worden opgeslagen bij de aanschaf van een product of dienst.

Wij gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Bij een betaling van een product en/of dienst dan worden deze gegevens opgeslagen in ons WooCommerce shoppingcart systeem en worden tevens gebruikt om een correcte factuur te kunnen opmaken m.b.v. Moneybird, die na jouw aankoop automatisch naar jou via e-mail wordt verstuurd. Wij gebruiken hiervoor altijd een beveiligde betaalomgeving. Jouw betalingsgegevens worden verwerkt door onze Payment Service Provider Mollie. Wij hebben hier zelf geen toegang tot. Tevens worden jouw bestelgegevens opgeslagen in ActiveCampaign zodat de bestelde producten en diensten op een correcte wijze kunnen worden afgehandeld en je hierover de juiste mailings ontvangt. Let er op dat zowel WooCommerce, Moneybird, Mollie en Activecampaign hun eigen gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring hanteren.

De gegevens die wij hiervoor opslaan zijn:

  • Voor – en achternaam
    Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon
  • (Bedrijfs) adres, postcode en woonplaats
    Dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling
  • Telefoonnummer
    Mochten wij je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training/workshop/cursus doorgeven dan doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.
  • e-mailadres
    Bij elke bestelling ontvang je van ons, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail.
  • IP-adres
    Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen. Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van deze maand verwijderd van onze server.

Delen met derden

Wij delen jouw persoonsgegevens alleen met derden wanneer dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van onze dienstverlening (zoals bijvoorbeeld administratie, klantenservice en technische support) of om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst die voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Hiermee zorgen wij voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.

Facebook

Op birgitluijk.nl maken wij gebruik van de Facebook-pixel, die gegevens verzamelt voor Facebook-adverteren. Dit zijn cookies waarvoor je ook de cookiemelding hebt kunnen zien toen je onze website bezocht. Voor meer informatie over cookies op onze website verwijs ik naar het onderdeel ‘cookies’ in deze privacyverklaring.

Jouw e-mailadres, voornaam, telefoonnummer en gedrag op onze website kan met Facebook gedeeld worden voor het aanmaken van een aangepaste doelgroep voor Facebook-adverteren. E-mailadressen worden aangeleverd en geanonimiseerd voor het aanmaken van doelgroepen die we met onze Facebook-advertenties willen benaderen. We ontvangen hierover vervolgens rapportages met geanonimiseerde gegevens.

Wanneer je niet wenst dat via dit platform advertenties worden getoond, dan kun je dat bij ons aangeven via birgit@birgitluijk.nl. Ook kun je hiervoor bij Facebook afmelden. Hoe je dit doet, kun je lezen via deze link.

Let op: het kan zo zijn dat je daarna nog steeds advertenties van birgitluijk.nl te zien krijgt. In deze gevallen val je in een algemene doelgroep waar wij onze advertentie op richten.
Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

ActiveCampaign

Wij gebruiken, met jouw toestemming, sitetracking van ActiveCampaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op onze website bekijkt. Hierdoor kunnen wij onze marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je hier.

De servers van ActiveCampaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van ActiveCampaign.

Google Analytics

Ook door ons statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Cookies

Birgitluijk.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein (tekst)bestand dat een website op de harde schijf van je computer zet, op het moment dat je een website bezoekt. De cookie laat toe dat je browser vervolgens wordt herkend bij herhaald bezoek aan een website. Een cookie verzamelt echter geen persoonsgegevens die gelinkt zijn aan jouw identiteit, maar onthoudt enkel jouw voorkeuren en interesses op basis van jouw surfgedrag.

Cookies worden vooral geplaatst om de gebruikerservaring van deze website te verbeteren.
Dit zijn de verschillende soorten cookies die worden geplaatst:

  • Functionele cookies: deze cookies zijn nodig voor het correct functioneren van (delen van) mijn website. Bijvoorbeeld cookies van Vimeo  en YouTube zorgen dat je de video’s op mijn website kan bekijken.
  • Analytische cookies: deze cookies zijn nodig om het surfgedrag van bezoekers van deze website te monitoren. Ik maak bijvoorbeeld gebruik van Google Analytics websitestatistieken.
  • Marketingcookies: deze cookies worden gebruikt om klikgedrag te monitoren die verwerkt worden door de Facebookpixel en sitetracking van ActiveCampaign waardoor wij onze advertentiecampagnes op Facebook en onze mailings beter kunnen aansluiten op gedrag en interesse van websitebezoekers en emaillijst.

Wanneer je geen cookies wilt accepteren, dan kan je dit instellen in jouw browser.

Voordat er cookies geplaatst worden op jouw computer, zal er altijd eerst toestemming gevraagd en verkregen moeten worden. Daarom zie je bij het eerste bezoek aan birgitluijk.nl een cookiemelding. Je kan hierbij aangeven of je akkoord gaat met het gebruikv an cookies en je kunt een keuze maken tussen welke type cookies je wel/niet accepteert.

Lees voor meer informatie onze cookieverklaring.

Bewaartermijn cookies

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wat houdt dat concreet in? De gegevens die je ons hebt verstrekt zodat wij contact met jou kunnen opnemen, worden bewaard tot het contact heeft plaatsgevonden. Verder blijven gegevens bewaard zolang je klant of relatie van ons bent. Daarna bewaren we gegevens maximaal 3 jaar na laatste oplevering, met uitzonderingen van facturen. Die bewaren we 7 jaar in verband met onze wettelijke verplichtingen.

Affiliates & Partners

Op birgitluijk.nl en in sommige e-mails worden links geplaatst naar externe websites van samenwerkingspartners en affiliates, als wij denken dat deze informatie waardevol voor je is. Wij hebben geen controle over hoe deze partners omgaan met de privacywetgeving. Het is raadzaam om ook de privacyverklaring en gebruikersvoorwaarden van deze partners zelf goed te lezen, als je deze websites bezoekt.

Jouw gegevens op birgitluijk.nl

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop/cursus/training/webinar, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen via birgit@birgitluijk.nl.

Je e-mailadres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Bewaartermijnen

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wat houdt dat concreet in? De gegevens die je ons hebt verstrekt zodat wij contact met jou kunnen opnemen, worden bewaard tot het contact heeft plaatsgevonden. Verder blijven gegevens bewaard zolang je klant of relatie van ons bent. Daarna bewaren we gegevens maximaal 3 jaar na laatste oplevering, met uitzonderingen van facturen. Die bewaren we 7 jaar in verband met onze wettelijke verplichtingen.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via birgit@birgitluijk.nl.

Om er zeker van te zijn dat een dergelijk door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Mochten we deze termijn niet halen, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten.

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Ben je dit niet? Laat het ons dan weten. We willen je er ook graag op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.


Facebook advertentie cursus

Meer resultaat uit je Facebook-advertenties?

Meld je dan NU aan voor mijn GRATIS VIDEOCURSUS over Facebook adverteren.

 

Vul je naam + email adres in en klik met al je enthousiasme op "JA, IK DOE MEE!!!", binnen 5 min heb je de cursus binnen.

Thanks, gelukt!