2Daagse training Facebook Adverteren

Training Facebook Ads

Wil jij jouw omzet + aantal klanten x2, x4 of meer laten gaan m.b.v. Facebook-ads?

Wil je zelf advertenties kunnen maken?

Wil je je ideale klant bereiken?

Wil je een groter bereik & zichtbaar worden?

Wil je je advertentiekosten omlaag brengen?

Wil je je advertenties rendabel maken?

Wil je verkopen m.b.v. Facebook advertenties?

Zit je te knikken, of hardop ‘JA’ te zeggen? Dan is de 2Daagse training “Succesvol adverteren op Facebook” de sleutel tot jouw succes.

Deze training wordt door deelnemers beoordeeld met een 9,1!


Voor wie is deze cursus bedoeld?

Speciaal voor: starters, freelancers, bloggers, ondernemers, coaches, adviseurs, virtual assistants en marketeers (2be). Die nu eindelijk wel eens willen weten hoe ze echt geld kunnen verdienen met Facebook i.p.v. dat het enkel geld kost.

Starters

Je bent onlangs gestart met je eigen bedrijf en wilt een groter bereik zodat je kunt opschalen. Je bent overtuigd dat Facebook adverteren je hierbij kan helpen.

• Maar je marketing budget is zeer beperkt. Je hebt geen budget voor het maken van leerfouten.
• Er vragen momenteel zoveel nieuwe dingen je aandacht. Je hebt niet de tijd, hoe graag je het ook zou willen om je op eigen houtje te verdiepen in Facebook adverteren. Zeker niet wanneer je niet precies weet wat je aan het doen bent en wat het resultaat kan zijn.
• Je wilt profiteren van best practices en er zeker van zijn dat iedere Euro die je erin stopt zich binnen no-time terug verdient.
• Je weet dat om te kunnen groeien je zult moeten investeren, maar het inhuren van experts kun je (nog) niet betalen, dus zul je zelf aan de slag moeten.

Ondernemers

Je bent klaar voor extra groei in je bedrijf. Je hoort van andere ondernemers dat ze geweldige resultaten behalen met Facebook adverteren. Dat wil jij ook!

• Je wilt leren hoe je je winst kunt verdubbelen en meer producten kunt verkopen via Facebook.
• De tijd die je beschikbaar hebt,  is gelimiteerd. Extra tijd, gaat ten koste van het doorbrengen van quality time met je gezin.
• Je bent bereid om te investeren in de groei van je bedrijf, maar niet bereid om de tarieven te betalen die marketing bureau’s durven te vragen. Dan ga je liever zelf aan de slag of zorg je ervoor dat een werknemer binnenkort over de juiste skills beschikt.

Trainers, coaches & adviseurs

Je hebt een geweldig programma of coachingstraject opgezet. Maar moeite met het vinden van de juiste deelnemers. Je ziet dat andere bekende coaches/trainers zoals o.a. Simone Levie, Eelco de Boer en Michael Pilarczyk adverteren op Facebook. Hun programma’s zit binnen no-time vol. Dat wil jij ook, want je wilt zo veel mogelijk mensen helpen.

• Alleen je bent geen Facebook expert en bang dat het je geld gaat kosten in plaats van dat het ook iets oplevert.
• Je hebt niet de tijd om je iedere dag uren te verdiepen in Facebook. Die tijd wil je nl. liever steken in het helpen van mensen.
• Je hebt geen idee waar je moet beginnen. Het liefste wil je stap voor stap door het hele Facebook proces geloodst worden. Zodat je zeker weet dat je het in 1x goed doet.

Marketeers (to be) & Virtual assistants

Je bent verantwoordelijk voor het beheren van alle betaalde en onbetaalde kanalen. Je bent klaar om Facebook adverteren toe te voegen aan je marketing mix. Maar je hebt geen idee waar te beginnen.

• Je wilt het vanaf het eerste moment onder controle hebben en je marketingbudget niet verspelen aan kostbare leerfouten. Daar betaald je baas/opdrachtgever je immers niet voor.
• Je hebt aan het begin van het jaar ambitieuze targets gekregen, om die te kunnen verwezenlijken moet Facebook een winstpakker worden i.p.v. een kostenpost.
• Je wilt de go-to expert worden van het bedrijf voor adverteren op Facebook. En deze skill toevoegen aan je c.v. en LinkedIn profiel

Wanneer je denkt dat je alles weet van Facebook Ads, omdat je diverse webinars hebt gevolgd of bent geabonneerd op nieuwsbrieven over dit onderwerp, dan heb je het mis. Ik dacht dat ik alle trucjes en weetjes wel wist, maar na het volgen van deze cursus ben ik heel anders gaan kijken naar m’n Facebook Ads. Daarnaast is Birgit een ontzettend leuk en lief persoon om van te leren. Absoluut een aanrader!!

Chantal Fijnenberg

Fotograaf, Made by C | Fotografie


Wat kun je verwachten van deze cursus?

Tijdens 2 intensieve trainingsdagen, leer ik je de fijne kneepjes van het vak. Je gaat het geleerde direct in de praktijk brengen middels de opdrachten in je werkboek. Ook krijg je toegang tot mijn online cursus “Succesvol Adverteren op Facebook”. Support krijg je tijdens-, maar ook na afloop via de bijbehorende besloten Facebook groep.

Er is maximaal plaats voor 5 deelnemers. Op deze manier zorg ik ervoor dat er ruimte is voor interactie en je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient.

Met als resultaat: Je weet hoe je succesvolle advertenties maakt, hoe je je ideale klant bereikt, hoe je een groter bereik krijgt, je advertentiekosten verlaagt en meer klanten en omzet kunt behalen m.b.v. Facebook advertenties.

Trainingsdag 1

Deze dag staat in het onderzoeken van je ideale klant zodat je precies weet hoe je die kunt bereiken en zijn aandacht kan pakken op Facebook. We gaan aan de slag met je doelstellingen en je leert hoe je een Facebook-advertentie strategie opstelt waar je ‘U’ tegen zegt. Ook kent na deze dag de Facebook pixel geen geheimen meer voor je en staat hij op je website. De Facebook pixel gaat er ook voor zorgen dat je straks precies kan zien hoeveel extra omzet en klanten jouw Facebook-advertenties opleveren.

>> Ideale klant

>> Doelstelling & targeting

>> Advertentiestrategie

>> Pixel & conversies

Trainingsdag 2

Je gaat aan de slag met het maken van je Facebook- en/of Instagram advertenties. Je weet precies op welke knoppen je moet drukken om ervoor te zorgen dat jouw advertenties ook daadwerkelijk iets opleveren. De rapportages van Facebook zullen voor jouw geen abracadabra meer zijn. Je weet straks precies welke acties je moet ondernemen om ervoor te zorgen dat je advertenties nog beter gaan presteren.

>> Tekst, afbeelding en beleid

>> Advertentiebeheer

>> Instagram adverteren

>> Rapportage & optimalisatie

>> Afstudeerborrel

BONUS “Online cursus SAOF” t.w.v. € 1000,-

Je ontvangt levenslang toegang tot mijn online cursus “Succesvol Adverteren op Facebook”. Handig wanneer je nog iets wilt nakijken/opzoeken na afloop van de 2 trainingsdagen. De online cursus wordt continue ge-update zodat je altijd over de meest actuele informatie beschikt.

BONUS “Skype consultancy” t.w.v. € 350,-

2x 1uur consultancy via Skype/Zoom. Tijdens een consultancy sessie, kijk ik met je mee over je schouder. Zodat je precies weet , wat je wel/niet moet doen om je advertentie resultaten te verbeteren. Je krijgt adviezen, hulp bij het analyseren van je resultaten en uiteraard de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Van de call maak ik ook een opname. Handig voor als je iets wilt nakijken.

BONUS “Facebook ad Helpdesk” t.w.v. € 1000,-

Wanneer je een vraag stelt aan Facebook, geven ze vaak niet thuis. Super irritant en frustrerend. Als deelnemer van deze training, ben ik er voor je. We doen dit namelijk samen! Support krijg je van mij tijdens- maar ook na afloop van de training via een besloten Facebook groep.

BONUS “Certificaat”

Na afloop van de twee trainingsdagen ontvang je van mij een toets die je kunt maken om je opgedane kennis te testen. Wanneer je hiervoor slaagt, ontvang je een heus certificaat!

100% van de deelnemers beveelt de training aan!


Mooie beloftes allemaal Birgit, maar kan iedereen ze ook echt waarmaken?

Je hoeft mij zeker niet op mijn blauwe ogen te geloven. Resultaat + ervaringen van klanten is hetgeen wat telt.

Daarom ga ik nu als eerste zelf met mijn billen bloot. En deel ik mijn cijfers met je.

In 2017 heb ik €9.668 uitgegeven aan Facebook-advertenties.
Mijn omzet bedroeg in 2017 € 113.181,41
Dat betekent dat ik mijn investering in Facebook-advertenties 11,7x heb terugverdiend!

Hieronder lees je ervaringen van eerdere deelnemers.

Door de cursus zijn de resultaten van de campagnes die ik doe, voor mezelf en voor klanten, sterk verbeterd. Ik weet meer over alle mogelijkheden en heb meer het gevoel dat ik weet waar ik mee bezig ben. Ik vind de cursus waardevol vanwege Birgit haar persoonlijke betrokkenheid, stap-voor-stap strategie en volledigheid van de cursus.

Angelique van Cleef

Online Marketing specialist, Online Marketing Done For You

Binnen 3 maanden tijd van 256 pagina likes naar 2644. Meer dan 1200 vrouwen die meedoen aan mijn radical selfcare challenge. Blogs die wekelijks door honderden vrouwen gelezen worden. En dat allemaal dankzij het toffe programma van Birgit. Zonder dit programma snapte ik nu nog geen hout van Facebook adverteren, maar nu wel.

Rianne Schenk

Coach, Bewuste Powervrouwen

Mijn advertentie resultaten zijn inderdaad veel hoger dan eerst (op 1 ochtend al net zoveel leads als in normaal 1 week!). Het is de investering meer dan waard. Het is zoveel complexer dan je zelf kan uitvogelen, door de lessen te volgen (ook als ervaren marketeer) haal je veel betere resultaten.

Eline Tromp-Vrielink

Retailer, Zuster Evie

Nadat ik haar tips en adviezen ben gaan toepassen, zag ik al snel resultaat. Veel meer likes voor mijn pagina, meer contact met klanten, maar ook veel meer aanvragen voor mijn praktijk. Dus een zichtbare groei in het aantal klanten.

Francisca van den Berg

Hormoon-voeding coach & trainer, Anumi Vita

Naar aanleiding van deze cursus ben ik zelf begonnen met online trainingen over Mailchimp en heb dat als testcase gebruikt, en de resultaten zijn verbluffend. Inmiddels is mijn tweede training gestart en staat de derde alweer gepland en komen de aanmeldingen zelfs zonder advertenties binnen. De cursus ’Succesvol Adverteren op Facebook’ is zeker een aanrader! Meld je dus direct aan. Ik ben een Birgit Luijk Fan!”.

Manon Kamp-Winter

Marketing- en communicatie specialist, ManonCommuniceert


An investment in knowledge pays the best interest.

~ Benjamin FranklinWil je samen met mij werken aan je online succes?

Birgit, als trainer wordt beoordeeld met een 9,4!

Klaar om actie te ondernemen en meer te leren over Facebook advertenties? MOOI, want daar kan ik je bij helpen.

Ik ben Birgit en ik leer vrouwelijke ondernemers hoe ze meer omzet en klanten kunnen binnenhalen m.b.v. Facebook advertenties.

Dit doe ik vanuit mijn ervaring & expertise als online marketeer. Ik heb meer dan 8 jaar ervaring in de online wereld. En gewerkt bij een van de leukste online marketing bureau’s van Nederland (Yonego). Daar beheerde ik advertentie accounts van grote- en kleine spelers. Ook  trainde ik mede-collega’s en verzorgde ik trainingen bij klanten.

Het overbrengen van mijn kennis aan anderen vind ik echt geweldig om te doen. Daarom geef ik nu (online) trainingen zodat anderen kunnen leren & profiteren van mijn kennis zonder eerst dure leerfouten te hoeven maken.


Hoe kan je deelnemen aan de 2-Daagse training?

Dit is momenteel de enige startdatum voor 2018.

 


Veelgestelde vragen

Wat zijn de trainingsdagen van de 2-Daagse?

Startdatum 20 juli – trainingsdag 1 in Den Haag
De tweede trainingsdag wordt in onderling overleg samen met de deelnemers gepland, deze zal maximaal 2 weken na de eerste trainingsdag plaatsvinden.

Waar wordt de 2-Daagse gegeven?

De training die start op 20 juli wordt gegeven in Den Haag

Hoeveel deelnemers bij de 2-Daagse?

De groep wordt bewust klein gehouden. Daarom kunnen er maximaal 5 per trainingsdag deelnemen. Op deze manier zorg ik ervoor dat er ruimte is voor interactie en je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient.

Kan ik de 2-Daagse ook in termijnen betalen?

Ja, natuurlijk is het ook mogelijk om de 2 daagse training in termijnen te betalen. Het zijn maandelijkse termijnen. De eerste termijn wordt voldaan bij het plaatsen van je bestelling. Vervolgens zal de 2e termijn plaatsvinden op 1e van de nieuwe maand en de daarop volgende termijnen iedere maand rond de 1e gefactureerd zullen worden.

Het zijn in totaal 8 maandelijkse termijnen van ieder €255 excl. BTW.

Wat als ik toch niet kan deelnemen aan de 2-Daagse?

Deze 2daagse training is natuurlijk het meest waardevol wanneer je ervoor zorgt dat je ook echt aanwezig bent (duh). Mocht het onverhoopt voorkomen dat je toch op de een of andere manier verhinderd bent, dan gelden hiervoor de volgende regels. Dit in verband met het regelen van de locatie(s) en het treffen van de voorbereiding. Zie ook de algemene voorwaarden.

Wanneer je als deelnemer verhinderd bent om aanwezig te zijn bij een live training of event, heb je tot 14 dagen voor aanvang van de live training of event waarvoor het ticket is gekocht de tijd om kosteloos te annuleren. Neem hiervoor contact op met birgit@birgitluijk.nl. Wanneer je minder dan 14 dagen voor aanvang van de live training of event verhinderd bent, is het alleen mogelijk om iemand anders deel te laten nemen met jouw ticket (toegangsbewijs). Dit dien je zelf te regelen, zie algemene voorwaarden 2.6.

Wanneer je als deelnemer van een meerdaags live training of event, voor een van de dagen verhinderd bent, is het niet mogelijk om je deelname te annuleren. Tenzij je beide dagen niet aanwezig kunt zijn en dit 14 dagen voor aanvang van de eerste live training of event waarvoor je een ticket hebt gekocht.

Wat is het verschil tussen de 2-Daagse en de online cursus?

Bij de online cursus, ben je volledig zelf verantwoordelijk voor de voortgang van de cursus. Doordat er iedere week een nieuwe les vrijkomt zal de totale doorlooptijd minimaal 8 weken bedragen. Je krijg voor altijd toegang tot alle lesmodules incl. support via besloten Facebook groep.

Bij de 2-Daagse training, krijg je veel meer begeleiding en dienen de trainingsdagen ook als stok achter de deur. Het is een kleine groep van maximaal 5 deelnemers. We gaan hierbij in de hoogste versnelling, zodat je z.s.m. beschikt over goedlopende Facebook advertenties die jouw investering binnen korte tijd terugverdienen. Daarnaast krijg je ook toegang tot je eigen online leeromgeving waarin ook alle behandelde modules tijdens de live trainingsdagen komen te staan die ook regelmatig van updates worden voorzien. Zoals je weet verandert Facebook nog wel eens wat. Met deze training zit je dus gebakken.

Hoeveel tijd kost het me?

De twee trainingsdagen duren ieder van 10u-17u. Daarnaast ga je ook zelf aan de slag. Ik denk dat wanneer je rekening houdt met een totale studiebelasting van 40-60 uur je zeker goed zit.

Wat als ik maar een klein advertentiebudget heb?

Dat is geen enkel probleem. Het fijne aan adverteren via Facebook is dat het een van de goedkoopste manieren is. Kliks voor €0,01 zijn geen uitzondering. Je kunt al heel klein beginnen en resultaat behalen met slechts een advertentiebudget van een paar Euro per dag. Ben je tevreden over de resultaten en klaar voor meer succes? Dan schaal je op in budget zodat je nog meer resultaat kunt behalen.

Eerdere pogingen waren onsuccesvol, waarom zou dit wel werken?

Ik snap dat dit frusterend is. Je hoort iedereen roepen dat het zo geweldig is, maar zelf heb je (nog) geen resultaten geboekt. Ik kan je verzekeren dat Facebook voor iedereen een positieve Return On Investment kan leveren. Maar dan moet je wel weten wat je aan het doen bent. Anders is het een kostenpost en dat wil je niet. Je wilt namelijk geld verdienen met Facebook.

Met behulp van mijn cursus, laat ik je precies zien wat je moet doen om resultaat te kunnen behalen. Ik deel mijn raamwerk, stappenplan en strategie met je. Dit kun je als een blauwdruk gebruiken voor je eigen campagnes. Ik laat je stap voor stap zien hoe je je advertenties kunt optimaliseren zodat je niet langer geld verspilt aan dingen die niet werken. We focussen ons op datgene wat werkt, zodat je daar nog meer resultaat uit kunt slepen.

Kan ik dit opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

Jazeker. Je kunt de investering in deze cursus opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken.

Moet ik al beschikken over kennis m.b.t. Facebook adverteren?

Natuurlijk is alle kennis die je hebt m.b.t. adverteren op Facebook mooi meegenomen. Maar dit is absoluut geen vereiste. Ik ga je van alle kennis voorzien.  Zodat jij exact weet wat je moet doen om meer resultaat voor je bedrijf binnen te halen. Het maakt dus niet of je start vanaf zero. Door middel van de trainingsdagen i.c.m. de online cursus weet je precies wat je moet doen om resultaat te kunnen behalen.

Wat is 1-op-1 Skype consultancy?

D.m.v. de consultancy zul je sneller in staat zijn om meer resultaat te behalen. Ook geef ik je specifieke tips & mogelijkheden voor optimalisatie die specifiek zijn voor jouw advertentie account. Je kunt dus rechtstreeks met mij sparren en we houden je advertentiecampagnes tegen het licht. Door mijn ervaring zal ik in staat zijn om je campagnes naar een hoger niveau te tillen.

Wat voor support kan ik verwachten in de besloten Facebook groep?

Je krijgt van mij extra support in de besloten Facebook groep. Deze is enkel beschikbaar voor deelnemers aan deze cursus. Je kunt hier terecht voor vragen omtrent de cursus en/of je advertenties. Behoefte aan feedback op je advertenties? Post ze in de groep zodat je support van mij + medecursisten kunt verwachten. Je kunt zowel tijdens- als na de training blijven rekenen op mijn support.

 

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Naast de investering in deze cursus, moet je ook budget reserveren voor het adverteren op Facebook. Dit kan al vanaf een paar Euro per dag. Zie je dat iets goed werkt, dan kun je altijd opschalen in budget om er ook meer resultaat uit te halen.

Overige vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje naar birgit[@]birgitluijk.nl, dan zorg ik binnen 24 uur voor een antwoord op jouw vraag.