Gratis Worksheet

Kiezen E-mailmarketing systeem?

Gratis Worksheet

Hoe kies je een E-mailmarketing Systeem die bij je past?

Het kiezen van een e-mailmarketing systeem is geen eenvoudige keuze. #1 Er zijn er heel veel om uit te kiezen. #2 Ze beweren allemaal de beste te zijn. Grrrr. Schiet je dus niet heel veel mee op.

Door het invullen van deze worksheet heb je duidelijk waarvoor je het e-mailmarketing systeem wilt gaan inzetten, welke functionaliteiten voor jou belangrijk zijn, met welke prijs je comfortabel bent, welke integraties belangrijk zijn. Kortom na het invullen van de worksheet kun je een weloverwogen keuze maken voor een e-mail marketing systeem. Yes!


Hi, ik ben Birgit

Ik weet nog toen ik zelf voor de keuze stond om te kiezen voor een e-mailmarketing systeem, ik door de bomen het bos niet meer zag. Ik ben toen als startende ondernemer, gezwicht voor de prijs. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al na 2 maanden nogmaals moest wisselen van systeem. Het e-mailmarketing systeem dat ik destijds gekozen had, bood mij namelijk niet de mogelijkheden, waarvoor ik het wilde inzetten… Niet handig! Hiervoor wil ik jou uiteraard behoeden. Vandaar deze worksheet 😉


Pin It on Pinterest

Share This