THE JOURNEY

Solo Business Retreat

De 4-daagse avontuurlijke snelkookpan, waarin je met 20% van je inzet 80% van je totale omzet/winst gaat serveren. Speciaal voor ondernemers die het ‘tij’ willen keren. Van hard werken IN hun bedrijf, naar werken aan hun bedrijf

THE JOURNEY 

Klaar voor de volgende stap in je bedrijf en voor jou als ondernemer?

Z

Je wilt je business opschalen

Z

Je wilt je business winstgevend laten groeien

Z

Je wilt meer voldoening uit je business

Z

Je wilt de juiste verdienmodellen hanteren

Z

Je wilt niet IN, maar AAN je bedrijf werken

Z

Je wilt dat je bedrijf voor jou werkt, i.p.v. enkel andersom

Z

Je bevind je in een transformatie met je bedrijf

THE JOURNEY

Gebrek aan tijd & focus remmen je groei

Datgene dat jouw groei blokkeert en die continue een stokje steekt voor je groei, dat zijn de factor tijd en focus.

Maar jij begrijpt dat het noodzakelijk is dat er NU tijd vrijgemaakt moet worden.  Je wilt een ander resultaat, dan je tot dusver bereikt hebt. 

Stap uit het hamsterwiel: van altijd hard werken in je bedrijf en start met het werken AAN je bedrijf. 

Dit is jouw uitnodiging om samen met Birgit op Solo Business Retreat te gaan.

Vrij vertaald: De 4-daagse avontuurlijke snelkookpan waarin je met 20% van je inzet 80% van je totale omzet/winst gaat serveren.

Zo kan het excuus ‘tijd’ geen rol meer spelen 😉

THE JOURNEY

Solo Business Retreat

Met Birgit als coach aan je zijde tijdens dit 1:1 Retreat, ga je diep om jouw missie voor je bedrijf verder de wereld in te zetten. Je leert niet alleen groter denken, maar gaat het ook vooral doen en aan den lijve ondervinden. 

Groeien in je bedrijf, begint namelijk met JOU!

Birgit is een ervaren ondernemer en business coach gespecialiseerd in NLP, hypnotherapie en human design. Ze heeft zich toegelegd om met haar klanten hun glazen plafonds te doorbreken. Daarom heeft ze tijdens dit retreat diverse avonturen voor jou in petto. 

Bij terugkomst in Nederland, heb je niet alleen herinneringen aan dit mooie avontuur, maar zie je het ook terug aan de resultaten binnen je bedrijf.

Je doet dingen anders dan je voorheen deed én dat lieve ondernemer is nu juist zo hard nodig, omdat jij andere resultaten wilt bereiken dan je tot dusver hebt bereikt!

100% in het teken van JOU

Zoals de naam al doet vermoeden (Solo Business Retreat) is dit een 1:1 retreat. Dit retreat staat volledig in het teken van JOU.

Geen groepen of andere ondernemers, alhoewel dat ook zeker leerzaam kan zijn. Geeft het niet de snelkookpan waar jij naar op zoek bent. Na dit retreat ga je niet alleen met ‘plannen’ naar huis, maar heb je daar ook het WERK voor geleverd, zodat je bij thuiskomst daar ook de vruchten van plukt (lees resultaat).

Locatie in Europa

Het Solo Business Retreat wordt georganiseerd op een locatie in Zuid-Europa.

Tijdens de eerste call zal Birgit je voorkeur voor locaties opvragen, zodat ze hier rekening mee kan houden. Let op! Soms kan het voorkomen dat er een soortgelijke locatie gezocht wordt.

Jouw avontuurlijke programma

Jij bent nieuwsgierig naar wat je allemaal te wachten staat. Begrijpelijk!

Tegelijkertijd is het niet weten ook onderdeel van het Solo Business Retreat. Dat is het avontuur. Bedoelt om jou te begeleiden, zodat je ook in het ongewisse en onbekende comfortabel kunt zijn.

Geen zorgen je wordt allesbehalve aan je lot overgelaten. En ik stuur je ook niet met slechts een kompas en kaart op pad, maar sommige dingen blijven top secret tot het allerlaatste moment.

Om je enigzins inzicht te geven in wat je te wachten staat. Hieronder een beschrijving van het avontuurlijke programma *.

 

Aankomstdag*

– Je land op een zonnige locatie in Zuid-Europa. Je chauffeur haalt je op van het vliegveld en brengt je naar het luxueuze hotel of bed & breakfast. Je kunt inchecken vanaf 16u. Uiteraard ben je vrij om de boel alvast te gaan verkennen

– 17u Birgit verwelkomt je met een welkomstdrankje, samen proosten jullie op een succesvol Solo Business Retreat.

* eten, drinken, activiteiten op aankomstdag zijn niet inbegrepen in de prijs

– Duik lekker op tijd je bed in en ontspan, je retreat gaat morgen van start. 

Dag 1

– Middels een vriendelijke wekservice sta jij de Early Bird die hier bent uitgerust en fris naast je bed. Je trekt iets gemakkelijks aan en gaat naar beneden.

– Beneden staat er passend vervoer voor je klaar. Hiermee vertrek je naar de aangegeven locatie waar Birgit op je wacht. Samen starten jullie aan de eerste activiteit van de dag. Denk hierbij aan wandelen, yoga, ademhalingsoefeningen, meditatie o.i.d

– Terug in het hotel of bed & breakfast, geniet je van een overheelijke ontbijtje in de zon. Aan alles is gedacht om jou een goede start te geven.

– Om 10u ontmoet je Birgit opnieuw. Dit is het begin van de 1:1 live dag. Deze dag staat in het teken van jouw plannen en het werken AAN je business onder begeleiding en coaching van Birgit.

– Samen nuttigen jullie een overheerlijke lunch en maken een korte wandeling door de buurt. Onderweg geniet je van al het moois wat je tegenkomt. 

– Vol energie begin je aan het tweede gedeelte van de 1:1 live dag samen met Birgit. Uiteraard word er tussendoor goed voor je gezorgd. 

– Na de live dag neem je een verfrissende duik in het zwembad of de zee en pak je de laatste zonnestralen mee. Heerlijk mijmer je na over deze eerste intensieve dag en komt ondertussen lekker tot rust.

– ‘s Avonds heeft Birgit een tafeltje voor je gereserveerd in één van haar favoriete restaurants. Hier laat jij je op je wenken bedienen en heeft de ober een laatste opdracht voor vandaag voor je in petto.

– Terug bij het hotel ben je volledig voldaan en val je heerlijk in slaap.

Dag 2 

– Je wordt wederom gewerkt door de vriendelijke wekservice. Je geniet van een heerlijk ontbijtje en krijgt ondertussen de eerste opdracht van vandaag in handen.

– Je vertrekt richting de aangeven locatie en eenmaal aangekomen kan je daar in volledige focus werken aan je bedrijf.

– Birgit pikt je tegen lunchtijd op en jullie genieten samen van de lunch.

– Na de lunch staat er een 1:1 sessie met Birgit op het programma

– Volledig gemotiveerd en met hernieuwde energie start je na de 1:1 sessie aan de uitwerking. Je gaat volledig op in het werken aan je business. Gelukkig krijg je een berichtje binnen, zodat je op tijd terug gaat naar het hotel. Daar ligt er een envelop en uitnodiging klaar voor je volgende avontuur.

– Met dit avontuur worden je smaakpupillen gestreeld.

– Eenmaal in je hotel val je met een volledig voldaan en tevreden gevoel in een diepe slaap.

Dag 3

– De vriendelijke wekservice zorgt er weer voor dat jij vroeg naast je bed staat. Eenmaal beneden ontvang je de locatie waar je Birgit weer zal ontmoeten.

– Birgit verrast je met een heerlijke energieke activiteit in de natuur. Na afloop hebben jullie een lekker ontbijtje verdiend.

– In de ochtend staat ook de 1:1 sessie met Birgit gepland. Jullie werken verder om het verschil te kunnen maken in je business.

– Daarna ga je terug naar het hotel, neem je een verfrissende duik in het zwembad of de zee. Ondertussen krijg je een heerlijke lunch geserveerd.

– Na de lunch ga je zelfstandig aan de slag met de implementatie en werk je AAN je bedrijf.

– Bij zonsondergang ontmoet je Birgit op de afgesproken plek. Jullie genieten van een overheerlijk diner.

– Terug in het hotel heb je een dikke glimlach op je gezicht. Je verbaasd jezelf over wat je allemaal al hebt meegemaakt en gedaan. Je bent trots op alle stappen die je al hebt gezet en je valt tevreden in slaap.

Dag 4

– Goede nieuwe gewoontes wennen snel want vandaag ben je zelfs voor de vriendelijke wekservice wakker (ha!). Je gaat naar beneden en vertrekt naar de opgegeven locatie.

– Op locatie geniet je van een lekker ontbijt en wanneer jij je 2e drankje besteld komt Birgit er al aan. Klaar om samen met jou aan de slag te gaan voor je 1:1 sessie.

– Vol energie worden de punten op de ‘i’ gezet tijdens de laatste 1:1 sessie.

– Samen genieten jullie van een lekkere lunch.

– Na de lunch verlaat Birgit je, zodat jij ongestoord verder kunt werken AAN je bedrijf.

– Heel de middag werk je AAN je bedrijf. Je bent volledig in flow en tikt de ene to-do moeiteloos af na de andere. Werken is nog nooit zo makkelijk gegaan.

– Na het werken AAN je bedrijf geniet je van de laatste zonnestralen en neem je een verfrissende duik in het zwembad of de zee.

– Birgit heeft aangegeven dat je op een specifieke tijd wordt opgehaald voor het klapstuk van jouw Solo Business Retreat. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden (voor zover het dit nog niet voor je was 😉 )

– Na de activiteiten genieten jullie samen van het laatste diner. De chef heeft zich deze keer weer dik overtroffen, maar uiteraard is er nog ruimte voor een toetje en een afzakkertje.

– Nadien zet Birgit je weer af bij je hotel en duik jij voor de laatste keer dit mega lekkere bed in.

 

Vertrekdag*

– De vriendelijke wekservice zorgt er weer voor dat je voor het krieken van de dag alweer naast je bed staat.

– Birgit komt naar je toe in het hotel om samen te ontbijten. Samen reflecteren jullie op dit geweldige avontuur. Het is bijna onbeschrijfelijk wat dit voor een transformatie heeft gezorgd in je business. Je hebt niet alleen de plannen, maar ook de benodigde stappen ervoor gezet.

– Volledig voldaan en met hernieuwde energie stap je het vliegtuig in. Je kijkt door het raampje in het vliegtuig en er verschijnt als vanzelf een warme glimlach op je gezicht. Wat een geweldig avontuur, dit had je voor geen goud willen missen.

 * eten, drinken en activiteiten (m.u.v. ontbijt) zitten niet inbegrepen in de prijs

* Dit programma is onder voorbehoud en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Aankomst en vertrek is uiteraard afhankelijk van je vliegtijden.

Op sommige locaties zal de planning of de genoemde avonturen iets anders verlopen. Omdat Birgit afhankelijk is van verschillende partijen en de mogelijkheden op de locaties zelf. Wat je mag verwachten is dat je compleet ontzorgd wordt en dat alles voor je geregeld wordt. Het enige wat jij hoeft te doen is je aanmelden en je ticket boeken.

Overnachtingen in luxueus hotel of bed & breakfast

Een overheerlijke kamer van alle gemakken voorzien en helemaal van JOU. Hier kan jij je heerlijk terugtrekken en tot rust komen. 

1:1 live dag samen met Birgit

Tijdens dit unieke 1:1 retreat ga je o.a. één gehele dag samen met Birgit je plannen voor je business fine-tunen en direct over tot implementatie.

Werken AAN je business

Naast de sessies met Birgit ga je hier onder het genot van de zon op je bol aan de slag met de implementatie van je plannen. Tijdens het Solo Business Retreat zorg je ervoor dat je met 20% van je inzet, 80% van het verschil gaat maken. Dat doe je door te werken AAN de juiste dingen in je bedrijf.

Oh en werken hoeft natuurlijk niet vervelend te zijn, als je dat vanaf een prachtige zonovergoten locatie mag doen, toch?

3 individuele 1:1 sessies samen met Birgit

Tijdens dit unieke 1:1 retreat staan er 3 individuele sessies van 1 a 2 uur met Birgit op de planning. Deze sessies kunnen in het teken staan van het doorbreken van je glazen plafond zodat niets jouw groei meer in de weg staat, coaching en of samenwerken aan de implementatie. 

2x 1:1 online calls van 60 min

Voorafgaand aan het retreat ontvang je van Birgit een uitnodiging voor een 1:1 online call via Zoom. Hierin worden 0.a. je groeiplannen besproken, zodat Birgit het Solo Business Retreat hier volledig op kan afstemmen. 

Twee weken na het retreat wordt er opnieuw een 1:1 onlne call via Zoom ingepland. Hierin coacht Birgit je om ervoor te zorgen dat je on-track blijft en de uitdagingen die bij terugkomst op je pad zijn gekomen het zwijgen op te leggen. 

Compleet ontzorgd op avontuur

Je gaat natuurlijk alleen op Solo Business Retreat, maar je wordt absoluut niet aan je lot overgelaten. Er is een volledig programma en Birgit zal je hartelijk ontvangen en bijstaan tijdens de dagelijkse sessies. En uiteraard is er ook tijd voor ontspanning 😉 

Het enige wat je nodig hebt is een vliegticket

Het Solo Business Retreat is op locatie volledig ontzorgd. Je hoeft nergens over na te denken, alles is al voor je geregeld. Zodat jij full focus op je business kan hebben.

Het enige wat je nog wel nodig hebt is een vliegticket naar de desbetreffende locatie in Europa.

Het retreat is exclusief vliegticket. Eten, drinken en activiteiten zijn niet inbegrepen op aankomst- en vertrekdag.

THE JOURNEY

Waarom is dit een Solo Business Retreat?

Met het Solo Business Retreat wil Birgit je laten ervaren en ontdekken dat jij, lieve ondernemer tot nog véél meer in staat bent dan je nu wellicht denkt of weet. Het is tijd om je volledige potentieel te gaan benutten.

REVIEWS

Others about Solo Business Retreat

Ik investeerde in coaching omdat ik door de snelle groei van mijn bedrijf vast zat in hard werken

Ik besloot om in coaching te investeren omdat ik merkte dat ik door de groei van mijn bedrijf vast was komen zitten in hard werken. Niet het plaatje wat ik voor me zag toen ik startte met ondernemen. 
Coaching van Birgit heeft me geholpen om alle processen scherp onder de loep te nemen maar misschien nog wel belangrijker: te beginnen met mezelf.
Het resultaat hiervan is een sterk gegroeide omzet én winst maar nog belangrijker: het gevoel dat ik een fundament heb gebouwd voor duurzaam succes.
Lieke de Bever

TopFitSuikervrij

Geen seconde spijt gehad. Birgit zag mij, als mens en als ondernemer en heeft daar het hele retreat op afgestemd.

Het hele Solo business retreat was een avontuur van begin tot eind, maar vooral dat ik aan alles heb gemerkt hoe goed Birgit mij heeft gezien. Ze heeft goed geluisterd, naar wie ik ben persoonlijk, maar ook als ondernemer, waar ik sta met mijn bedrijf en waar wil ik naartoe, daar heeft ze het hele programma op afgestemd. Dat heeft ze heel knap in elkaar gezet.

De uitstapjes die ik alleen maakte zaten vol passie, waarbij ze de passie voor je vak liet inzien. Maar ook de klantreis en de beleving die je krijgt als klant bij het bezoeken van de verschillende uitstapjes, gaven diepere inzichten doordat je ineens zelf onderdeel bent van de beleving.

Ook het solostuk, waarbij je in je eentje op stap gaat heb ik als heel fijn ervaren. Ik heb fantastische dingen gedaan en mogen meemaken (o.a. opera) en ook heel veel inzichten gekregen zowel persoonlijk als zakelijk. En meters gemaakt zodat ik krachtig het nieuwe seizoen van Johanna’s Bos in kan gaan. Dit was tevens ook mijn motivatie om mijzelf aan te melden, het mailtje van Birgit over het Solo Business Retreat kwam precies op het juiste moment.

Dit retreat is heel erg geschikt voor ondernemers die al een tijdje bezig zijn. Die op zoek zijn naar de volgende stap. Dat je merkt dat je tegen dingen aanloopt en dat je ook de fundering goed wilt neerzetten van je bedrijf. Dus je hebt al de ervaring, je ziet dat het anders kan, maar je hebt de handvaten nodig. Daar is het heel goed geschikt voor.

Ik heb er geen seconde spijt van, dat ik deze investering heb gemaakt. Het was sowieso ook heel erg leuk, gezellig om met Birgit op reis te zijn. En ik vond het ook fijn dat er genoeg tijd en ruimte was om dingen alleen te doen. Eigenlijk gun ik iedere ondernemer eens in de zoveel tijd een retreat als deze. Even met een helikopterview naar je bedrijf kijken, even uit je dagelijkse regelmaat om bij terugkomst te merken dat je een nieuw ijkpunt in je ondernemerscarrière hebt gezet.

Tine – ging op Solo Business Retreat naar Barcelona.

Tine van Wel

Johanna's Bos (Theater, Voedselbos en Camping)

Nieuwe richting voor mijn bedrijf én binnen 3 maanden al mijn doelstellingen bereikt

Ik was niet meer gelukkig met mijn bedrijf en dan met name de richting, ondanks het succes kostte mij het té veel energie en voelde ik heel veel weerstand. Ik wist wel dat ik iets anders wilde, maar zag niet voor mij het hoe of wat.
Dankzij de coaching ontdekte ik een nieuwe richting die naadloos aansluit op mijn zone-of-genius. Nu krijg ik van mijn bedrijf energie, mag ik met de leukste klanten werken én behaalde ik binnen 3 maanden al ruimschoots mijn doelstellingen. Die we daarna uiteraard verder hebben opgeschroefd.
Manon Kamp

Online Business Manager

Van freelancer naar Social Ads Agency mét eigen Academy

Vanaf de start van mijn bedrijf heb ik direct de keuze gemaakt voor coaching. Mede hierdoor heb ik mijn bedrijf in slechts 1 jaar tijd super kunnen laten groeien. Van freelancer met enkele klanten, naar een Agency met tientallen klanten en mijn eigen team. Ook leiden we nu andere marketeers op met onze eigen Academy. Ik ben super trots op waar ik nu sta en dat mijn business ook zonder mij doordraait!

Robin van Leeuwen

Jouw Online Marketeer

Ik wilde keihard opschalen met mijn bedrijf – dat is gelukt!

Ik heb geïnvesteerd in dit coachingstraject omdat ik mijn bedrijf verder wilde opschalen. Tijdens dit traject heb ik mijn Freedom Funnel Academy verder laten groeien. We hebben veel tijd en aandacht besteed aan nog makkelijker sales draaien. Hiervoor hebben we ingezet op o.a. (automatische) webinars. Met als resultaat: tientallen duizenden euro’s omzet uit 1 webinar, 40% van mijn klanten die doorstroomt naar de academy en meer vrijheid voor mij als ondernemer door automatisering en uitbesteden aan mijn team.
Carlijn Ottens

Freedom Funnel Academy

ALL THE DETAILS – ON A RIJTJE 😉

SOLO BUSINESS RETREAT

1:1 4-daagse Retreat (met 5 overnachtingen)

Here´s what´s included:

Fase 1 | 1:1 online call van 60 min
Fase 2 | Solo Business Retreat op locatie in Europa

– Hele dag samen met Birgit 1:1 werken AAN je business

– 3x live coaching sessies met Birgit van 1-2 uur

– Tussen de sessies door werk je zelfstandig AAN je business

– 5 overnachtingen in luxueus hotel of bed & breakfast

– iedere retreat dag heeft Birgit een nieuw avontuur voor je gepland. Denk aan massage en gave activiteiten ter plekke.

– inclusief: ontbijt, lunch, diner om je vingers bij af te likken
*m.u.v. aankomst- en vertrekdag

Fase 3 | 1:1 online coaching call van 60 min

Investering € 7.500,- ex btw
(betaling in termijnen mogelijk)

QUESTIONS BEFORE YOU BOOK YOUR FLIGHT 😉

Frequently Asked Questions

Ik twijfel of dit iets voor mij is?

Dan wil ik je graag uitnodigen voor een vrijblijvende Explore call met mij.  Zodat ik een eerlijke inschatting kan maken of dit traject bij je past of niet. 

Let op, dit is geen advies of coaching call. 

Kan ik eerst even overleggen?

Ja natuurlijk, ik nodig je graag uit voor een vrijblijvende Explore call met mij.  Zodat ik een eerlijke inschatting kan maken of dit traject bij je past of niet. 

Let op, dit is geen advies of coaching call. 

Waar vind het Solo Business Retreat plaats

Op een locatie in Europa. Tijdens de eerste call zal Birgit je voorkeur voor locaties opvragen, zodat ze hier rekening mee kan houden. Let op! Soms kan het voorkomen dat er een soortgelijke locatie gezocht wordt.

Is dit Solo Business Retreat all-inclusive?

Alles op locatie wordt voor je geregeld en gedaan. Luxueuze overnachtingen, ontbijt, lunch, diner en de activiteiten die voor je worden georganiseerd zijn allemaal inbegrepen* m.u.v. aankomst- en vertrekdag.

Het enige waar jij nog voor hoeft te zorgen is:

– een vliegticket

– eventuele drankjes die je buitenom de maaltijden en activiteiten om besteld.

– verzekering

Voor de rest wordt je compleet ontzorgd.

Voorbeeld programma:

Zondag: aankomstdag, check-in mogelijk vanaf 16u.
Overnachting is inbegrepen, eten, drinken en activiteiten voor deze dag niet.
Maandag: Dag 1 Solo Business Retreat
Dinsdag: Dag 2 Solo Business Retreat
Woensdag: Dag 3 Solo Business Retreat
Donderdag: Dag 4 Solo Business Retreat
Vrijdag: vertrekdag. check-out om 10u.
Eten, drinken en activiteiten zijn op deze dag niet inbegrepen

Verblijf ik met Birgit op locatie?

Uiteraard staat Birgit voor je klaar tijdens het Solo Business Retreat en is zij op locatie aanwezig. Het kan voorkomen dat ze niet in hetzelfde hotel verblijft. Iedere dag staat er wel een sessie en/ of activiteit met haar gepland. Maar er zal ook tijd voor jou alleen zijn. Tijd waarin je kunt werken AAN je bedrijf.

Ook kan jij jezelf heerlijk terugtrekken in je eigen luxueuze kamer van alle gemakken voorzien.

 

Is het inclusief vliegticket?

Nee het Solo Business Retreat is exclusief vliegticket. Dit omdat Birgit je zelf wil laten bepalen vanaf welk vliegveld en met welke maatschappij je vliegt. Goed om te weten dat retour tickets vaak al voor  €150,- worden aangeboden.

Kan ik dit in mijn boekhouding opvoeren als studiekosten?

Jazeker. Je kunt deze investering opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, je kunt het ook in 2 termijnen betalen.

In 1x investeren is wel de goedkoopste oplossing.

De eerste termijn voldoe je direct bij het plaatsen van je bestelling en heeft een betalingstermijn van 14 dagen. Tenzij de datum van vertrek binnen de 14 dagen valt, dan dit de betaling onmiddellijk worden te voldaan.

De daarop volgende termijn zal na 30 dagen gefactureerd worden.

Bij betaling in termijnen dient het volledige bedrag voor vertrek in zijn geheel binnen te zijn.

Hoe kan ik mij aanmelden voor dit traject?

Super dat je geïnteresseerd bent! YES.

Je kan via deze link een Explore call met mij inplannen, zodat we ook samen kunnen kijken of er een klik is (niet geheel onbelangrijk) en we dan ook direct de details verder kunnen afstemmen.

Wat als ik dit retreat moet annuleren?

Dat zou natuurlijk super zonde zijn. Lees goed de algemene voorwaarden voor, want aan annuleren zitten wel kosten verbonden.

 

Moet ik een reis- en annuleringsverzekering afsluiten

Birgit raad je aan om een reis en annuleringsverzekering af te sluiten voor je vliegticket die je zelf dient te regelen. Uiteraard kan je dit ook niet doen, in deze keuze ben je vrij.

Omdat dit traject op maat wordt gemaakt, gelden er specifieke regels m.b.t. annulering van het Solo Business Retreat. Raadpleeg hiervoor de algemene voorwaarden. Dit staat los van een reis- en annuleringsverzekering.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje: birgit[@]birgitluijk.nl, dan zorg ik binnen 24 uur (op werkdagen) voor een antwoord op jouw vraag.