I CAN HELP BECAUSE I'VE BEEN THERE

CHECK OUT MY SERVICES BELOW

The Breakthrough – 1:1 Business coaching

Voor ondernemers die het verschil willen maken en die klaar zijn om door hun eigen glazen plafond heen te breken. Die zich niet langer ‘klein’ willen laten houden door overtuigingen of conditioneringen. Je verlangt naar een bedrijf, dat ook voor jou werkt en waarmee je méér impact kan maken. Voor meer voldoening, energie en resultaat uit je bedrijf.

This Business Coaching is for you when:

N

FRUSTRATED BY THIS THING...

Dat je een goedlopend bedrijf hebt, maar je huidige verdienmodel en overtuigingen zorgen ervoor dat je voor je gevoel vastzit in je bedrijf. Je bedrijf werkt niet optimaal voor jou en dat zou je wel graag willen.

N

OVERWHELMED BY THIS...

Als je wilt kan je 24/7 aan het werk zijn, het werkt is nooit klaar.  Maar je voelt aan alles dat je focus en coaching nodig hebt om door te groeien.

N

NOT SURE HOW TO...

Je met ‘oude’ beperkende overtuigingen en conditionering kunt afrekenen. Zoals bijvoorbeeld: hard werken staat gelijk aan succes. Om succesvol te zijn zal je offers moeten brengen (ten koste van vrije tijd en gezin). Mijn succes kan morgen zomaar ineens voorbij zijn, etc.

The Journey – 1:1 Solo Business Retreat

Voor ondernemers die het “tij” willen werken, van altijd maar hard werken IN hun bedrijf, naar werken AAN bedrijf.

Dit 4-daagse Solo Business Retreat georganiseerd op een locatie* in Europa, wordt volledig afgestemd op jou & je bedrijf. Zodat je met 20% van je inzet, 80% van je resultaat kunt bereiken.

* Locatie en datum wordt onderling afgestemd

This Solo Business Retreat is for you when:

N

FRUSTRATED BY THIS THING...

Tijd! Je weet dat om te groeien met je bedrijf dat je AAN je bedrijf moet werken, maar alle tijd gaat op aan werken IN je bedrijf. 

N

OVERWHELMED BY THIS...

Een versplinterde focus omdat je voor je gevoel continue brandjes aan het blussen bent. Waardoor je niet volledig uit het hamsterwiel kunt stappen.

N

NOT SURE HOW TO...

Je weet dat je andere acties moet ondernemen om een ander resultaat te bereiken, maar weet niet HOE, WAT of WANNEER. 

Business Retreat Portugal – 18 tm 23 juni ’24

Voor vrouwelijke ondernemers die de transformatie willen maken van werken ‘in’ naar werken ‘aan’ hun bedrijf. Vanuit ontspanning en letterlijk afstand nemen van je bedrijf kun je weer helder zien en voelen waar jij naar toe wilt en wat je daarvoor moet doen. Je voelt je creativiteit weer stromen en dit is de plek waar de beste ideeën geboren worden en waar je ze direct kunt implementeren! Vanuit focus en zonder afleiding.  Dit retreat wordt georganiseerd door Birgit Luijk en Marlou Volkerink, beiden staan ze in de top 10 beste business coaches 2024.

This Business Retreat is for you when:

N

FRUSTRATED BY THIS THING...

Je beseft dat je nóg harder kunt groeien, wanneer je de tijd neemt om aan je business te werken, maar waar haal je de tijd vandaan? Je agenda zit vol met klanten, marketing-moetjes en alle taken om je bedrijf draaiend te houden.

N

OVERWHELMED BY THIS...

Je ziet door de bomen *correctie* ellenlange to-do lijst het bos niet meer. Het ontbreekt je aan een duidelijke en heldere strategie om als een visionair naar je business te kijken en deze te kunnen leiden. 

N

NOT SURE HOW TO...

Je bent je bewust, dat om je bedrijf ook voor jou te laten werken, je zelf een transformatie zult moeten ondergaan en hebt hier hulp bij nodig. Zodat je vanuit afstand, strategie, visie en gewapend met een praktisch plan dat je direct kan implementeren weer kan verder groeien.

I REALLY WANT TO WORK WITH BIRGIT

BUT DON’T KNOW WHICH SERVICE SUITS ME BEST