I CAN HELP BECAUSE I'VE BEEN THERE

CHECK OUT MY SERVICES BELOW

The Breakthrough – 1:1 Business coaching

Voor ondernemers die het verschil willen maken en die klaar zijn om door hun eigen glazen plafond heen te breken. Die zich niet langer ‘klein’ willen laten houden door overtuigingen of conditioneringen. Je verlangt naar een bedrijf, dat ook voor jou werkt en waarmee je méér impact kan maken. Voor meer voldoening, energie en resultaat uit je bedrijf.

This Business Coaching is for you when:

N

FRUSTRATED BY THIS THING...

Dat je een goedlopend bedrijf hebt, maar je huidige verdienmodel en overtuigingen zorgen ervoor dat je voor je gevoel vastzit in je bedrijf. Je bedrijf werkt niet optimaal voor jou en dat zou je wel graag willen.

N

OVERWHELMED BY THIS...

Als je wilt kan je 24/7 aan het werk zijn, het werkt is nooit klaar.  Maar je voelt aan alles dat je focus en coaching nodig hebt om door te groeien.

N

NOT SURE HOW TO...

Je met ‘oude’ beperkende overtuigingen en conditionering kunt afrekenen. Zoals bijvoorbeeld: hard werken staat gelijk aan succes. Om succesvol te zijn zal je offers moeten brengen (ten koste van vrije tijd en gezin). Mijn succes kan morgen zomaar ineens voorbij zijn, etc.

The Journey – 1:1 Solo Business Retreat

Voor ondernemers die het “tij” willen werken, van altijd maar hard werken IN hun bedrijf, naar werken AAN bedrijf.

Dit 4-daagse Solo Business Retreat georganiseerd op een locatie* in Europa, wordt volledig afgestemd op jou & je bedrijf. Zodat je met 20% van je inzet, 80% van je resultaat kunt bereiken.

* Locatie en datum wordt onderling afgestemd

This Solo Business Retreat is for you when:

N

FRUSTRATED BY THIS THING...

Tijd! Je weet dat om te groeien met je bedrijf dat je AAN je bedrijf moet werken, maar alle tijd gaat op aan werken IN je bedrijf. 

N

OVERWHELMED BY THIS...

Een versplinterde focus omdat je voor je gevoel continue brandjes aan het blussen bent. Waardoor je niet volledig uit het hamsterwiel kunt stappen.

N

NOT SURE HOW TO...

Je weet dat je andere acties moet ondernemen om een ander resultaat te bereiken, maar weet niet HOE, WAT of WANNEER. 

The Universe: 1:1 The Universe is Calling

Dit traject is de spiegel naar jezelf, die ik voor je activeer zodat jij handvatten krijgt voor je business en het vervullen van je maximale potentieel. Je voelt dat er nog véél meer in jou en in je bedrijf zit. Maar je het lastig vind HOE je dit kunt doorvertalen naar je business en verdere doorgroei. In dit traject speelt intuïtie en een portie magic de hoofdrol. Ik stem mij volledig af op jou + universum en je leent hierbij mijn creatieve brein, ideëen en intuïtie voor je bedrijf en je persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt een op maat gemaakte box thuisgestuurd vol met tools, opdrachten en ideeën voor je bedrijf.

The Universe is calling you, when:

N

FRUSTRATED BY THIS THING...

Je een mooi bedrijf hebt, maar het voelt een beetje als de automatische piloot – is dit het nou?

N

OVERWHELMED BY THIS...

 Je hebt behoefte aan iets nieuws, maar ziet door de bomen het bos niet meer. Zoveel mogelijkheden, maar van niets wordt je echt ‘warm’

N

NOT SURE HOW TO...

Je houdt van creatieve ideeën, maar ze zelf bedenken vind je lastig. Wel voel je sterk dat er veel meer uit jou en  je business te halen valt, maar WAT of HOE? Je hebt geen idee

I REALLY WANT TO WORK WITH BIRGIT

BUT DON’T KNOW WHICH SERVICE SUITS ME BEST