beste business coach birgit luijk
WOMAN BEHIND THE COMPANY

Hey there, I´m Birgit

Nuchtere, praktische maar vooral resultaat gerichte business coach, strateeg, ideeën generator en online marketing expert die ondernemers helpt om de CEO van hun bedrijf en hun leven te worden. Zodat hun resultaat, energie & voldoening X5 kan gaan! Zo zou ik het zelf omschrijven.

Maar onlangs werd ik uitgeroepen tot Top 10 Business Coaches en zoals zij aangeven: “In Birgit Luijk zien wij de ideale business coach die de wollige fluff achterwege laat. Wij zijn al lange tijd fan van haar aanpak, do-how, no-nonsense methodes en onverbloemde manier van communiceren en overbrengen van haar lessen, stappenplannen en how-to’s.

Birgit Luijk is een echte ondernemer op het gebied van online marketing en training. Birgit heeft jarenlang haar skills ontwikkeld door te werken voor bekende bedrijven, zoals de Rabobank, Yonego en Robeco, en momenteel deelt ze deze skills met ondernemers die hun visie en dromen werkelijkheid willen maken.

Birgit Luijk is de 1-op-1 coach die je niet alleen aan het denken zet, maar je ook tot handelen aanzet.”

Je begrijpt daar heb ik nog weinig aan toe te voegen, voor het hele verhaal. Scroll naar beneden 😉

Oh en om verwarring over de uitspraak van mijn naam Birgit te voorkomen. Je spreekt het uit als Bier Kiet. Weet je dat ook weer.

 

MY STORY (in een notendop)

Business coach for ambitious and adventurous entrepreneurs

In 2009 startte mijn avontuur als ondernemer en lanceerde ik mijn eigen webshops, daarna specialiseerde ik mij in online marketing om vervolgens de wereld rond te reizen als een digital nomad.

Eenmaal terug in Nederland ontwikkelde ik mijn eigen online programma’s met duizenden klanten en werkte ik samen met een team. Lanceringen volgden elkaar in rap tempo op en ik was verslaafd aan dit succes. Ik had een goedlopend bedrijf, maar voelde me niet gelukkig.

Toen ik startte met mijn opleiding voor coaching en daarna business coaching ging geven, dacht ik “WoW, wat gaaf dat ik anderen hiermee mag helpen”. Voor mij voelt coachen niet als werk, omdat het als vanzelf gaat. Momenteel volg ik de opleiding Hypnose om mijn coachees nog beter te helpen. Zelf ook veel baat bij gehad.

 

Inmiddels heb ik de keuze gemaakt en kan ik deze maken om nog maar 1 dag in de week te hoeven en willen werken. Ik richt mij daarbij 100% op de coaching. Dat geeft mij de meeste voldoening en energie.

Samen met mijn vriend (say Hi to Mark) investeer ik in crypto, fondsen en vastgoed. Hiermee zorgen wij voor f*ck you money en F.I.R.E (Financial Independent Retire Early). Zodat we veel meer van deze wereld en elkaar kunnen genieten samen met onze labradoodle Kees.

Ik ben de CEO van mijn bedrijf en mijn leven en leer mijn klanten hoe ze hetzelfde kunnen doen. Zodat resultaat, energie en voldoening x5 kunnen gaan. Dit gun ik iedereen!

Some of my faves

birgit luijk - business coach voor ondernemers die willen groeien
Z

Ik ben een eighties kid en opgegroeid aan de Zeeuwse kust, maar inmiddels woonachtig in de mooiste stad achter de duinen

Z

Belangrijkste kernwaarde vrijheid

Z

Reis het liefst 365 dagen per jaar de wereldbol over

Z

Paprika chips lover, maar voor als mijn personal trainer mee leest ook dol op wortels (not)

Z

Dogmom van Australian Labradoodle Kees

Z

Had tijdens mijn studententijd al 2 bedrijven

Z

Wilde ooit rock & roll ster, foodblogger, lambada danseres, stewardess, fotograaf of schoonheidsspecialiste worden

Z

Trots op het feit dat ik in de top 10 sta van de beste business coaches

WORK WITH ME

If you’re looking for a sign? This is it

Je bent niet de eerste die het avontuur met mij wil aangaan. So no worries 😉 Wat wil je echt? En wat houdt je nu nog tegen om niet door mij gecoacht te worden?

Van freelancer naar Social Ads Agency met Academy!

Ik start binnenkort al met mijn 3e coachingstraject bij Birgit, dat zegt denk ik wel hoe tevreden ik over de coaching ben. Van freelancer met enkele klanten, naar een Agency met tientallen klanten en mijn eigen team. Ook leiden we nu andere marketeers op met onze eigen Academy. Ik ben super trots op waar ik nu sta en dat mijn business ook zonder mij doordraait!

Robin van Leeuwen

Jouw Online Marketeer

WEEKLY WINS

Van mijn klanten

Record maand omzet van € 24.000

Ik sloot december af met een recordomzet van 24k.

Echt helderheid voor mezelf.

Zeker geslaagd, fijne mix van praktische, concrete zaken bespreken, aangevuld met de meer psychologische kant van het verhaal. Fijn dat er nu écht helderheid is voor mezelf.

Samen optimalisering aanpakken

Fijn dat we samen de optimalisering kunnen aanpakken van de weggever en funnel daarachter. Hier zou ik zelf normaliter afgehaakt zijn, omdat ik niet genoeg kennis heb en dan denk ‘het zal wel niet werken’. Ben benieuwd wat er straks nog uit voort komt.

Ik zit nu helemaal volgeboekt

Doordat mijn dienst aansluit op mijn ‘zone of genius’ gaat het bijna als vanzelf. Ik zit nu al helemaal volgeboekt!

Wonen en werken vanuit Valencia

Wonen en werken vanuit Valencia en mijn hoogste maandomzet ever!!!

Meedenken over andere aanpak

Wat ik ook heel erg prettig vind is dat je aanvoelt dat sommige dingen in mijn eentje niet van de grond komen omdat ik niet goed weet wat ik wil en hoe ik het moet aanpakken en je daarom bedenkt dat we het anders moeten aanvliegen.

Meer rust en vrijheid

Meer rust in mijn hoofd en meer vrije dagen in mijn agenda.

Van uurtje factuurtje naar een schaalbaar online business

Ik verleende individuele coaching, maar ik wilde graag veel méér ondernemende vrouwen kunnen helpen met afvallen, voeding en een gezonde lifestyle. Dankzij dit traject heb ik nu een bijzonder krachtig fundament voor mijn online business waarop ik verder kan bouwen. Met als resultaat honderden klanten, een online programma, weggever en duizenden potentiële klanten op mijn e-maillijst.
Inge van Helden

Relaxed Gezond

ARE YOU READY TO WORK TOGETHER ?

Feeling my vibe? Schedule a free call and tell me more about you

Where next?

Als je niet genoeg van mij kan krijgen, snap ik (ha!) kijk dan lekker rond op mijn site. Luister mijn podcast (die binnenkort wordt gelanceerd), lees mijn blogs of doe eens gek en neem contact met mij op. Voor interviews en samenwerkingen, mits relevant sta ik altijd open. Voor barter deals – mij niet bellen nie 😉

Zonder gekheid. It’s not about me.

What do you want?

 

THE LATEST PODCAST