Dat laat ik je stap voor stap zien in mijn nieuwe e-book. Zodat je ook daadwerkelijk resultaat kunt krijgen met je Facebook-advertenties en je concurrent het nakijken geeft. Hatsjikidee!

Bekijk hieronder mijn video, of lees snel verder!

Video: “E-book: ‘Become a BADASS at Facebook Ads’


Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

Iedereen kan een Facebook-advertentie aanmaken, maar er daadwerkelijk geld mee verdienen, dat is een ander verhaal. Zelf heb ik dankzij mijn Facebook-advertenties een zeer goedlopend bedrijf weten op te bouwen. Wat ik nog veel vetter vind, is dat ik met mijn kennis over Facebook adverteren andere ondernemers kan helpen om meer online succes te behalen. Want succes behalen met Facebook-ads is niet iets wat enkel is weggelegd voor de happy-few. Ook jij kan dat!

Business chick on a mission

Ik ben een enthousiaste business chick on a mission, want ik wil 100.000 vrouwelijke ondernemers te helpen met het behalen van meer online succes. Hiervoor bied ik mijn kennis aan in diverse gratis & betaalde trainingen en consultancy-diensten. Maar met mijn nieuwe e-book ‘Become a Badass at Facebook ads’, doe ik hier een flinke schep bovenop.

Zodat ik weer een stap dichterbij mijn missie kom.

Het e-book werkt als een stappenplan, waarbij ik je langs alle mogelijke opties loods. Ook deel ik maar liefst 26 PRO-tips over Facebook-adverteren. Deze kom je dus door het gehele e-book tegen. En als klap op de vuurpijl deel ik ook mijn persoonlijke plan voor optimalisatie van je advertentieresultaten. Want, dat is misschien wel de hamvraag, hoe weet je nu of je advertenties goed/slecht presteren? En hoe zorg je ervoor dat ze nog meer resultaat opleveren.

How to become a badass at Facebook ads?

Je wordt geen badass, door enkel mijn e-book aan te schaffen en deze te lezen. Een echte badass ben je, wanneer je m.b.v. het e-book je advertenties up-and-running krijgt en op zo’n manier dat ze ook resultaat opleveren. Update 2021: het e-book is niet langer verkrijgbaar.

Zelf ben ik in ieder geval erg in mijn nopjes met het eindresultaat. Ik heb er hard aan gewerkt, in totaal ben ik er zelfs 2 jaar mee bezig geweest. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat je van het e-book vind, laat het mij zeker even weten via de reacties onder deze blog of onder de video op mijn youtube kanaal.