Eindelijk was het zover en kon ik op bezoek bij Tibor Olgers mijn business coach. Hij gaat mij de komende 6 maanden helpen om mijn bedrijf op een strategische manier te laten groeien.

Bekijk hier vlog #17 Business coach, puppy’s en concert Waylon


Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

Het gesprek met Tibor Olgers overtrof mijn verwachtingen, maar kijk vooral even de vlog om er het fijne van te horen. In het weekend heerlijke tapas gegeten met lieve vrienden. Zaterdag zijn we naar onze Australian Labradoodle fokker geweest om met de puppy’s te gaan knuffelen. Zooooo leuk en lief!

Bij thuiskomst vertrokken richting Ahoy Rotterdam. Omdat we daar een date hadden met Waylon tijdens zijn concert Top 1000 Veronica. Heerlijk was dat en als je goed luistert hoor je mijn valse geblèr ook nog op de achtergrond. Kortom genieten met een grote G.

 

Meer vlogs van mij zien?

Binge watch hier al mijn weekvlogs
Bekijk mijn vlogs over Facebook marketing

 

En natuurlijk zou ik het super gaaf vinden, wanneer je je abonneert op mijn YouTube kanaal, zodat ik dit soort video’s kan blijven maken.

MEER KLANTEN & LEADS UIT JE FACEBOOK ADVERTENTIES?

Binnenkort geef ik een Gratis online masterclass over Facebook-adverteren, in 90min leg ik je uit hoe jij ervoor kunt zorgen dat je Facebook advertenties klanten & leads gaan opleveren. Geen poeha, maar praktische tips waar je echt iets mee kunt.

Klik hier wanneer je meer leads & klanten wilt met Facebook adverteren >>
Dan ga ik je tijdens de masterclass laten zien hoe je dit voor elkaar krijgt. BAM!

LEADS + KLANTEN NODIG?

Meld je aan voor mijn gratis online masterclass + wekelijkse tips en ik leer je in 90min hoe je op de automatische piloot leads en klanten krijgt met je Facebook-advertenties.

Yes, gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This