Als je anno 2022 het handboek voor ondernemers moet geloven dat op Social Media gepredikt wordt, dan is het zaak dat je met zo min mogelijk inspanning zo veel mogelijk moet kunnen verdienen. Als ondernemer is de sky immers de limit en ben je een dief van je eigen portemonnee als je niet alles maximaliseert toch?

Ondertussen legt menig ondernemer het loodje omdat de waarheid net iets anders is dan hoe het is voorgespiegeld. Naar mijn mening, hebben de meeste ondernemers inclusief ikzelf jarenlang het doel en het middel met elkaar omgedraaid. Wat lijnrecht tegenover een business op jouw voorwaarden staat.

Het moest groter.

Het moest sneller.

Het moest meer opbrengen.

Het moest schaalbaar zijn.

En oh ja, het mocht mij eigenlijk geen tijd kosten

Podcast #23 Een Business op JOUW Voorwaarden

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunesSpotify of Google!

Als je bedrijf niet meer lekker voelt, je het gevoel hebt dat je een werknemer bent in je eigen bedrijf. Dat je geleefd wordt door de afspraken met klanten, meetings (intern + extern) marketing-moetjes en administratie.


Dan lonken de succesverhalen van dropshipping, high-end ondernemen, schaalbare verdienmodellen, mastermind, groepsprogramma’s en meer.

Maar past dit bij jou en waarom wil je eigenlijk groter, meer en beter?

Want wellicht heb ook jij het doel en middel wel met elkaar omgedraaid.

In mijn nieuwe podcast over een bedrijf op jouw voorwaarden deel ik hoe ik de omdraaiing van doel en middel heb toegepast en wat dit mij heeft opgeleverd.

Ook een bedrijf op JOUW voorwaarden?

Zelf heb ik een bedrijf op mijn voorwaarden. Ik doe wat ik leuk vind en werk gemiddeld 8-12 uur per week. Vind namelijk dat als je hier iets over zegt, je zelf ook lead by example moet zijn. Ik mag de leukste ondernemers coachen, waarbij omzet en winst niet leidend zijn, maar wel het leven dat zij ambiëren. Wat grappig is dat wanneer je echt gaat doen wat bij jou past, je structureel aan je bedrijf werkt je omzet en winst als vanzelf meestijgen. Benieuwd hoe ik jou kan helpen naar een business op jouw voorwaarden? Bekijk dan deze pagina over mijn coachingstrajecten.