Jaaaaaa, in deze podcast onthul ik alle details over het Solo Business Retreat dat ik organiseer. Dit Retreat, heb ik ontwikkelt omdat dit er nog niet was. Het hele groepsgebeuren heeft mij zelf altijd weerhouden van het deelnemen aan een retreat. Ook wil ik je laten ervaren door dit in je eentje te ondernemen, dat je tot zoveel meer in staat bent dan je nu wellicht denkt.

Met gepaste trots presenteer ik dan ook aan jou mijn: Solo Business Retreat.

Dit retreat is tailor-made. Geen groepen of gedeelde kamers, er is slechts plek voor 1 deelnemer (jij).

Luister mijn podcast over het eerste Solo Business Retreat

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunesSpotify of Google!

Let’s explore of dit Business Retreat bij jou past!

Plan nu vrijblijvend en gratis een Explore call met mij in, om vast te stellen of dit Business Retreat bij jou & je bedrijf past of bezoek deze pagina over het retreat.