Na weken testen/proberen met mijn Facebook Messenger Bots, was het deze week eindelijk zo ver. En besloot ik om mijn Facebook Messenger in actie te laten komen tijdens mijn wekelijkse Facebook live uitzending. Dat + de lancering van mijn nieuwe online cursus + nachtje weg in Maastricht zie je allemaal in vlog 8

Bekijk hier vlog #8 Facebook Messenger Bots

Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

Deze week, was het een race tegen de klok. Ik besloot namelijk nogal last minute om nog 2 gratis weggevers te maken met advertentietips. Omdat ik deze wilde weggeven m.b.v. mijn Facebook Messenger Bot tijdens mijn wekelijkse Facebook Live uitzending (iedere woensdag om 16u). Klik op de link om de Facebook Live uitzending + bot te bekijken.

Ook heb ik de pagina online gezet waarop alle informatie over mijn nieuwe online cursus ‘Facebook Advertentie Expert’ te vinden is. En waar ik na een aantal uur dat deze pagina online stond al gelijk de eerste aanmeldingen binnen kreeg. Whaaaaa hoe vet?!

Daarna door naar Maastricht waar ik met vrienden van onze maandelijkse eet-/kookclub had afgesproken om te gaan dineren bij een goede Italiaan. Heerlijk gegeten overigens, daarna lekkere cocktails gedronken bij Mr. Smith en overnacht bij Kaboom. Stuk voor stuk dikke aanraders als je het mij vraagt, dus als je binnenkort nog naar Maastricht gaat dan weet je waar je moet zijn.