Holy guacamoly! Wat een fijne week was dit! Training mogen geven aan 20 vrouwelijke ondernemers in Bilthoven over mijn favoriete onderwerp Facebook marketing. En op woensdag een gat in de lucht gesprongen omdat onze Australian Labradoodle pup is geboren. Je snapt deze week kon niet meer stuk.

Bekijk hier vlog #11 Training geven + puppy nieuws

Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

Deze week gaat wat mij betreft de geschiedenis in (voor mij persoonlijk dan). Op 25 oktober is namelijk onze Australian Labradoodle pup geboren. Zo blij met dit nieuws en nu is het aftellen begonnen totdat we eindelijk op bezoek mogen bij de pup. Dat betekent nog 4 weken wachten..

Naast dit vrolijke puppy nieuws heb ik de nodige video’s opgenomen voor mijn online programma ‘Facebook Advertentie Expert’. En gaf ik op donderdag een training over Facebook marketing aan 20 vrouwelijke ondernemers bij PKBilthoven. De trainingslocatie heb ik met zorg uitgekozen, wat inhoudt uren struinend over het internet totdat ik iets tegen kwam waarvan ik dacht YES (lees inspirerende plek)!

De training geven was super leuk en een waar feestje met zoveel enthousiaste dames die stuk voor stuk gaan knallen met hun Facebook pagina.

Het weekend heb ik ingeluid met Dianta bij o.a. Bertmans in Rotterdam en zaterdag zijn we bij vrienden langs geweest. Ik kijk dus terug op een super gave week + weekend!

Enjoy!