Goede doelen stellen is de eerste stap, maar hoe zorg je ervoor dat je deze doelen ook daadwerkelijk waarmaakt? Waar veel ondernemers mee kampen is een gebrek aan focus. Wellicht herken je dit ook wel. Je bent gefocust aan het werk, totdat je je héél even iets moet opzoeken en ineens ben je een half uur verder en betrap je jezelf erop dat je met totaal iets anders bezig bent. Resultaat? Veel aan het werk, maar zelden met de juiste dingen bezig. Ai! Dat moet en kan anders.

Lastig om als ondernemer focus te behouden

Zelf heb ik hier een lange tijd mee geworsteld. Bijna watertandend scrolde ik langs accounts zoals die van Cynthia Schultz (Structuurjunkie) om te kijken hoe netjes zij haar planner invult en zich er vervolgens ook aan houdt. B-I-Z-A-R vond ik het, want zelden verliep het zo bij mij. Aan planners overigens geen gebrek, maar zelden daadwerkelijk gebruikt. Vond het vaak zonde om er in te beginnen. Want als ik het deed, werd het vaak een grote kliederboel, waar ik dan weer gefrustreerd van raakte.

Sinds ik mij meer verdiept heb in Human Design, ik ben een Manifesting Generator met een 5/1 profiel. Heb ik een manier gevonden die voor mij nu heel erg goed werkt. Graag deel ik hem met je. Je hoort mij hier alles over vertellen in mijn podcast.

Luister mijn podcast over hoe ik mijn doelen (wel) behaal

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunesSpotify of Google!

Ben je een ondernemer die impact wilt maken en die zijn doelen wilt behalen?

Laat mij je hierin begeleiden, als business coach begeleid ik ondernemers die al een succesvol bedrijf hebben, maar die hiermee tegen hun glazen plafond lopen. Ik help je daar graag doorheen breken, middels mijn coaching, NLP, Human Design en Hypnose. Interessant? Boek een gratis Explore call in om te zien of wij een match zijn.