Wat een fijne week was dit! Super dankbaar voor alle nieuwe deelnemers aan mijn online cursus “Succesvol Adverteren op Facebook”. Samen gaan we knallen en daar heb ik heel veel zin in. Deze week zit propvol o.a. met een gaaf nieuw project waarover ik je in deze vlog meer vertel

Bekijk hier vlog #6 Eindelijk kan ik het verklappen

Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

Deze week had een giga gave kick-off, want mijn online cursus ging van start met super veel enthousiaste ondernemers en online marketeers die ik de komende periode ga helpen om het onderste uit de kan te halen met Facebook adverteren. Deze week is het flink aanpakken, want naast video opnames voor mijn bestaande online cursus ben ik achter de schermen bezig met een hele gave nieuwe online cursus over Facebook adverteren.

Say whaaattt, nog één over Facebook adverteren? Yup, jazeker. Dit is een cursus voor ondernemers & marketeers die al veel ervaring hebben met Facebook adverteren, maar klaar zijn voor ‘the next level’. En het wordt zo’n ontzettend gave online cursus (al zeg ik het zelf).

Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat je van mijn vlog vind, let me know in de reacties. En mocht je interesse hebben in mijn nieuwe online cursus, laat mij dit dan zeker weten in de reacties.