Benieuwd hoe je Chat GPT succesvol kunt inzetten voor je bedrijf? Jody Hoogendoorn van Chat GPT Bootcamp leert ons het! In een enthousiast (al zeg ik het zelf) interview verteld Jody over de mogelijkheden van deze krachtige AI Tool. En geeft ze praktische uitleg over hoe je dit kunt inzetten voor je bedrijf.

Dit interview is een must-listen als je al eens hebt zitten prutsen met Chat GPT, maar er geen goed resultaat uit kreeg. Of wanneer je, net zoals ik, graag op de snelste manier wilt leren hoe je Chat GPT voor je kan laten werken. Zonder dat je daar urenlange tutorials over moet kijken.

Luister de podcast: Hoe Chat GPT Jouw Bedrijf Kan Transformeren

Chat GPT Bootcamp

Zelf heb ik ook deelgenomen aan Chat GPT Bootcamp. Ik had namelijk geen zin om urenlang te zitten prutsen met een tool, die iemand anders van voor tot achter kent. Ook vond ik training heel fijn en vooral heel praktisch. Ik gebruik hierdoor Chat GPT voor inspriratie van social media content. Voor het schrijven van titels, voor mijn zoekmachine optimalisatie en voor het schrijven van sales pagina’s. Het levert mij heel veel tijd op en is een bron van inspiratie. 

Oh en goed om te weten. Jody en ik hebben geen affiliate- of samenwerkings deal. Ik ben oprecht fan.