Deze week zoals je gewend van mij bent een weekvlog. Ik neem je deze week mee tijdens video  opnames voor mijn online cursus, mijn wekelijkse Facebook live en meer..

Bekijk hier vlog #15 Video opnames, harken + geven


Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

Yes, ik heb de keuze gemaakt om met een business coach aan de slag te gaan. Ik heb gekozen om samen te gaan werken met Tibor Olgers en heb deze week gelijk al de eerste actiepunten door gekregen. Dus super leuk! Hele hoge verwachtingen van Tibor en natuurlijk van mezelf dus ben heel erg benieuwd hoe dit verder gaat verlopen. Hiervan hou ik je natuurlijk op de hoogte 😉

Ook heb ik deze week video opnames gehad voor mijn online cursus “Facebook Advertentie Expert” en heb ik een Facebook live gehouden over het onderwerpen ‘Harken’. Huh harken, hoor ik je denken, wat is dat dan? Dat is een term uit Facebook marketing land, die staat voor het kunnen uitnodigen van mensen voor je pagina waarmee je niet bevriend bent. Hier was de laatste tijd veel over te doen, dus hoogste tijd om daar een Facebook live over te maken. Die kun je via deze link terugkijken.

Natuurlijk ook genoeg tijd voor ontspanning, dus heerlijk uit eten voor de verjaardag van Mark zijn vader bij Collins in Breda en gaan in het weekend de voetjes van de vloer tijdens het Dancefestival (vlog camera had ik helaas niet bij). Op zondag mijn kater uitzwaaien op het strand. Dus kijk terug op een zeer mooie week.

Ben heel erg benieuwd wat je van deze vlog vind, kun je dit mij laten in de reacties! Thanks 😃