Des te meer ik verlangde naar rust, des te drukker ik deed. Rustig lijkt het nieuwe druk te zijn. Iedereen lijkt op zoek te zijn naar rust. Rust in je hoofd, rust in je lijf. We begrijpen immers allemaal dat wanneer je meer rust ervaart dit je creativiteit en productiviteit ten goede komt. Rust heeft een gunstige uitwerking op je business & privé en werkt in alle facetten van je leven door. Zelf verlangde ik ook hevig naar rust, maar vond dat heel erg lastig. Ik stond namelijk altijd AAN. Wellicht is dit herkenbaar ook voor jou?

Luister mijn podcast: Hier verlangde ik naar

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunesSpotify of Google!

Druk zijn stond voor mij gelijk aan succesvol zijn

Voorheen antwoordde ik steevast op de vraag, hoe het met mij ging: Goed, lekker druk! Druk stond voor mij gelijk aan succes. Als je het druk had, dan had je meer dan voldoende klanten met dito resultaat.

Sinds het laatste jaar ben ik dat anders gaan zien. Dat druk doen en zijn leidde namelijk ook tot andere dingen. Ik stond altijd AAN.

Ik verlangde naar… RUST

Makkelijker gezegd dan gedaan als je altijd aan staat en dingen van jezelf moet doen.

In deze podcast deel ik wat mij hierin geholpen heeft en wat ik tegenwoordig steevast antwoord als mij wordt gevraagd hoe het met mij gaat. Namelijk. Goed, lekker rustig!