Benieuwd naar de onthullende inzichten die het Human Design-systeem biedt over jouw verborgen superkrachten, potentieel en levensmissie? Duik dan in dit enthousiaste interview met niemand minder dan Lotte van ’t Klooster, een gepassioneerde Human Design Expert. In dit enthousiaste gesprek onthult ze alles over dit populaire systeem, dat vaak wordt beschreven als de blauwdruk van jouw leven. Bereid je voor op een inspirerende aflevering vol eye-openers en praktische tips. 

Luister de podcast: Interview met Human Design Expert: Lotte van ‘t Klooster

Je eigen Human Design Chart

Via diverse websites kan je je eigen Human Design Body Chart opvragen. Dit is een schematische weergave van het lichaam. Waarin alle hiervoor besproken elementen zitten opgenomen. Het is de samenvatting van je gebruiksaanwijzing. Iemand met kennis van Human Design kan a.d.h.v. jouw body chart een (uitvoerige) analyse geven.

human-design-chart-birgitluijk.nl_

Deep Dive in je eigen Human Design

Je Human Design Chart is zoals aangegeven de samenvatting als je een complete deep dive wilt. Raad ik je aan om altijd een reading te boeken bij een Human Design Expert. Hiervoor kan ik van harte Lotte van ‘t Klooster aanbevelen. 

Human Design & Business

In mijn coachingtraject the Breaktrough is Human Design een vast onderdeel. Voor alle klanten uit dit traject maakt Lotte voor iedere klant een compleet boekwerk van hun eigen Human Design. Vervolgens doe ik in een call de praktische doorvertaling voor je bedrijf.

Ik kijk dus verder dan het verhaal, dat je aan mij verteld. Verder dan je cijfers en je bedrijf. Ik kijk naar wie jij echt daadwerkelijk diep van binnen bent. Zonder al het ‘aangeleerde’ gedrag en conditioneringen die jij in de loop van je leven hebt opgepikt. 

Deze manier van ondernemen werkt bevrijdend en geeft je zoveel meer terug dan enkel dikke winst en omzet cijfers. Als je doet waarvoor je hier bent dan gebeurt er magie, ik kan het niet anders uitdrukken.  

  • Word jij nog blij van wat je doet en van de business die je hebt gebouwd? 
  • Wil je wellicht een andere kant op, maar weet je niet hoe of wat?
  • Of mag het grootser omdat je nog meer impact wil maken? 

Durf jij je ‘oude’ manier van ondernemen los te laten en voel je dat je daar klaar voor bent? Lijkt mij leuk om nader kennis te maken > Klik hier om een gratis explore call met mij in te plannen.