Afgelopen week heb ik een super gave training mogen geven aan de PRO deelnemers van mijn online cursus “Succesvol Adverteren op Facebook” in Utrecht. Ook heb ik deze week een overzicht sessie ingepland staan met Tibor Olgers omdat ik de hulp van een business coach wil inschakelen om mijn bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Bekijk hier vlog #13 Wel/geen Business coach

Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

Super leuke week gehad met heel veel afwisseling. Daar hou ik van! Een training organiseren, training geven, video’s opnemen en ook diverse consultancy calls om ondernemers te helpen met het bereiken van meer resultaat uit Facebook adverteren.

Nu het einde van het jaar nadert, ben ik plannen aan het smeden van 2018. Het gaat super goed met mijn bedrijf, maar ik heb het idee dat het nog veel beter zou kunnen gaan wanneer ik gestructureerder en echt ga werken met een strategie voor mijn bedrijf. Hiervoor wil ik de hulp inroepen van een business coach. Al maanden ben ik hiermee in mijn hoofd bezig. Deze week eindelijk de knoop doorgehakt om een overzicht sessie in te plannen met Tibor Olgers. En wat was dat vet! Bekijk zeker even de vlog wanneer je hier meer over wilt weten.

Heb jij een business coach of twijfel je er net zoals ik over? Laat het mij weten in de reacties, ik ben daar heel erg benieuwd naar!