In deze vlog tref ik de allerlaatste voorbereidingen voor mijn online webinar waar in totaal meer dan 1.200 deelnemers zich voor hebben ingeschreven! Whaaaa mag ik even gillen!

Bekijk hier vlog #4 Laatste voorbereidingen + Uitwaaien in Zeeland

Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

In deze vlog ben ik bezig met de allerlaatste voorbereidingen voor mijn webinar “In 7 stappen naar winstgevende Facebook advertenties”. Deel ik een tip m.b.t. het maken van back-ups. Helaas ben ik hier zelf op de harde manier achter gekomen en daar wil ik je uiteraard voor behoeden. In het weekend vertrekken we naar Zeeland om deze keer wel heel erg letterlijk uit te waaien. Amai wat een storm. Maar daar hebben we wel een gave bruiloft van lieve vrienden en gaan we lekker kitesurfen bij Brouwersdam.

Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat je van mijn vlog vind, let me know in de reacties.

Ook zou ik het heel erg waarderen wanneer je je abonneert op mijn kanaal.