Afgelopen week ben ik op zoek geweest naar manieren waarop ik mijn productiviteit kon verhogen. Bij toeval stuitte ik op een artikel van Tibor.nl over het fenomeen bullet journal. Het lijkt alsof ik de enige ben die er nog geen gebruik van maakt, maar daar gaat verandering in komen, want ik ben om. De eerste weekly spread (zoals ze dat noemen) is gemaakt en ik ben van plan om dit de komende tijd te gaan inzetten.

Bekijk hier vlog #12 Ook ik ga beginnen met bullet journal

Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

Al struinend over het internet, stuitte ik op een artikel van Tibor Olgers over de bullet journal. Na het lezen van zijn artikel ben ik om. Dit kan wel eens mijn ‘stok achter de deur zijn’ zodat ik me voortaan wel netjes en braaf aan mijn planning hou. Vol enthousiasme ben ik mij aan het verdiepen in dit fenomeen (tips van harte welkom) en vastberaden om dit de komende maanden uit te proberen.

Naast de bullet journal ben ik volop bezig geweest met het opnemen van nieuwe video’s voor de les over optimalisaties van je Facebook advertentie, voor mijn online cursus “Facebook Advertentie Expert”. En waren er ook in huis de nodige DIY’s die gereed zijn gemaakt.

Heb jij nog tips voor mij over bullet journal? Wat raad je aan, wat niet? Ik ben benieuwd! Laat het me zeker weten in de reacties.