Tien jaar terug in de tijd, had ik een andere definitie van succes. Ik had een droom en een visie en een heel vastomlijnd plaatje van hoe succes er voor mij uitzag en waar dit aan moest voldoen. Maar bovenal wat voor soort persoon, ik hiervoor moest zijn. In deze podcast deel ik openhartig mijn definitie van succes van 10 jaar geleden. Hoogstwaarschijnlijk wist je dit nog niet van mij en hopelijk zie je net zoals ik in, dat dit totaal niet meer met mij matcht.

Luister mijn podcast: Dit wist je nog niet over mij, mijn definitie van succes

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunesSpotify of Google!

Meld je gratis aan voor mijn Ja-ik-wil-lijst

Ik lanceer met regelmaat nieuwe concepten waar mensen op mijn lijst als eerste  toegang tot krijgen. Met dikke korting *kuch*

Buitenom mijn lijst geef ik never nooit geen KORRRRTING, just so you know. Klik hier om je gratis aan te melden voor de JA-IK-WIL lijst.