Facebook pagina naam veranderen? Maar heb je meer dan 200 likes op je Facebook pagina? Dan gaat dit niet altijd van een leien dakje. In deze video laat ik je zien hoe je het toch voor elkaar kunt krijgen. Kijk en leer hoe je de naam van je Facebook pagina kan veranderen.

Bekijk hier vlog #20 Facebook pagina naam veranderen


Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

Je wilt graag de naam van je pagina wijzigen, maar keer op keer keurt Facebook je verzoek af. Super frustrerend, want je wilt natuurlijk niet van 0 beginnen met een nieuwe pagina. Een van de meest voorkomende redenen is dat je nieuwe paginanaam teveel afwijkt van de oude paginanaam. Wanneer dit het geval is keurt Facebook in 95% van de gevallen je nieuwe naam af. Dit doen ze om de Facebook gebruikers te beschermen.

Maar no worries want in deze video laat ik je zien:
>> hoe je toch de naam Facebook pagina kunt wijzigen, zelfs wanneer je meer dan 200 likes hebt.
>> geef ik je een simpele tip zodat je het in 2 stappen toch voor elkaar kunt krijgen
>> krijg je een hack van mij door gebruik te maken van ‘Hola’ mocht bovenstaande toch niet lukken

In de video leg ik precies uit op welke knoppen je moet drukken om de naam van je Facebookpagina te veranderen.

Maak je gebruik van mijn tips, laat mij dit dan zeker even weten in de reacties en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zodat ik dit soort video’s kan blijven maken. Op mijn YouTube kanaal plaats ik iedere donderdag een nieuwe video over Facebook marketing of ondernemerschap. Lijkt me leuk om je daar terug te zien.