Deze bomvolle week stond in het teken van de lancering van mijn nieuwe project namelijk mijn nieuwe online cursus ‘Facebook Advertentie Expert’. Die gaat 16 oktober van start en is speciaal voor de gevorderde adverteerder.

Bekijk hier vlog #7 Nieuwe online cursus + puppy nieuws

Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

Deze week heb ik doordeweeks keihard gewerkt aan mijn nieuwe online cursus die van start gaat op 16 oktober a.s. Het wordt een online cursus over Facebook adverteren, speciaal voor de gevorderde adverteerder en ondernemers/freelancers die ook advertentie accounts voor anderen beheren.

Daarnaast zit deze week vol met gezelligheid en heel erg goed nieuws voor wat betreft onze Australian Labradoodle pup. De moederhond blijkt namelijk zwanger te zijn, wat zou betekenen als alles goed blijft gaan dat wij waarschijnlijk in januari een puppy hebben (yeah!). Gezelligheid bij housewarming van vrienden, verjaardagen met familie en als klap op de vuurpijl nog een lekkere kitesurf sessie op de Maasvlakte.

Laat me zeker even weten wat je van de vlog vind in de reacties. En mocht je nog ideeën hebben voor mijn vlog (onderwerpen bijvoorbeeld), zet ook die dan in de reacties. Dankjewel!