Wanneer jij je mooiste leven wilt leven, is het belangrijk om jezelf regelmatig af te vragen of datgene wat je doet nog in lijn is met wat je echt wil? Soms door de waan van alle dag, kan het zomaar gebeuren dat je ‘ineens’ mijlen ver van koers ben afgeraakt. No worries, je bent niet de enige 😉 Om dit te voorkomen, heb ik hierover o,a, gesprekken met Mark (Mr. boyfriend). Wij vinden het belangrijk om ons leven zo in te richten dat we met grote regelmaat op avontuur kunnen.

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes & Spotify!

Zo wonen en werken we regelmatig vanuit het buitenland. We kiezen ervoor om de Nederlandse winters te skippen en 10 weken te overwinteren. Vorig jaar zijn we op het wonderschone Bonaire geweest, dit jaar gaat de reis naar Mexico.

Waarom wij investeren in vastgoed - podcast - birgitluijk.nl

Ons avontuur in 2022: Mexico

Dit jaar stappen we in het vliegtuig naar Mexico. Gedurende de periode in Mexico zal ik 10 uur per week werken. Ik heb mijn business ingericht om mijn mooiste leven heen. Ik kan mijn werk van overal ter wereld uitvoeren omdat ik alles online doe, ook de coaching en zelfs de hypnose sessies. We zullen voornamelijk in Cancun vertoeven, maar gaan ook naar Isla Holbox, Bacalar, Valladolid en sluiten hem af in Tulum. Heel veel zin in!

Als je wat Mexicaanse reisvibes wilt krijgen, volg mij dan op Instagram en bekijk ook even deze blogs van Reisjunkie over Mexico, daar heb ik onze reis ook mee samengesteld.

Mijn business & onze investeringen faciliteren ons mooiste leven

Regelmatig krijg ik de vraag of mijn klanten het niet vervelend vinden dat bijna alles online is? Maar soort zoekt soort zeg ik wel eens, ook mijn klanten zitten verspreid over de wereld, ook al hebben ze allemaal een bedrijf dat in Nederland gevestigd zit. Van Buenos Aires, Barcelona, Valencia, Lissabon tot aan Bergen aan Zee en Roosendaal. Dankbaar dat ik hen op deze ‘online’ manier kan helpen, van overal ter wereld. En natuurlijk ben ik de beroerste niet, mocht ik in de buurt zijn om hen te bezoeken, dan doe ik dat graag. Zo heb ik afgelopen zomer nog een kick-off van een coachingstraject in Barcelona gedaan, waar Robin van Leeuwen tijdelijk woonde. Hoe vet is dat?!

robin van leeuwen - digital nomad Barcelona
Robin van Leeuwen – Jouw Online Marketeer

Wat is jouw mooiste leven?

In de nieuwe podcast die voor je klaar staat, deel ik hoe wij ervoor zorgen dat wij ons mooiste leven kunnen leven. Uiteraard is dat voor iedereen anders, wat is jouw mooiste leven?

Voor mij is dit mijn mooiste leven, op avontuur samen met Mark, de mooiste plekken bezoeken ter wereld, genieten van de zon en samen met mijn klanten bouwen aan bedrijven, die hen faciliteert in hun mooiste leven. Ik coach mijn klanten om de CEO van hun business en leven te worden, om die leiderschapsrol te pakken. Ze hebben namelijk zelf de regie in handen. Benieuwd naar mijn manier van aanpak of interesse om dit jaar jouw business naar het volgende niveau te tillen. Bekijk de pagina van mijn coachingstraject en vraag een gratis call aan.