Let my people go surfing, het boek over Patagonia. Het welbekende outdoor merk. Het meest interessante boek wat ik deze zomer gelezen heb. In deze podcast deel ik waarom dit zo’n indruk op mij heeft gemaakt en de beslissing die ik heb genomen om vanaf 2023 deel te nemen aan de 1% earth tax.
Ik beslis namelijk liever zelf waar mijn geld aan uitgegeven word en dan zet ik dat liever in voor het behoud van 🌎

Luister mijn podcast: Patagonia – let my people go surfing

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunesSpotify of Google!

Bestel hier het boek van Patagonia

Klik hier om het boek van Patagonia snel & makkelijk te bestellen

Tip: Kobo Plus abonnement

Ik verslind gemiddeld zo’n 3 boeken per week en ook ik hou van duurzaam. Dus ik heb een e-reader én een Kobo Plus abonnement. Voor slechts EUR 9,95 per maand kan ik onbeperkt boeken lezen. – spoiler alert je kan het nu gratis uitproberen.

En als je meer van het luisteren bent van het lezen er is ook een luister variant (zelfde linkje).

Mijn Ja-Ik-Wil lijst – die wil jij 😉

Ik lanceer met regelmaat nieuwe concepten waar mensen op mijn lijst als eerste  toegang tot krijgen. Met dikke korting *kuch*

Buitenom mijn lijst geef ik never nooit geen KORRRRTING, just so you know. Klik hier om je gratis aan te melden voor de JA-IK-WIL lijst.