Met knikkende knieën informeerde ik mijn team twee jaar geleden, over mijn genomen beslissing. Ik nam afscheid van mijn succesvolle online trainingen die tot dan toe voor 70% van mijn totale omzet zorgde. Ik kreeg begrip en steun, waar ik nog altijd dankbaar voor ben. Nu twee jaar later blik ik terug op deze beslissing, n.a.v. een berichtje van Sandra Manders (voormalig teamlid). Ze vroeg zich af hoe ik nu terugkijk op deze keuze. 

Eerder nam ik een podcast op over het stopzetten van mijn online training. Die luister je hier.

Is stoppen wel de juiste keuze geweest?

Je hoort mij hier eerlijk over vertellen in mijn nieuwste podcast. Ik deel mijn inzichten, twijfels en uitdagingen.

Luister de podcast: Was het stopzetten van mijn online training: een goede beslissing?

Mijn nieuwe beslissing: ik ga voor een hybride business model

De afgelopen twee jaar heb ik enkel 1:1 gewerkt. Inmiddels zijn er drie verschillende trajecten die je bij mij kunt volgen: The Breakthrough (business coaching), Solo Business Retreat en The Universe is Calling. Binnenkort voeg ik naast mijn 1:1 aanbod er toch weer een nieuwe online training aan toe.

Nieuwe online training: Inbox Zen

Binnenkort lanceer ik een nieuwe online training – Inbox Zen. Deze training zorgt ervoor dat je inbox geen tijdverslindend monster wordt en je in de brandjesblus modus gehouden wordt. Het zorgt voor headspace en rus. Met deze training weet jij precies hoe jij je Inbox zo moet inrichten dat jij er minder tijd aan kwijt bent en dat je een nóg beter customer service kan verlenen.

Nieuwsgierig naar de online training Inbox Zen?

Meld je dan nu aan voor de wachtlijst. De training wordt binnenkort gelanceerd en enkel de mensen op mijn wachtlijst krijgen een mooie bonus (lees korting). Dus zet jezelf op deze lijst!