Ieder jaar zet ik een intentie voor het nieuwe jaar. Het helpt mij bij het creëeren van meer richting en focus zowel zakelijk als privé. In deze podcast maak ik mijn intentie bekend voor 2023. Het stellen van een intentie is een dynamisch proces waarmee je regelmatig moet evalueren of je op de goede weg bent en zonodig moet aanpassen.

Luister mijn podcast over mijn jaarintentie voor 2023

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunesSpotify of Google!

Terugblik op mijn intentie van 2022

In 2022 was mijn intentie en woord ‘Avontuur’. Dat heb ik geweten 😉
En 2022 was ook één groot avontuur. Het was het jaar waarin we:

 • Drie maanden woonden en werkten vanuit Mexico
 • We een bus tot camper lieten ombouwen
 • We ons huis in Den Haag verkochten
 • We fulltime in onze omgebouwde camper gingen wonen
 • We sinds april 2022 langzaam richting Zuid-Europa zijn gaan reizen en rijden
 • Ik ronde 2 hypnose opleidingen af, wat één groot ontwikkel avontuur was. Bomvol met inzichten voor mijzelf en de tools en know-how om anderen hierin te begeleiden.
 • Breidde mijn aanbod uit met o.a. een Solo Business Retreat waar ik samen met een klant op avontuur ga in het buitenland om AAN de business te werken en hen als coach aan hun zijde sta

Stappenplan voor het zetten van een goede intentie voor je bedrijf

 1. Bepaal je doelen
 2. Analyseer je huidige situatie
 3. Betrek medewerkers
 4. Creëer een plan van aanpak
 5. Monitor en evalueer
 6. Communiceer

Mijn intentie voor 2023

Mijn intentie voor 2023 is moeiteloos. Hierbij richt ik mij op het creëren van flow en vrijheid. Deze intentie is wat vager dus heb ik hem voor mijzelf wat concreter gemaakt.

Moeiteloos – gevoel van voldoening

Ik richt mij hierbij op het creëren van meer voldoening. Omdat ik nog meer wil gaan handelen vanuit mijn missie en hoe ik kan bijdragen aan de wereld. Omdat dit voor mijn gevoel hetgeen is wat ik hier te doen heb. In mijn geval wil ik mij meer gaan inzetten voor duurzaamheid. Dit doe ik met Another Green Story.

Moeiteloos – vertrouwen op het universum

Ook vertrouw ik met de intentie van moeiteloos, op het universum om me te leiden naar wat het beste is voor mij en dat de juiste dingen, mensen en kansen als vanzelf op mijn pad verschijnen. O.a. alles wat niet moeiteloos aanvoelt of wat voelt als leuren of trekken dat is dan voor mij dan niet de juiste timing.

Moeiteloos – loslaten van beperkende overtuigingen

Ook ben ik mijzelf bewust van beperkende overtuigingen en dat ik deze loslaat om ruimte te geven aan mogelijkheden en onverwachte oplossingen.

Zo kwam ik er achter dat ik de overtuiging had dat een nieuw bedrijf opzetten iets is waar je heel veel moeite voor moet doen en dat dit dus niet moeiteloos kan. Ha! Gelijk dus een mooie om om te vormen nu ik bezig ben met het opzetten van een nieuw bedrijf: Another Green Story

Moeiteloos – geloof in mijn innerlijke kracht

Ik geloof in mijn innerlijke kracht en gebruik dit ik om moeiteloos mijn intentie te realiseren.

Geen jaarintentie zetten is een gemiste kans

Veel ondernemers begrijpen wel dat het zetten van een intentie waardevol is, maar toch maakt niet iedereen er werk van. Een gemiste kans wat mij betreft.

Wanneer je namelijk tijd inplant voor het zetten van een intentie zal je opmerken dat je:

 • Sneller je doelen behaalt
 • Grotere stappen maakt
 • Je automatisch meer bent afgestemd op je intentie en dat ook zult ervaren

Pak dus nu die agenda erbij en plan voor jezelf tijd in voor het zetten van een intentie.

Meld je gratis aan voor mijn Ja-Ik-Wil-Lijst

Ik lanceer met regelmaat nieuwe concepten waar mensen op mijn lijst als eerste  toegang tot krijgen. Met dikke korting *kuch*

Buitenom mijn lijst geef ik never nooit geen KORRRRTING, just so you know. Klik hier om je gratis aan te melden voor de JA-IK-WIL lijst