Onlangs kwam ik een bericht tegen van Kelly Weekers (aanrader om te volgen) die uitlegde hoe je het verschil kunt weten tussen de (ego) stemmetjes en je intuïtie. In deze podcast ga ik daar dieper op in, want als je het verschil weet hoe kan je daarna dan meer grip krijgen op die stemmetjes?

Luister mijn podcast over tips tegen ego-stemmetjes

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunesSpotify of Google!

Boekentips over mindset en ego stemmetjes

Master your mindset – Michael Pilarczyk

De kracht van keuze – Kelly Weekers

Lees deze boeken voor slechts €10,-

Ik verslind gemiddeld zo’n 3 boeken per week en ook ik hou van duurzaam. Dus ik heb een e-reader én een Kobo Plus abonnement. Voor slechts EUR 9,95 per maand kan ik onbeperkt boeken lezen. – spoiler alert je kan het nu gratis uitproberen. Sommige boeken van hierboven zijn dan zelfs gratis!

En als je meer van het luisteren bent van het lezen er is ook een luister variant (zelfde linkje).

Meld je gratis aan voor mijn Ja-ik-wil lijst

Ik lanceer met regelmaat nieuwe concepten waar mensen op mijn lijst als eerste  toegang tot krijgen. Met dikke korting *kuch*

Buitenom mijn lijst geef ik never nooit geen KORRRRTING, just so you know. Klik hier om je gratis aan te melden voor de JA-IK-WIL lijst.