Ook ik ben inmiddels met het vlog virus besmet en op dit moment staat de 2e weekvlog alweer te shinen. Kijk je mee?

Bekijk hier vlog #2!

Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

In deze vlog kom je te weten wie mijn fashion twin is. En ben ik druk met de voorbereiding voor de VIP training Facebook adverteren die ik binnenkort ga geven aan een klant. We gaan op bezoek bij een Australian Labradoodle fokker voor een mogelijke puppy. Op woensdag neem ik zoals je gewend van mij bent een Facebook live op en laat ik je zien hoe ik de foto’s voor mijn blog maak. Het weekend staat in het teken van leuke dingen doen met vriendinnetje Eva en natuurlijk klussen & shoppen voor onze tuin.

Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat je van mijn vlog vind, let me know! Oh enne vergeet niet je duimpje omhoog te steken 😉