In deze vlog hebben we heel veel dingen te vieren: start online cursus, Zuid Afrika & The Wedding

Bekijk hier vlog #5 Voor 1 maand naar Zuid Afrika + Wedding

Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

Deze vlog zit bommetjevol met goed nieuws. Maar liefst 4x geef ik een webinar over Facebook adverteren. Besluiten Mark en ik om binnenkort voor 1 maand naar Zuid Afrika te vertrekken. Hiervoor krijgen we hulp van Tessa, die dit samen met ons gaat regelen. In het weekend vieren we dat onze lieve vrienden in het huwelijksbootje stappen en dat ik op maandag 18 september met weer een hele grote groep ondernemers mag starten met mijn online cursus “Succesvol Adverteren op Facebook”. Zo’n mooie week. Dankbaar 🙏🏻

Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat je van mijn vlog vind, let me know in de reacties. En deel ook zeker even je tips m.b.t. Zuid Afrika.