Je baalt ervan, je hebt grootse plannen maar op de één of andere manier lukt het niet. Manifesteren schijnt hét helemaal te zijn, maar helaas ook dat geeft niet het gewenste resultaat. Of nog niet in de hoeveelheden die jij eigenlijk verwacht. Wat doe je fout? In deze podcast deel ik waarom het mij eerst ook niet lukte en wat voor mij het verschil heeft gemaakt.

Luister mijn podcast over manifesteren

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunesSpotify of Google!

Boeken over manifesteren die ik je aanraad

Er zijn duizenden boeken over dit onderwerp. Mijn favorieten zijn:

Leer manifesteren zoals Oprah en J.K. Rowling

Manifesteren kun je leren

Think & Grow Rich

Tip: Kobo Plus abonnement

Ik verslind gemiddeld zo’n 3 boeken per week en ook ik hou van duurzaam. Dus ik heb een e-reader én een Kobo Plus abonnement. Voor slechts EUR 9,95 per maand kan ik onbeperkt boeken lezen. – spoiler alert je kan het nu gratis uitproberen. Sommige boeken van hierboven zijn dan zelfs gratis!

En als je meer van het luisteren bent van het lezen er is ook een luister variant (zelfde linkje).

Leuke accounts over manifesteren

Als je meer wilt weten over een specifiek onderwerp is het ook altijd fijn om anderen te volgen die hier expert in zijn. Mijn aanraders hiervoor zijn: Willemijn Welten, Baptiste Pape en Cosmic Life. Mocht jij nog aanbevelingen hebben, deel deze dan zeker in de reacties.

Mijn Ja-Ik-Wil lijst – die wil jij 😉

Ik lanceer met regelmaat nieuwe concepten waar mensen op mijn lijst als eerste  toegang tot krijgen. Met dikke korting *kuch*

Buitenom mijn lijst geef ik never nooit geen KORRRRTING, just so you know. Klik hier om je gratis aan te melden voor de JA-IK-WIL lijst.