Vloggen is hot & booming! Zelf bekijk ik met vaste regelmaat vlogs en dat vind ik onwijs leuk. Helaas, zijn er nog niet zo heel veel vlogs in Nederland die echt gaan over ondernemerschap en Facebook marketing. Dus onder het mom 1+1=2, ben ik nu zelf een kanaal begonnen. Via dit kanaal ga ik mijn persoonlijke én mijn avonturen als ondernemer met je delen. De successen en de f*ck ups alles komt in beeld. Natuurlijk kun je ook de nodige Facebook Marketing tips en tricks van mij verwachten. Elke donderdag komt er een nieuwe video online. Kijk je mee?

Bekijk hier mijn eerste vlog!

Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

In deze vlog leg ik je precies uit waarom ik besluit om te gaan vloggen en waarom ik nog niet eerder de stap durfde te zetten. Je gaat dus met mij mee backstage! Zo zie je onder andere wat ik doe om zo veel mogelijk inschrijvingen voor mijn webinar over Facebook adverteren te verkrijgen. Je leert mijn lover + zijn moves kennen en je ontmoet ook mijn business buddy Dianta. Ook zie je hoe ik (helaas) aan de zijlijn sta bij Hoek tot Helder, en ‘s avonds tijdens de bruiloft van Bart & Rebecca wellicht toch een carrière switch overweeg.

Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat je van mijn vlog vind, let me know! Oh enne vergeet niet je duimpje omhoog te steken 😉