Ik kickte de week vrolijk af met de deelnemers aan mijn nieuwe online programma, wat overigens heel erg gaaf was. Helaas, werd mijn geduld de rest van de week behoorlijk op de proef gesteld. Dit omdat ik veel problemen ondervond met het editen van mijn video’s. Maar gelukkig eind goed, al goed en was alles op tijd af voor dat we vertrokken op verrassingsweekend naar Arnhem voor Mark zijn verjaardag. Kijk je mee?

Bekijk hier vlog #10 Soms gaat het niet zoals je wilt

Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

Deze week trapte ik vrolijk af met een kick-off voor de nieuwe deelnemers aan mijn online cursus “Facebook Advertentie Expert”. Super leuk en heel erg blij mee.

Maar al snel kwam mijn week in het teken te staan rondom problemen met het editen van mijn lessen voor mijn online cursussen. Whaaaaaaa super irritant en waar ik behoorlijk van in de stress schoot. Gelukkig kwam er hulp van Jessy en van Elaine die mij beide super hebben geholpen (thanks voor jullie geduld ladies) waardoor ik na het voor de 2e keer allemaal opnieuw te editen deze keer probleemlos kon exporteren.Yeah!!!

Alles net op tijd af voordat mijn surprise weekend voor Mark van start ging en we naar het gezellige Arnhem vertrokken.

Leuke hotspots waar we geweest zijn:
Hotel Karel
De Groen (lunch)
Loft (interieur en kledingwinkel)
Sugarhill (diner)
Caspar (borrel)
Zafvino (borrelen en diner, mijn persoonlijke favoriet)
Thermen Bussloo

Enjoy!