Altijd al willen weten: “Hoeveel jouw Facebook Advertenties je kunnen opleveren?”. Dan heb ik iets gaafs voor je, waarvoor je best even op het puntje van je stoel mag gaan zitten. Ik heb speciaal hiervoor een quiz gemaakt. Update 2021: deze quiz is niet langer beschikbaar

Bekijk hieronder mijn video, of lees snel verder!

Bekijk hier de video: “Hoeveel leveren Facebook Advertenties eigenlijk op?”


Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

Steevast wanneer ik met ondernemers en bedrijven spreek, krijg ik 2 vragen.

Vraag nr. 1: Wat kosten Facebook Advertenties?

Vraag nr. 2: Wat leveren Facebook Advertenties nu eigenlijk op?

Wat kosten Facebook Advertenties?

Deze vraag vind ik eigenlijk minder interessant dan vraag nummer 2. Dat komt omdat ‘kosten’ an sich niet zoveel zeggen. Je dient het echt in het perspectief te plaatsen. Daarom raad ik mijn klanten aan, niet enkel naar de kosten te kijken, maar ook naar wat het oplevert. Dit is ook de reden waarom het zo belangrijk is om het resultaat van je advertenties door te meten. Het liefst met de Facebook pixel, zodat je precies kan zien welke advertentie verantwoordelijk is voor het resultaat.

Want let wel, wat heb je aan lage advertentiekosten, wanneer je er 0.0 resultaat uit haalt?

Ik kan je verklappen. Geen drol!

Want… wat heb je liever?

A) 1000 inschrijvingen voor je webinar (of gratis weggever) waarbij je per inschrijving €0,25 betaald en 0 klanten uit haalt.
of
B) 100 inschrijvingen voor je webinar (of gratis weggever), waarbij je per inschrijving €1,50 betaald en 4 klanten uit haalt.

Ik kies, keer op keer voor optie B. Ik hoop jij nu ook.

Mocht je trouwens tips willen over hoe jij je advertentiekosten kunt verlagen, bekijk dan deze video.

2. Wat leveren Facebook advertenties nu eigenlijk op?

Deze vraag is veel interessanter. Want wat leveren je advertenties op? Stel je stopt er € 10,- in, hoeveel krijg je er dan voor terug? Naast het gebruik van de Facebook pixel, kun je dat nu ook op een andere manier testen. Namelijk met behulp van mijn QUIZ! Whaaa, ik vind het zo gaaf en spannend om deze aan jullie te laten zien. Ik ben hier namelijk achter de schermen al best een tijd mee bezig geweest. En nu is het eindelijk zover.

Doe mee met de Quiz en kom erachter of jij je investering x2, x4 of x10 kan laten gaan m.b.v. je Facebook Advertenties. Update 2021: Deze quiz is niet langer beschikbaar.

Het zijn 10 vragen en binnen 3 minuten heb je direct het antwoord.
Ook krijg je van mij een op-maat-gemaakte video naar gelang je resultaat. Zodat je in staat bent om de prestaties van je advertentie nog verder te verbeteren. YES!

Update 2021: Deze quiz is niet langer beschikbaar.