Sinds twee jaar zijn Mark en ik bezig om financieel vrij te worden. Naast werken voor geld, willen wij geld voor ons laten werken. Dat is de reden waarom wij o.a. investeren in vastgoed, crypto en beleggingen. Twee jaar geleden was ik op een vastgoed event en daar stond ik versteld van de antwoorden die werden gegeven op de vraag: Waarom investeer je in vastgoed? In deze podcast deel ik de antwoorden en mijn eigen visie hierop. Hoe kijk ik hier nu twee jaar later tegenaan?

Meer weten over ons vastgoed avontuur? Lees deze blog over ons vastgoed in Nederland en deze blog over ons vastgoed in de UK.

Luister mijn podcast: Als ik 10k passief inkomen heb dan…

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunesSpotify of Google!

Boekentips over passief inkomen en financieel vrij worden

Hieronder vind je een opsomming van mijn favoriete boeken over financieel vrij worden en passief inkomen.

Rijke pa arme pa – Robert Kiyosaki

Cashflow quadrant – Robert Kiyosaki

Think and Grow Rich – Napoleon Hill

Lees boeken over passief inkomen voor slechts € 10,- per maand

Ik verslind gemiddeld zo’n 3 boeken per week en ook ik hou van duurzaam. Dus ik heb een e-reader én een Kobo Plus abonnement. Voor slechts EUR 9,95 per maand kan ik onbeperkt boeken lezen. – spoiler alert je kan het nu gratis uitproberen. Sommige boeken van hierboven zijn dan zelfs gratis!

En als je meer van het luisteren bent van het lezen er is ook een luister variant (zelfde linkje).

Meld je gratis aan voor mijn Ja-ik-wil-lijst

Ik lanceer met regelmaat nieuwe concepten waar mensen op mijn lijst als eerste  toegang tot krijgen. Met dikke korting *kuch*

Buitenom mijn lijst geef ik never nooit geen KORRRRTING, just so you know. Klik hier om je gratis aan te melden voor de JA-IK-WIL lijst.