Deze week stond helaas de allerlaatste trainingsdag op het programma van de cursus die ik volg bij Michael Pilarczyk en Cindy Koeman van de Mastermind Academy. Wederom een inspirerende dag met allemaal zeer gedreven ondernemers die stuk voor stuk hun mooiste leven willen leven. Wie wil dat nu niet?!

Bekijk hier vlog #9 Training Michael Pilarczyk

Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

Deze week legde ik de laatste voorbereiding aan mijn nieuwe online cursus en vertrok ik vrijdag voor trainingsdag nummer 3 van Michael Pilarczyk. Sinds begin dit jaar neem ik deel aan zijn online cursus “Your Roadmap to Succes and Happiness, de business edition”.

Michael Pilarczyk runt samen met zijn vriendin Cindy Koeman de Mastermind Academy, waarbij ze mensen inspireren om hun mooiste leven te leven. Eerder interviewde ik Cindy al over het succes van de Mastermind Academy en de rol van online marketing. Het interview met Cindy kun je hier lezen.

Sinds 2 jaar volg ik Michael en Cindy op hun missie en heb ik zelf deelgenomen aan meerdere cursussen en trainingsdagen. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik binnen zeer korte tijd birgitluijk.nl succesvol heb kunnen lanceren en nog steeds een mega groei doormaak. Ik doe datgene wat ik het allerleukste vind en verdien daar ook nog mijn geld mee. Ik pas met succes de 12 stappen strategie toe en door de cursus en trainingsdagen blijf ik me iedere keer opnieuw bewust van “Wat wil ik nu echt”, “Waar word ik gelukkig van” en “Wat wil ik bereiken”. En niet geheel belangrijk zorgt het ervoor dat ik actie blijf ondernemen om mijn doelen te bereiken. Dikke aanrader overigens deze training wanneer je geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling, mindset, visualisatie en het bereiken van je doelen.

Ook genoten we dit weekend van een heuse Indian summer. Heerlijk, van mij had die summer nog wel even mogen blijven. Dag natte herfst!