birgit luijk - business coach - opschalen met je bedrijf

I look forward to connect with you.

Geinteresseerd om samen te werken, mij uit te nodigen voor een interview, of mij te boeken voor jouw event? Leuk! Stuur mij een berichtje via onderstaand contactformulier. 

Privacy verklaring

1 + 14 =

Ps. Goed om te weten, contactaanvragen beantwoord ik op dinsdag en vrijdag.

Birgit Luijk is onderdeel van Blush Ventures LLC
8 The Green STE D
Dover, DE 19901
United States

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

=

Hoe kom ik in aanmerking voor Coaching?

Wat leuk dat je interesse hebt. Via deze pagina lees je meer over het business coachings traject dat ik aanbiedt. Ook vind je daar een formulier die je kan invullen om in aanmerking te komen. Na invulling van het formulier neem ik z.s.m. contact met je op.
=

Kan je mijn (Facebook) ads voor mij doen?

In het verleden heb ik dit wel aangeboden, wellicht dat je mij daar nog van kent? Momenteel focus ik mij op de business coachingstrajecten en is het niet mogelijk om advertenties aan mij uit te besteden, consultancy hier op te krijgen en/of online training in te volgen. Wel heb ik een een select aantal partners die ik hiervoor aanbeveel. Neem contact met mij (hierboven) zodat ik je kan koppelen.
=

Hoe kan ik je podcast luisteren?

Je kunt de Birgit Luijk Podcast beluisteren via Soundcloud, Spotify, iTunes, YouTube en Google Podcast. Tip: abonneer je op mijn podcast en mis geen enkele aflevering meer
=

Kan ik je online training volgen?

Sinds de zomer van ’21 heb ik besloten om het roer om te gooien in mijn business. Ik focus mij vanaf heden 100% op de business coaching trajecten. Online trainingen over Facebook adverteren, weggevers en het lanceren bied ik niet langer aan. Lees ook mijn blog ‘ik stop met mijn online trainingen’.