WELCOME TO THE BLOG

BUSINESS + MINDSET + MONEY + LIFESTYLE

BROWSE BY CATEGORY :

Ervaar direct méér Rust

Ervaar direct méér Rust

Ik wil gewoon RUST. Rust is essentieel niet alleen als ondernemer, maar ook als mens. Best lastig in een 24/7 maatschappij die altijd maar door en doorgaat. In deze podcast deel ik mijn nummer 1 tip met je. Een tip die ik afgelopen zomer zelf aan den lijve ondervonden...

Lees meer
Flow wat is dat nu eigenlijk?

Flow wat is dat nu eigenlijk?

Flow, het woord dat mijn pad inmiddels wel 1.000x heeft gekruist en waar ik soms een beetje kriebelig van werd. Goh, waarom zou dat nou zijn? 🙃Daarom nam ik er een podcast over op, om uit te leggen wat FLOW naar mijn mening nu is en hoe ik onlangs zelf heb ervaren dat...

Lees meer
Luisteren naar je Intuïtie/ Gevoel – Hoe dan?

Luisteren naar je Intuïtie/ Gevoel – Hoe dan?

Luister naar je intuïtie, dat is immers je beste raadgever. Je snapt en weet dat dit waar is, maar hoe doe je dat als je hoofd zich er continue mee bemoeit? Zelf had ik behoorlijk veel last van mijn hoofd, en vond ik het lastig om in contact te komen met mijn...

Lees meer
Hoe trek je rijkdom aan?

Hoe trek je rijkdom aan?

Hoe trek je rijkdom aan? Een vraag waar volgens mij velen hun hoofd al over hebben gebroken. Misschien omdat de oplossing zo simpel en voor de hand liggend is dat men het simpelweg niet geloofd. Ik neem je mee in mijn perceptie van rijkdom en hoe je dit aantrekt....

Lees meer
Q&A Vanlife Europe (deel 1)

Q&A Vanlife Europe (deel 1)

Hoe bevalt Vanlife Europe ons eigenlijk? We zitten nu bijna 8 weken in onze campervan een Mercedes Sprinter (L4H3). Ik kan je verklappen het bevalt ons opperste best. Op moment van schrijven zitten we in Honfleur in Frankrijk. Omdat we veel krijgen over onze van en...

Lees meer