WELCOME TO THE BLOG

BUSINESS + MINDSET + MONEY + LIFESTYLE

BROWSE BY CATEGORY :

Waarom je Bedrijf Niet Hard(er) Groeit

Waarom je Bedrijf Niet Hard(er) Groeit

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom je bedrijf niet hard(er) groeit? Terwijl je er alles aan doet, om voorbij die ene magische omzetgrens te komen die jij jezelf hebt gesteld?  Frustrerend hé?  Je vraagt jezelf misschien wel hardop af: “Waar doe ik het in...

Lees meer

Solo Business Retreat een Belevenis in Barcelona

Toen ik een op maat gemaakt Solo Business Retreat mocht samenstellen voor Tine van wel van Johanna’s Bos. Kwam ik na een mooie call samen, waarin ik goed geluisterd heb naar haar wensen uit op de bestemming van Barcelona. Ik hou van Barcelona, de gebouwen (hallo...

Lees meer
Afscheid nemen van Fast Fashion – dit is waarom

Afscheid nemen van Fast Fashion – dit is waarom

Ik kap met het kopen van kleding van Fast Fashion merken zoals: Zara, H&M, Primark en vele anderen. De kledingindustrie is één van de meest vervuilende industrieën en heeft een giga nadelige impact op het milieu, planeet en de mens. Ik kan en wil hier niet langer...

Lees meer