Online marketing blog

You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else. – Albert Einstein

Op bezoek bij mijn business coach

Eindelijk was het zover en kon ik op bezoek bij Tibor Olgers mijn business coach. Hij gaat mij de komende 6 maanden helpen om mijn bedrijf op een strategische manier te laten groeien. Bekijk hier vlog #17 Business coach, puppy's en concert Waylon Ps. Altijd op de...

Lees meer

Harken voor je Facebook pagina + video opnames

Deze week zoals je gewend van mij bent een weekvlog. Ik neem je deze week mee tijdens video  opnames voor mijn online cursus, mijn wekelijkse Facebook live en meer.. Bekijk hier vlog #15 Video opnames, harken + geven Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video?...

Lees meer

Wat heb je nodig om te beginnen met vloggen?

Deze week een heel andere vlog dan je van mij gewend bent. Geen overzicht van mijn week, maar een vlog waarbij ik een vraag beantwoord over "Wat heb je als beginnende vlogger nu allemaal nodig?". Bekijk hier vlog #14 Wat gebruik ik voor het vloggen Ps. Altijd op de...

Lees meer

Investeren in een business coach wel/niet doen?!

Afgelopen week heb ik een super gave training mogen geven aan de PRO deelnemers van mijn online cursus "Succesvol Adverteren op Facebook" in Utrecht. Ook heb ik deze week een overzicht sessie ingepland staan met Tibor Olgers omdat ik de hulp van een business coach wil...

Lees meer

Training Facebook strategie + puppy nieuws

Holy guacamoly! Wat een fijne week was dit! Training mogen geven aan 20 vrouwelijke ondernemers in Bilthoven over mijn favoriete onderwerp Facebook marketing. En op woensdag een gat in de lucht gesprongen omdat onze Australian Labradoodle pup is geboren. Je snapt deze...

Lees meer

Wanneer dingen niet gaan zoals je wilt

Ik kickte de week vrolijk af met de deelnemers aan mijn nieuwe online programma, wat overigens heel erg gaaf was. Helaas, werd mijn geduld de rest van de week behoorlijk op de proef gesteld. Dit omdat ik veel problemen ondervond met het editen van mijn video's. Maar...

Lees meer

Business training van Michael Pilarczyk

Deze week stond helaas de allerlaatste trainingsdag op het programma van de cursus die ik volg bij Michael Pilarczyk en Cindy Koeman van de Mastermind Academy. Wederom een inspirerende dag met allemaal zeer gedreven ondernemers die stuk voor stuk hun mooiste leven...

Lees meer

Facebook Messenger Bots in actie

Na weken testen/proberen met mijn Facebook Messenger Bots, was het deze week eindelijk zo ver. En besloot ik om mijn Facebook Messenger in actie te laten komen tijdens mijn wekelijkse Facebook live uitzending. Dat + de lancering van mijn nieuwe online cursus + nachtje...

Lees meer

Nieuwe online cursus: Facebook Advertentie Expert

Deze bomvolle week stond in het teken van de lancering van mijn nieuwe project namelijk mijn nieuwe online cursus 'Facebook Advertentie Expert'. Die gaat 16 oktober van start en is speciaal voor de gevorderde adverteerder. Bekijk hier vlog #7 Nieuwe online cursus +...

Lees meer

Facebook advertentie cursus

Meer resultaat uit je Facebook-advertenties?

Meld je dan NU aan voor mijn GRATIS VIDEOCURSUS over Facebook adverteren.

 

Vul je naam + email adres in en klik met al je enthousiasme op "JA, IK DOE MEE!!!", binnen 5 min heb je de cursus binnen.

Thanks, gelukt!