Online marketing blog

You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else. – Albert Einstein

Wat leveren Facebook Advertenties eigenlijk op?

Altijd al willen weten: "Hoeveel jouw Facebook Advertenties je kunnen opleveren?". Dan heb ik iets gaafs voor je, waarvoor je best even op het puntje van je stoel mag gaan zitten. Ik heb speciaal hiervoor een quiz gemaakt. Bekijk hieronder mijn video, of lees snel...

Lees meer

Worksmarternotharder Update – September 2018

In deze maandelijkse ‘worksmarternotharder’ updates deel ik mijn bevindingen op mijn pad naar groei. Zodat jij: Niet zelf het wiel hoeft uit te vinden Ontdekt wat wel/niet werkt Erachter komt welke tactieken en strategieën ik gebruik (handig!) Worksmarternotharder...

Lees meer

Op bezoek bij mijn business coach

Eindelijk was het zover en kon ik op bezoek bij Tibor Olgers mijn business coach. Hij gaat mij de komende 6 maanden helpen om mijn bedrijf op een strategische manier te laten groeien. Bekijk hier vlog #17 Business coach, puppy's en concert Waylon Ps. Altijd op de...

Lees meer

Harken voor je Facebook pagina + video opnames

Deze week zoals je gewend van mij bent een weekvlog. Ik neem je deze week mee tijdens video  opnames voor mijn online cursus, mijn wekelijkse Facebook live en meer.. Bekijk hier vlog #15 Video opnames, harken + geven Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video?...

Lees meer

Wat heb je nodig om te beginnen met vloggen?

Deze week een heel andere vlog dan je van mij gewend bent. Geen overzicht van mijn week, maar een vlog waarbij ik een vraag beantwoord over "Wat heb je als beginnende vlogger nu allemaal nodig?". Bekijk hier vlog #14 Wat gebruik ik voor het vloggen Ps. Altijd op de...

Lees meer

Investeren in een business coach wel/niet doen?!

Afgelopen week heb ik een super gave training mogen geven aan de PRO deelnemers van mijn online cursus "Succesvol Adverteren op Facebook" in Utrecht. Ook heb ik deze week een overzicht sessie ingepland staan met Tibor Olgers omdat ik de hulp van een business coach wil...

Lees meer

Training Facebook strategie + puppy nieuws

Holy guacamoly! Wat een fijne week was dit! Training mogen geven aan 20 vrouwelijke ondernemers in Bilthoven over mijn favoriete onderwerp Facebook marketing. En op woensdag een gat in de lucht gesprongen omdat onze Australian Labradoodle pup is geboren. Je snapt deze...

Lees meer

Wanneer dingen niet gaan zoals je wilt

Ik kickte de week vrolijk af met de deelnemers aan mijn nieuwe online programma, wat overigens heel erg gaaf was. Helaas, werd mijn geduld de rest van de week behoorlijk op de proef gesteld. Dit omdat ik veel problemen ondervond met het editen van mijn video's. Maar...

Lees meer

Ultieme checklist

GRATIS DOWNLOAD: CHECKLIST

Heb jij al een weggever om klanten aan te trekken? Meld je aan voor mijn wekelijkse tips & Download nu GRATIS mijn 'ultieme checklist', zodat je zeker weet dat jouw weggever onweerstaanbaar is.

Yes, gelukt!