Online marketing blog

You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else. – Albert Einstein

Worksmarternotharder Update – Maart 2019

In deze maandelijkse ‘worksmarternotharder’ updates deel ik mijn bevindingen op mijn pad naar groei. Zodat jij: Niet zelf het wiel hoeft uit te vinden Ontdekt wat wel/niet werkt Erachter komt welke tactieken en strategieën ik gebruik (handig!) WORKSMARTERNOTHARDER...

Lees meer

Het recept voor een succesvolle samenwerking

Samenwerken kan je veel opleveren in termen van leads, exposure en omzet. Maar hoe breng je een samenwerking tot stand? En hoe zorg je ervoor dat het ook iets oplevert? Bekijk hieronder mijn video, of lees snel verder & ontdek het recept voor succesvolle...

Lees meer

(Kerst/Sinterklaas) Cadeau ideeën voor Girlbosses

Ben je een Girlboss en zoek je nog inspiratie om je verlanglijstje te vullen voor sinterklaas, kerst of je verjaardag? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een Girlboss? Dan ben je hier aan het goede adres. Bekijk hieronder mijn video, of lees snel verder! Voor...

Lees meer

Black Friday Nederland, 7 tips voor meer resultaat

Black Friday en Cyber Monday zijn immens populair in Amerika, maar hoe zit het met Black Friday in Nederland? In deze blog met video geef ik tips hoe je als ondernemer kunt gaan voor maximaal resultaat. Bekijk hieronder mijn video, of lees snel verder! Video: Black...

Lees meer

How to become a BADASS at Facebook Ads?

Dat laat ik je stap voor stap zien in mijn nieuwe e-book. Zodat je ook daadwerkelijk resultaat kunt krijgen met je Facebook-advertenties en je concurrent het nakijken geeft. Hatsjikidee! Bekijk hieronder mijn video, of lees snel verder! Video: "E-book: 'Become a...

Lees meer

Worksmarternotharder Update – Oktober 2018

In deze maandelijkse ‘worksmarternotharder’ updates deel ik mijn bevindingen op mijn pad naar groei. Zodat jij: Niet zelf het wiel hoeft uit te vinden Ontdekt wat wel/niet werkt Erachter komt welke tactieken en strategieën ik gebruik (handig!) Worksmarternotharder...

Lees meer

Wat leveren Facebook Advertenties eigenlijk op?

Altijd al willen weten: "Hoeveel jouw Facebook Advertenties je kunnen opleveren?". Dan heb ik iets gaafs voor je, waarvoor je best even op het puntje van je stoel mag gaan zitten. Ik heb speciaal hiervoor een quiz gemaakt. Bekijk hieronder mijn video, of lees snel...

Lees meer

Ebook Facebook adverteren klein

EERSTE HOOFDSTUK GRATIS DOWNLOADEN?

In mijn e-book 'Become a BADASS at Facebook Ads'. Leer ik je via praktische stappen hoe je kunt uitgroeien tot BADASS. Met 26+ Pro-tips, handig stappenplan en extra video’s! Download nu gratis het eerste hoofdstuk!

Yes, gelukt!