Online marketing blog

You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else. – Albert Einstein

How to become a BADASS at Facebook Ads?

Dat laat ik je stap voor stap zien in mijn nieuwe e-book. Zodat je ook daadwerkelijk resultaat kunt krijgen met je Facebook-advertenties en je concurrent het nakijken geeft. Hatsjikidee! Bekijk hieronder mijn video, of lees snel verder! Video: "E-book: 'Become a...

Lees meer

Worksmarternotharder Update – Oktober 2018

In deze maandelijkse ‘worksmarternotharder’ updates deel ik mijn bevindingen op mijn pad naar groei. Zodat jij: Niet zelf het wiel hoeft uit te vinden Ontdekt wat wel/niet werkt Erachter komt welke tactieken en strategieën ik gebruik (handig!) Worksmarternotharder...

Lees meer

Wat leveren Facebook Advertenties eigenlijk op?

Altijd al willen weten: "Hoeveel jouw Facebook Advertenties je kunnen opleveren?". Dan heb ik iets gaafs voor je, waarvoor je best even op het puntje van je stoel mag gaan zitten. Ik heb speciaal hiervoor een quiz gemaakt. Bekijk hieronder mijn video, of lees snel...

Lees meer

Worksmarternotharder Update – September 2018

In deze maandelijkse ‘worksmarternotharder’ updates deel ik mijn bevindingen op mijn pad naar groei. Zodat jij: Niet zelf het wiel hoeft uit te vinden Ontdekt wat wel/niet werkt Erachter komt welke tactieken en strategieën ik gebruik (handig!) Worksmarternotharder...

Lees meer

Op bezoek bij mijn business coach

Eindelijk was het zover en kon ik op bezoek bij Tibor Olgers mijn business coach. Hij gaat mij de komende 6 maanden helpen om mijn bedrijf op een strategische manier te laten groeien. Bekijk hier vlog #17 Business coach, puppy's en concert Waylon Ps. Altijd op de...

Lees meer

Harken voor je Facebook pagina + video opnames

Deze week zoals je gewend van mij bent een weekvlog. Ik neem je deze week mee tijdens video  opnames voor mijn online cursus, mijn wekelijkse Facebook live en meer.. Bekijk hier vlog #15 Video opnames, harken + geven Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video?...

Lees meer

Wat heb je nodig om te beginnen met vloggen?

Deze week een heel andere vlog dan je van mij gewend bent. Geen overzicht van mijn week, maar een vlog waarbij ik een vraag beantwoord over "Wat heb je als beginnende vlogger nu allemaal nodig?". Bekijk hier vlog #14 Wat gebruik ik voor het vloggen Ps. Altijd op de...

Lees meer

Ebook Facebook adverteren klein

EERSTE HOOFDSTUK GRATIS DOWNLOADEN?

In mijn e-book 'Become a BADASS at Facebook Ads'. Leer ik je via praktische stappen hoe je kunt uitgroeien tot BADASS. Met 26+ Pro-tips, handig stappenplan en extra video’s! Download nu gratis het eerste hoofdstuk!

Yes, gelukt!