Ben je een Girlboss en zoek je nog inspiratie om je verlanglijstje te vullen voor sinterklaas, kerst of je verjaardag? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een Girlboss? Dan ben je hier aan het goede adres.

Bekijk hieronder mijn video, of lees snel verder! Voor de leukste cadeau ideeën.

Video: 14 cadeau tips voor een Girlboss


Ps. Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe video? Abonneer je hier. Merci!

Wat staat er op het verlanglijstje van een Girlboss?

Een leuk en origineel cadeau vinden is nog lang niet altijd gemakkelijk. En wat koop je in hemelsnaam voor een Girlboss? Ik dacht laat ik mijn hoofd daar eens over breken en je een lijstje geven, waar je sowieso goed mee voor de dag gaat komen. Sommige producten gebruik ik zelf al langere tijd naar volle tevredenheid en mochten wat mij betreft niet ontbreken. Anderen staan ook nog op mijn eigen verlanglijstje, dus even een kleine boodschap aan Mark a.k.a. ’the boyfriend’, je kunt gewoon makkelijk dit lijstje afstrepen.

#1 Vlog camera: Canon PowerShot G7 Mark II

Deze is speciaal voor alle Girlbosses en vloggers2be, maar ook voor onderneemsters die bijvoorbeeld video’s opnemen voor hun online programma. Deze camera heb ik zelf al bijna 2 jaar in mijn bezit en ik ben er nog steeds hartstikke blij mee. Wat ik zo fijn vind, is dat hij goed in je tas past, zodat je hem makkelijk mee kunt nemen. Er een kantelbaar scherm opzit, zodat je goed kunt checken of je er wel helemaal op staat. Ook vind ik het geluid top. Zelf vind ik het namelijk irritant wanneer ik er per se een externe microfoon op zou moeten aansluiten, maar dat hoeft gelukkig niet. Heel vaak gebruik ik hem dan ook zonder microfoon. Als laatste pluspunt over deze camera vind ik de accu’s, hierdoor geen geklooi met batterijen. Zelf gebruik de camera voor mijn vlogs, voor mijn video’s van mijn online programma en gaat hij ook standaard mee op reis, want hij maakt ook mooie foto’s.
De Canon Powershot G7 Mark II is o.a. te koop bij Coolblue.

#2 Joby Gorillapod statief

Bye bye zwaai zwaai naar trillende video’s en/of bewogen foto’s, want daar maakt deze Joby direct korte metten mee. Ik maak 80% van mijn video’s m.b.v. dit kwalitatieve statief en een groot pluspunt is zijn stabiliteit. Ook is de kantelbare kop handig zodat je vanuit verschillende perspectieven ermee kunt werken. Zijn lenige poten die je werkelijk overal omheen kunt buigen zijn (lees takken, brugleuningen en trapleuningen) zeer gemakkelijk en zorgen voor een extra groot gebruiksgemak. Het enige nadeel vind ik dat hij redelijk groot is en niet makkelijk in een handtas past. Maar goed nu weet ik dat je ze ook in kleinere varianten kunt kopen.
De Joby Gorillapod is o.a. te koop bij Bol.com

Facebook Live video

#3 Polaroid camera oftewel de Fujifilm Instax Mini

Ook al klik ik er lustig op los met mijn mobiel om foto’s te maken, maar zelden druk ik er eentje echt af. Heb jij dat ook? Toch vind ik het altijd super leuk om echte foto’s te hebben en te kunnen showen. Vooral wanneer het polaroid achtig is, voor een extra nostalgische look. Ik ben dan ook super blij dat deze Instax Mini in mijn leven is. Moet wel eerlijk toegeven dat ik hem voornamelijk gebruik op speciale gelegenheden, zoals bij feestjes en op reis. Je moet wel even oefenen om weer old school dit soort foto’s te maken, zo zonder voorbeeld op je scherm. Ook dien je even rekening te houden dat je niet op grote afstand foto’s maakt, want die worden onscherp of zelfs wazig. Enig nadeel van de Instax Mini camera vind ik zijn formaat. Hierdoor neemt hij niet heel erg makkelijk mee.
De Fujifilm Instax Mini koop je o.a. bij Bol.com

Fuijifilm instax mini camera

#4 Babe you got this pakket (roze sweater en werkboek)

Als je van roze houdt en een echte goalgetter bent, dan is dit mooie pakket jou op het lijf geschreven. In deze mooie cadeaudoos vind je een knalroze sweater terug met de tekst ‘Babe you got this’. Die je waarschijnlijk nooit meer wilt uittrekken. Ook kun jij je dromen en ideeën in realiteit veranderen met het inspirerende werkboek ‘Babe you Got this’. Dit Babe you got this pakket koop je in de webshop van Hashtag Workmode

Hashtag Workmode Emilie Sobels, Babe you got this pakket

#5 Instaproof 

Voor veel onderneemsters is Instagram een super belangrijk kanaal. Het is niet voor niets een van de snelst groeiende online platformen. Groot pluspunt is de mate van interactie tussen bedrijven en hun volgers, waardoor je echt verbinding kunt maken en een relatie kunt opbouwen. Wil je tips over hoe je dit kanaal goed kunt inzetten of ben je nieuwsgierig hoe anderen dit doen? Plaats Instaproof dan zeker op je verlanglijst of plaats hem in je winkelwagen, want hiermee maak je iedere Girlboss blij.
Instaproof koop je bij Bol.com

 

#6 One line a day – 5 jaren dagboek

Dit boekje is speciaal en gebruik ik zelf al enige tijd als dankbaarheid dagboek. Iedere dag aan het einde schrijf ik op waar ik die dag dankbaar voor ben. Wat ik zo gaaf vind aan deze uitvoering, los van de geweldige omslag, vind ik het feit dat je 5 jaren onder elkaar kunt noteren. Zo kun je precies zien op een specifieke datum, waar je bijvoorbeeld het jaar daarvoor dankbaar was.Volgens psychologe en ‘geluksprofessor’ Sonja Lyubomirsky is dankbaar zijn een van de strategieën die ons gelukkig kunnen maken. Dus wat mij betreft een must voor Girlbosses die het beste uit zichzelf en haar leven wil halen.
One line a day is te bestellen bij Bol.com

 

#7 Meditation Moments app 

Als Girlboss ben je 24/7 bezig, springen je gedachtes alle kanten op en ben je voor je gevoel 1.001 dingen tegelijk aan het doen. Even een momentje rust pakken is daarom tres belangrijk. Tot rust te komen, zodat je alles weer helder kunt zien. Deze Meditation Moments app kan je daarbij helpen. Ik mediteer nu ruim 3 jaar en moet eerlijk toegeven dat ik het helemaal niet zo makkelijk vond. Al meerdere apps heb ik uitgeprobeerd zoals Headspace en Calm, maar had hierbij nooit zoiets van ‘dit is het’. Tot ik de Meditation Moments app van Michael Pilarczyk uitprobeerde. Echt super. Grote pluspunten vind ik de Nederlands gesproken meditaties, de stem van Michael en de mooie muziek die erbij zit. Wat extra fijn is dat je de app gratis kunt uitproberen. Wanneer je hem download in de Google Play Store of App store kun je direct Gratis aan de slag. Inmiddels heb ik zelf de betaalde variant, waardoor ik veel meer verschillende soorten meditaties tot mijn beschikking heb en ik zelfs toegang heb tot 2x luisterboeken. Ik ben fan.
Klik hier om de meditation moments app te downloaden.

 

#8 Bloomon

Een mooie bos bloemen van Bloomon weet iedere kamer en/of kantoor op te fleuren. Zelf vind ik de boeketten van Bloomon prachtig en zie het iedere keer weer als een cadeautje om hem in ontvangst te mogen nemen. Wat ik fijn vind aan Bloomon is dat ze werkelijk overal aan gedacht hebben en mij voorzien van tips zodat ik zo lang mogelijk van een bos kan genieten. Waar ik ook behoorlijk van onder de indruk ben, is hun manier van marketing. Zij zetten groot in op mond-tot-mond reclame oftewel referral marketing. Want laten we eerlijk zien, niets is zo sterk als de aanbeveling van een goede buur of vriend(in). Daarom geven zij al hun klanten een speciale link, die ze kunnen verspreiden in hun vriendenkring. Als een van jouw vrienden dan via die code een Bloomon bos besteld, dan krijgen zij er gratis een super mooie vaas bij en leuke bijkomstigheid is dat jijzelf een bos bloemen kado krijgt. Super actie natuurlijk.
Wil jij ook een Gratis Vaas bij je Bloomon bos? Klik dan hier

 

#9 Social Mag

Dit magazine is voor iedere Girlboss een echte must-have. Een magazine boordevol tips & tricks over hoe je het beste je social kanalen kunt inzetten. Wat ik zo leuk vind, is dat het praktisch is ingestoken en het boordevol staat met inspirerende artikelen en interviews met andere ondernemers die het helemaal killen op social. Inmiddels zijn er al 3 edities verschenen. Social Mag 3 komt uit in december 2019.
Social Mag is te bestellen via The Social Brand

Social Mag

#10 Become a Badass at Facebook Ads

Oh lala met behulp van dit kado, kun je de omzet van de desbetreffende Girlboss naar grote hoogte laten stijgen. Want met behulp van dit praktische e-book heeft zij binnen no-time als een echte Badass die Facebook-advertenties draaien. In het e-book worden 26 PRO-tips gegeven, handvaten voor een advertentie-strategie en een stappenplan zodat zij precies weet hoe ze de prestaties van haar advertenties kan verbeteren.
Dit e-book is niet langer verkrijgbaar.

 

Ebook Facebook adverteren klein

#11 Kobo Clara HD e-reader

De meeste Girlbosses, verslinden boeken bij de vleet. Er valt immers altijd iets bij te leren en natuurlijk is lezen ook goed voor de ontspanning. Zelf heb ik daarom laatst geïnvesteerd in een e-reader. Ik ben uitgekomen bij de Kobo Clara HD e-reader en ben er helemaal ondersteboven van. Heerlijk om zo te kunnen lezen, het leest als een boek, maar is veel fijner om vast te houden. Daar het kleine formaat sleep je hem moeiteloos overal mee naar toe. Ook handig is dat het licht automatisch aanpast waardoor je altijd perfect licht hebt om mee te lezen.
De Kobo Clara HD e-reader kun je bestellen via Bol.com

Mocht je nog boeken zoeken die je op je e-reader wilt lezen, dan heb ik hier nog enkele suggesties voor je:
Think & Grow Rich van Napoleon Hill
E-myth revisited van Michael E. Gerber
De wet van de aantrekkingskracht van Esther Hicks
You are a badass at making money van Jen Sincero
Profit First van Mike Michalowicz

#12 JBL Bluetooth Speaker

Een fijn muziekje op de achtergrond kan wonderen doen voor humeur en productiviteit. Je begrijp dat de JBL speaker een must is voor ieder kantoor of werkplek. Handig is dat deze speaker werkt op Bluetooth en dan je hem werkelijk overal mee naar toe kunt slepen. Zelf heb ik inmiddels ondervonden dat de speaker ook tegen een stootje kan. JBL speakers zijn er in alle soorten en maten. Wanneer je trouwens echt stylo voor de dag wilt komen, zou ik ook eens een blik werpen bij de ‘oh so pretty’ Marshall speakers.
Een JBL speaker bestel je bij Bol.com
Een Marshall speaker bestel je bij Bol.com.

 

#13 Blue Yeti Microfoon

Dit kado is niet voor alle Girlbosses. Maar wanneer je een Girlboss bent die regelmatig webinars geeft, video’s of podcasts opneemt, dan weet je dat goed geluid echt onmisbaar is. Dat kun je dus voor elkaar krijgen met deze Blue Yeti Microfoon. De Microfoon werkt o.b.v. een usb aansluiting en kun je dus gemakkelijk op je laptop aansluiten. Zelf gebruik ik hem voor video opnames voor mijn online programma en uiteraard ook voor mijn webinars. Er zitten verschillende standen op, waarmee je ervoor kunt zorgen dat enkel jouw geluid wordt opgenomen. Ik ben er zeer tevreden over en kan hem iedereen aanraden.
De Blue Yeti Microfoon kun je bestellen bij Bol.com

Blue Yeti microfoon

#14 Letterboard voor spreuken en quotes

Letterboards zijn niet meer weg te denken uit interieur en kantoor. En doen het altijd goed. Binnen een handomdraai zet je er een inspirerende quote op. Ben je hem beu dan wissel je hem gewoon in voor een nieuwe.
Een letterboard kun je bestellen bij Bol.com

Letterboard voor quotes

Hiermee ben ik aan het einde gekomen aan mijn 14 cadeautips voor een Girlboss. Ik hoop dat ik je hiermee geïnspireerd heb. Heb je zelf nog een goede aanvulling? Deel dit dan zeker even in de reacties. Vind ik heel erg leuk, want ben altijd op zoek nieuwe input voor mijn eigen verlanglijst 😉

 

 

*Ps. Goed om te weten in deze blog zitten enkele affiliatelinks. Dat wil zeggen dat wanneer je iets bestelt via deze link, ik een klein percentage van het verkoopbedrag krijg. Uiteraard betaal jij hier geen cent meer voor. Sterker nog in sommige gevallen zoals bij Bloomon krijg je zelfs een cadeau als je via de desbetreffende link besteld.